Kako se ono uploada slika? Jucer je bio pik ocito, dns je crtica druga slabije svjetla. To sad znaci da je ovulacija prosla i sto smo napravili smo napravili ili da pokrivamo jos 2dana?
BlairVidi..ako ga uloviš ujutro znaš tempirati odnose i kada je već kasno a kada taman. Sve to ima svoje prednosti i maneeeeee 🙈 joj Blair ti ko da ne znaš kako funkcioniraju ovulacija,spermići jajna stanica. Ko da si tek krenula u proces radenja bebe 😂🙈🙊
Maricka joj,ja bi onda imala odavna endometriozu. Ako inače nemaš bolove pri kakanju ili kroz cijeli ciklus a da se samo pogorša kad procuriš onda nema govora o tome puj puj 😠
Ja ti večeras pokrivam s peakom ili bez 🤷 nego se recimo bojim da ne bude neki kraći peak kojeg ulovim popodne a imam sastanak doma sam tek oko osam i onda recimo u osam nista pa se ubediram 😬 ovako mislim napraviti večeras kad dodem doma i ima da je crta tamnija od kontrolne 🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Siri imam sluz zadnja 2 dana ali nista preznacajno, od bolova nikad nista zato ju prakticki nikad ni ne osjetim.. uplodala sam slike.. :)
evo slike od danas su tu, kazem jucer je bila ova 2 crtica oko 16 puno tamnija. iscjedak je proziran i nije znacajan. ali tako mi je svaki mjesec. zato mi je jako tesko i sama skuziti kad ovuliram jer kazem od simptoma nekih nema gotovo nista, bazalnu ne mjerim..
Pozdrav cure, samo da se brzinski javim🥰
Nadam se da ste dobro,vidim da ste sve krenule sa ovulacijskim trakicama🤣🤣
Keysi mozes me stavit za ne dobit 8.3.
Iduci tjedan idem radit papa test da vidimo da li je sve ok jer mi je opet cijeli kaos sa ciklusom.
Preskocit cu folikulometriju jer moram malo stat sa razmišljanjem o bebi dok ne sredim cikluse i krvarenja...
Želim vam svima plusice🥰
Marickavjerujem ti da te to zabrine,ali endometrioza je bolest koja stalno boli pomalo. To što nekad može bit bolno za vrijeme nužde ne znači da je to u pitanju,a i morala bi na uzv imat sumnjivu cistu koja se dosta dugo ne povlači da bi se tako endo otkrila. Ne brini,mislim da je sve ok nego su se folikuli krenuli stvarat pa ti je to vjerojatno to pulsiranje,jajnik radi ne sekiraj se ništa☺️
Ivalink je imgbb.com uploadas i link tu kopiraš 😀 to što si uhvatila peak ne znači da je odmah nastupila ovulacija ili da će je ikako biti. To nakon pika može potvrditi isključivo bazalna temperatura ili uzv,ništa drugo. Daj trakice pa da vidimo. Imaš kakvu sluz ili bolove možda?
Blairdobro amateru jedan 😂 to što uhvatiš pik bubam oko 16 sati samo znači da ćeš sutradan ovulirati ili eventualno u noći kasno. To ti samo daje uvid u taj prozor kako tempirati odnose! A kad bude druga crtica tamnija od kontrolne,e to je već problem jer ne možeš nikako računati ni ugrubo kad će ovulacija 🙊🙈
🤣🤣🤣 Sve ja to znam ali ja sam si ufilmala u glavu odnos definitivno odmah po peaku jer mi je tako u upalilo zadnji put... Ok biokemijska je bila ali upalilo je ... Joj siri evo idem piskiti trakicu i uzimam jednu za popodne. Jesi sretna ? 🤣🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Siri hvalaaa :) znaci ustavri nakon tog ajmo reci pika slijedi ovulacija kroz nekih najduze 48h? inace ja sam isla na folikumetrije zadnjih 5 ciklusa i ispalo je da ovuliram i da je sve okej, pa sam skroz nova u tim trakicama :D
https://ibb.co/4ZsHRXS
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Curke, napravila ja ovaj test od 13,50 kn, ducchess i vidi se siromasnaaaa sjenaaaaaa, valjda je to tooooo
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji