Deic17 ajdeee slikice, zelimo svi da vidimo crticee😍
Ne znam jel to slucaj samo kod mene al' ja uzivam da gledam crtice,plusice na testovima nebitno ciji su🤗
Aahahaa ista sam
A ti si mi poseban slučaj, tebi kapa i naklon do poda. Srce si od žene i uvijek tu za sve nas za savjet za ispovjest za nešto. Ja se idućoj nadam tvojoj trakici testiću. Baš svaka čast i veliki zagrljaj za tebe🤗❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Testić, testić.......i ja volim gledat pluseke ++++
Čestitaaaammmmm koliko dana do menstruacije je još ostalo? Šta je to jedini simptom plac
Kod mene ništa novo , čekam da završi pa da se bacim na posao
Testić, testić…….i ja volim gledat pluseke ++++
Čestitaaaammmmmkoliko dana do menstruacije je još ostalo? Šta je to jedini simptom plac
![]()
Kod mene ništa novo , čekam dazavrši pa da se bacim na posao
E meni je krenulo iscekivanje simptoma i razgranicavanje pms ili t, a ti onda samo jako nakon crvene gospodje. Meni ostalo jos 11 dana🤞🏻💪🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
https://ibb.co/WxRpBbG evo ga curkeee ❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Curkeee mojeee...crta je blijeda, ali kazem Vam, kakva sam dva ispada imala ova dva danaaa, da sam pomislila da nisam normalna osoba, pa sam se sjetila da sam u procesu zatrudnjivanja, zato sam ga i napravila...jedem bolesno neka 3, 4 dana, jucer ujutro sam pojela 4 krofne u minuti, u jednom zalogaju, jedna krofna, sto nije uobicajeno za mene nikako 🤣🤣🤣🤣...37,2 temperatura, puno piskim i takooo 🤗🤗
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Curkeee mojeee…crta je blijeda, ali kazem Vam, kakva sam dva ispada imala ova dva danaaa, da sam pomislila da nisam normalna osoba, pa sam se sjetila da sam u procesu zatrudnjivanja, zato sam ga i napravila…jedem bolesno neka 3, 4 dana, jucer ujutro sam pojela 4 krofne u minuti, u jednom zalogaju, jedna krofna, sto nije uobicajeno za mene nikako 🤣🤣🤣🤣…37,2 temperatura, puno piskim i takooo 🤗🤗
🤗💞 pa ti basss imas prave simptome, sretnooo da crtica nastavi da tamni, bass ne volim ove testove, ali budes ti uskoro napravila drugi i nadam se da bude crtica tamnija i da bude sve dobro napredovalo.
Kejsy, kupila sam jos jedan test...s tim da sam ovaj danasnji napravila u 17 h....sta mislis da napravim sutra ujutro test ili u utorak?
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Pozdrav drage damice, pratim vas neko vrijeme pa se i ja odlučih prijaviti kod vas :)
Mi se trudimo od 8/2021 i još nista.. ja 26 g, m 29, osnovne pretrage su ok, a s obzirom na godine ginić je rekao da tek nakon godinu dana šalje na dodatne pretrage.
Razmišljala sam ako ovaj ciklus me bude dobitan na svoju ruku početi piti infolic ili gynositol, da li neka ima iskustva s jednim od ta dva?
Hvala unaprijed, i želim vam što prije plusiće 💙
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Testić, testić…….i ja volim gledat pluseke ++++
Čestitaaaammmmmkoliko dana do menstruacije je još ostalo? Šta je to jedini simptom plac
![]()
Kod mene ništa novo , čekam dazavrši pa da se bacim na posao
I ja sam postala ovisnik o testicima, crticama i plsicima ahahaha… Moja juce prosla sad cemo mi odmah poceti sa pokrivanjem sto je sigurno sigurno.. Sretno ti ovaj ciklus d aulovis ovulaciju pa onda da ulovis pozitivan testic
hvala, ja sam na ovulaciji odmah 2-3 dan nakon vještice (tako sam i sa malom ostala trudna prije 7 godina) -pa odmah u akciju. Još uvijek imam zapisano kako je sve krenilo tada 7 dana prije očekivane sam isto vidjela slabu crticu na testu ali znala sam i prije , imala sam baš osjecaj da smo uspijeli nakon 3 godine pokušavanja, iako mi je tada muž radio u Italiji i taj mjesec je samo taj jedanput pao keks
Pozdrav drage damice, pratim vas neko vrijeme pa se i ja odlučih prijaviti kod vas :)
Mi se trudimo od 8/2021 i još nista.. ja 26 g, m 29, osnovne pretrage su ok, a s obzirom na godine ginić je rekao da tek nakon godinu dana šalje na dodatne pretrage.
Razmišljala sam ako ovaj ciklus me bude dobitan na svoju ruku početi piti infolic ili gynositol, da li neka ima iskustva s jednim od ta dva?
Hvala unaprijed, i želim vam što prije plusiće 💙
Dobro nam dosla i zelim ti da brzo predjes na trudnicke teme. Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju, pa da te stavim na listu sa nama. Da li pijes folnu kiselinu? Ili neke prenatalne? Kakvi su ti ciklusi? Pratis li ovulacije LH trakicama ili mjeris mozda bazalnu temperaturu?
Pijem folnu kiselinu od 12 mjeseca, lh trakice koristim, ciklusi su mi nepravilni, bili su i do 74 dana ali su se vratili na 32, datum za ne dobiti mi je 27.2. :)
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Za ovisnice o testovima - gledate li vi nekad svoje poz. lh trakice i onak ko u stripu oblacic iznad glave i na par sekudni se tako sami sa sobom pravite da je to THE test?🙈
Meni danas trebala doci, nema je jos, spottinga ni 10% onoga kak bude pred mengu, nit vremenski toliko rano, ali ipak je nesto pocelo i znaci ni ovaj mjesec nista. Nadala sam se da nam taj 16.3. nece ni trebati, ali eto nije tako. Ovaj mjesec cemo preskocit plodne jer cemo biti odvojeni i plodni ce taman biti oko tih dana kad je i termin.
Muza vec 10ak dana boli nesto..mjehur, prostata.. bio u Njem. kod dr. prije neg smo krenuli ovdje i dao mu neke biljne tablete i rekao ak ne bude bolje da dodje opet. Sad je i ovdje otisao privatno i na kraju dobio antibiotike, ali stalno jos uvijek kuka. Bit ce red dalje tamo na obradu, a bome i u klinici. Mozda ni nije u meni problem. Vidjet cemo.
Prijavim jos kad babaroga dodje u punom obliku pa da cist zbog evidencije mogu reci kad je sljedeća.
Sortiraj odgovore
Najstariji