dobro jutro djevojke drage🥰
Nesichah suosjećam s tobom i žao mi je što si morala proći kroz spontani. nažalost, kako je rekla i tvoja ginekologica, to je baš jako čest slučaj. moj ginić je meni rekao da se otprilike od 100 oplođenih jajašca rodi oko 20-30 beba što je, kad malo bolje pogledaš, jako mali postotak. bitno je da si ti zdrava i da je sve završilo bez većih ginekoloških komplikacija, rezidue, kiretaže.. i veeliki korak naprijed je činjenica da si dokazala da možeš ostati trudna, stoga glavu gore i idemo dalje još jače nego prije! želim ti svu sreću u budućem ciklusu 🍀
Siri dakle ti simptomi su za poludit, najgore je to što može biti i trudnoća i pms 😅 zaaašto je priroda morala napravit da je to tako slično?! baš ne kužim 🤨 e jednom sam bila pročitala da uzimaš i l-karnitin, zanima me zašto? postoji neki poseban razlog? i ja sam ga počela piti u 9.mj u nadi da će mi dat malo energije i pomoći da skinem koju kilicu jer sam počela tad ići i na treninge.
Kejsi pročitala sam da je došla vještica, i još nekim drugim curama ovdje, šaljem pozitivnu energiju da ovaj ciklus bude vaš ciklus!! 🤞🏼
Bachatamožda su gljivice u pitanju? Brisevi ih inače ne mogu pokazati jer nisu smještene na cerviksu. Inače nisi imala tih problema prije trudnoće da bi imala bolne spolne odnose?
Ne ne nisam.... Ali koristila sam i vaginalete 3 dana prije koja 2 tjedna i nisam od tada imala odnose, mislim jako pazim na higijenu nezz di i kako bi mogla dobit opet gljivice 🤔. Možda samo imam osjetljivu sluznicu jer se u tijelu mijenja ph pa eto.... Vidit ćemo
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
a što se mene tiče, situacija je ovakva: danas sam 12DPO, zadnja 4 dana bole grudi, nekako su teške, češće idem na wc piškiti, ali tako je bilo i prošli ciklus pa je bio minus na testiću. tako da se ne nadam previše da se ne bi razočarala.. iscjedak nemam baš, jako ga je malo i više je onako mliječno vodenasti🤔 jedina razlika što me sada grudi bole više navečer i kad legnem i umirim se osjetim neku vrućinu kako navire u njih 😅 to mi do sada nije nikad bilo, obično me bole i do 7 dana prije nego dođe M, uglavnom cijeli dan jednako, budu malčicu veće i dan prije M de krene smanjivati bol.
imam i povremene grčeve u donjem dijelu trbuha, ali ništa preznalajno. nisam pametna što da zaključin iz svega toga 🥴
Kikolina joj nemoj mi o tom iscjetku. Imam osjećaj zadnja dva dana kao da pišam koliko toga količinski ima 😂 kad si ti ono rekla da piškiš? Sutra? 😬😎
Što se tiče L karnitina,ja ti ga isključivo krenula uzimati za bolju kvalitetu oocita i ravnoteže među muškim i ženskim hormonima iako je veliki plus što nakon 12 uzastopnih tjedana uzimanja toga kile idu dolje, smanjuje se BMI i smanjuje se rizik za inzulinsku rezistenciju,plus jako se preporuča za PCOS (iako ga nemam,ali opreza nikada dosta) tako da je zapravo to jedan win win suplement 😬 da ne pričam koliko je dobar i za naše muškiće,za brzinu i morfologiju spermića 🙈
pa ja nisam imala pojma o tome 😵 čitala sam na netu o njemu, al nigdje nisam naletila na te informacije! hvala ti puno, ovo me nekako baš usrećilo, pomažem si s time a da nisam ni znala 😂
a piškila sam jedan test danas, imala dona onaj clear sign uz mullera, ali snješko..ne nazire se ama baš ništa. možda je prerano.. zadnji put kad sam ostala trudna, piškila sam na 15DPO i bio je negativan, ponovni na 20DPO pozitivan, ali na kraju patološka trudnoća. a tad mi je bila prva folikulometrija i odmah je upalila.. piškit ću opet nakon idućeg vikenda ako u međuvremenu ne dođe M
Kejsy nisu mi nist spomenuli da bi provjerila betu, mozda zato jer je vidio di bi se mogla razvijati gestacijska ali nije napredovala. Ali svakako je dobro provjeriti betu da sam mirna.
Siri ja se iskreno nadam da su to simptomi trudnoce i drzim ti fige da za par dana ugledas plusic.
Sad sam saznala jos par koristnih informacija, svakako budem narucila l karnitin, pila sam ga vec prije ali sam prestala, inozitol i vrkutu. Hvala draga! ❤️
Kod mene situacija opet ista, curi iz mene nenormalno. Mogla bi sjedeti na wcju i samo cekati. Ali veselim se tome da cu moci zacas obaviti pretrage, to mi je sad neka svetla tacka na kraju tunela.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Ciao svima,
evo ja sam nova na forumu. Dugo sam čitala i nikako da se odlučim registrirati pa sam eto danas napravila i taj korak. Moja situacija ukratko je da sam u 10tt imala missed abortion i nakon toga po preporuci ginekologice nakon medikametoznog pobačaja sam čekala 3 mjeseca da ponovim sve pretrage i briseve. Svi nalazi su uredni tako da eto počeli smo prošli mjesec opet pokušavati.. Meni je to bila prva trudnoća tako da se nadam da na drugu neću morati čekati dugo. Ginekologica mi je rekla da ne moram ništa piti jer mi je po nalazima sve uredno i općenita slika je dobra. Zanimalo bi me nakon koliko pokušavanja ste vi započele piti pripravke, čajeve i sve ostalo.. Hvala vam.
Dobro nam dosla i zelim ti da se sto prije pridruzis trudnickim temama. Pisi kad (ne) ocekujes vjesticu da dodje pa da te stavm na listu sa nama. Mislim da je to sve individualno, i pretpostavljam da ti je ginekologica preporucila da pijes folnu kiselinu ili neke prenatalne jer planiras trudnocu, milsim da je to sasvim dovoljno. Osim ako nemas neredovne cikluse i problem sa ovulacijom, pa da onda mozda pijes vrkutu ili nesto tako. Ja evo pokusavam 4 siklus, i ne pijem nista, jer ono sot sam od pretraga do sad radila, sve bilo ok, tako da jedino mjesecima vec pijem aktvnu folnu i B12, sad u zadnje vremen C vitamin i D3 i to je od prilike to.. E sad ako ne uspijemo ovajciklus onda radimo sve pretrage koje mozemo uraditi, a nakon 4 ciklusa smao zato sto imamo godina i ne gubi mi se vreme bas. Ali na svoju ruku ne pijem nista dok se sa svojom ginekologicom ne posavjetujem.
Meni je ginekologica rekla da ona misli da ne trebam ništa piti. Pitala sam za folnu,ali je rekla da smatra da ne treba. Svakako se javim dok budem čekala vješticu,trenutno je stigla pa idemo dalje pokušavati nakon što prođe. Hvala vam svima puno na podršci i savjetima.
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Cure kad je najbolje raditi LH trakice? Znam da prije 9 ujutro ne... i dal vi radite dnevno par njih ili samo jednom
Dobar dan djevojkama svim dobrog i malo slabijeg raspolozenja. Upravo sam citala sta se desilo na prethodnih par stranica i samo cu reci BOZE ZAKLONI I SACUVAJ....
Jucer sam radila prvu smjenu nakon 4 dana druge, pa sam kad sam dosla s posla prespavala od 3 do 7, jedva ustala i u 7, sinoc se malo volili😂 i opet sam zaspala ko da sam kopala cijeli dan, jedva ustala danas u 11... Jos 12 dana do menge.. brate ucrvacu se. Znam samo da me ledja i desni bole ko sumanuti, a grudi me zare navecer strahota. Mislim da je rano za ikakve simptome al' malo me bocuka u maternici, jajnicima ne znam se orjentirat i konstantno se osjecam naduto. Drzimo fige za ovaj mjesec🤞🏻🤞🏻 zalim vas svima pluseke ovaj ciklus i zao mi je radi djevojaka koje su imale biokem. Drzite se😞😟
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Cure kad je najbolje raditi LH trakice? Znam da prije 9 ujutro ne… i dal vi radite dnevno par njih ili samo jednom
Najbolje poslije 10 pa do nekih 20-21
Kada crtica pocne tamniti, i dva puta 😁
Hvala na odgovoru 🤗
Cure pozdrav 😎
Meni danas po aplikaciji kaže peak a sutra ovulacija, ali prema trakicama ne još. Danas je crtica malo tamnija, što znači peak tek za koji dan pa ti javim kejsy da me prepraviš na listi.
Eto krenulo je malo a tim trakicama 🥳
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.