Dobar dan djevojkama svim dobrog i malo slabijeg raspolozenja. Upravo sam citala sta se desilo na prethodnih par stranica i samo cu reci BOZE ZAKLONI I SACUVAJ….
Jucer sam radila prvu smjenu nakon 4 dana druge, pa sam kad sam dosla s posla prespavala od 3 do 7, jedva ustala i u 7, sinoc se malo volili😂 i opet sam zaspala ko da sam kopala cijeli dan, jedva ustala danas u 11… Jos 12 dana do menge.. brate ucrvacu se. Znam samo da me ledja i desni bole ko sumanuti, a grudi me zare navecer strahota. Mislim da je rano za ikakve simptome al' malo me bocuka u maternici, jajnicima ne znam se orjentirat i konstantno se osjecam naduto. Drzimo fige za ovaj mjesec🤞🏻🤞🏻 zalim vas svima pluseke ovaj ciklus i zao mi je radi djevojaka koje su imale biokem. Drzite se😞😟
Kad je tebi bila ovulacija, simptomi suobecavajuci, ali das je rano, osim ako ti nije bila neka rana ovulacija
Pa nisam propratila opet trakicama ovaj mj jer u apotekama za cudo ako mi vjerujes nemaju, na netu nisam stigla narucit jer bi kasno stigle, ali eto imala sam temperaturu kao "oslonac", 36.3 se kretala sve do 3.2. Tako da sam zakljucila da mi je mozda drugog ili prvog vec bila ov. Jos je uvijek rano ista tumaciti, al ja se nadam da bude nesto ovaj mj. Cak je i muz pristao da ako ne bude nista, da ode kod dr na pretrage znaci bas me pozitivno iznenadio🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Kejsy svakako sam imala u planu početi s elevit prenatal ili tako nešto slično. Ja još uvijek ne koristim te trakice za ovulaciju jer sam prvi put ostala trudna samo računajući kada mi je ovulacija s obzirom da mi je menstruacija redovna. Slijedeća vještica bi trebala biti 2.3 s obzirom da trenutno imam..
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Kejsy svakako sam imala u planu početi s elevit prenatal ili tako nešto slično. Ja još uvijek ne koristim te trakice za ovulaciju jer sam prvi put ostala trudna samo računajući kada mi je ovulacija s obzirom da mi je menstruacija redovna. Slijedeća vještica bi trebala biti 2.3 s obzirom da trenutno imam..
Ja novalac pijem skoro godinu dana. (Imala sam pauzu od 3 mjeseca )
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure kad je najbolje raditi LH trakice? Znam da prije 9 ujutro ne… i dal vi radite dnevno par njih ili samo jednom
Proizvodjaci i ginekolozi ne preporuciju prije 12:00h i nakon 21:00h da se trakice rade. E sad ti nadji sebi neki period kad ti najvise odgovara i svaki dan radis po jednu,kad vidis daima neke razlike da testna linija pocinje da tamni, onda taj dan uradis nakon 2-3 sata kasniej jos jedu da vidis kakva je razlika, i tako dok ne ulovis pik. Ja nekad uradim i 4 dnevno, ali zato sto meni jako brzo tamne trakice i jako brzo bljede, sve se desi u jednom danu od prilike. Samo ti kad primjetis da tamne slikaj postavi da virnemo, pa onda ti kazemo dali da radis jos jednu ili vise taj dan ili ne..Svi ovde skoro imaju iskustva sa trakicama, a mozes ako slucajno nikog nema postaviti trakicu na temu LH trakice lovci na ovulaicje, isto ti bude neko dao savjet.
Okej hvalaa
https://ibb.co/DMJGFry
18 dan ciklusa
Nije neka sreća ali bolje nego jučer pa se nadam da će tamniti jos vise 🤞
Lavice posaljem ti chart 🤣 nema bas plana nesto smo raspolozeni pa nema potrebe za planom 🤣 ali svakako bi bilo dobro uloviti peak i to svakako ne propustiti 😄
Ugl. moram vam nesto ispričati nadam se da se nećete ljutiti ili krivo me shvatiti. 🥴
Danas predivan dan, sunce, bas gustali muž i ja na kavi. Oko nas dosta parova sa klincima i sad slatko je sve to meni i ja bi naravno ali danas sam bas nekako osjetila koju u biti slobodu imamo nas dvoje i kako i u tome treba uzivati 🤭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair to je odlicno, tako smo ja i on prosli mjesec, bez plana, samo od sebe bi doslo 🥰 i ovaj mjesec bi, bas bi mi dobro doslo ali eto, nemaaa, ne smijemo 😒🤭
Hej, ja se ne ljutim, i mislim da je to normalno. Ne kazem ja da kasnije necemo uzivati ali ce biti drugacije, naravno 😅 sada mozemo raditi sta god hocemo kad god hocemo a kasnije to necemo moci.. poslije ce beba biti prioritet ❤
Samo vi uzivajte 🥰🥰🥰
E baš to ! Trebamo uživati u ovome 🤣🤣 sutra planiram provesti pola dana u šopingu, mislis da će to biti moguće kad ćemo imati bebice 🤣🤣 ili od danas do sutra odlučiti da ides negdje dva dana o nekom svom ritmu. Sve to nekako i zaboravljamo jer smo fokusirane na ovo pa smo nesretne zbog toga nekad i ne znamo sto propustamo🤣
Kako si ti? Koliko će ti trebati da se oporavis ? Što kazu doktori ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blairto je sasvim normalno. Nekad kada se želim utješiti što još uvijek nemam bebu pomislim ma možda i bolje,neke stvari ne bi tako dobro hendlala 😂 čovjek u očaju nade način da se utješi. Ove tvoje trakice su čudo svjetle,meni su tako svaki dan u ciklusu osim kad ovuliram 🤣
Ali ja se danas nisam tjesila 🤣🤣🤭
A meni postepeno, barem je tako bilo prije dva mjeseca odnosno jedini ciklus koji sam pratila trakicama ... Ovo je jos dobro prije par dana svijetla skroz bas me zabrinulo. 🥴
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nataliei Martinažao mi je zbog kemijskih. Želim vam od srca da se idući plusić smjesti ispod vašeg srca na minimalno 9 mjeseci i izbriše sve ovo što sada prolazite,koliko god bude to teško bilo.
Marijanamislim da si ti pitala za štitnu ako sam dobro pohvatala. Nažalost,doktori kažu da je idealno imati oko 2 vrijednost, eventualno do 2,5 zažmire i ne prave velike drame. Naravno,ima žena koje uspiju i sa brojkom poput tvoje začeti i normalno iznijeti trudnoću upravo iz razloga što nismo svi isti i svačije tijelo radi drugačije bez obzira na te brojke mada je najbolje da pričekaš tu terapiju,zavisno od toga hoće li ti odgovarati ili ne,možeš ju u mjesec dana skroz spustiti,a može i skočiti. Bitno je da ti se nađe odgovarajuća terapija i ne vidim razlog zašto i dalje ne bi pokušavali? Štitnjača može najviše utjecati na samo začeće (u ekstremno visokim vrijednostima se smatra da može uzrokovati i kemijsku trudnoću) jer kontrolira prije svega nadbubrežnu žlijezdu koja opet dalje sve ove naše spolne hormone i stanice kontrolira,odnosno ona je zaslužna zapravo za ostale spolne hormone,a štitna je glavni kotačić u tome 😉
Kejsy drago mi je pročitati da se vratio ciklus u prijašnje stanje,sad se tijelo zagrijava za primitak malog uljeza na nekih 9 mjeseci 🥰🤞🏻🎉🎉
——————————————-
Inače ja onakva smušena sinoć sam namjestila alarm na pola sata kasnije nego inače jer ih imam podosta,ali sam se sama probudila 15min kasnije nego što inače mjerim temp pa ne može puno utjecati na bazalnu nooo evo rezultata:
https://ibb.co/C2nSdtv
Fun fact. Skužila sam da mi je baš baš porasla temp u ta zadnja 3 sata dok sam spavala jer sam se bila scimala oko 4 ujutro jer sam morala na wc ali sam prije toga vidjela temperaturu gubice i bila je samo 36,52 🤷♀️ Oh well..vidjet ćemo dalje još tjedan dana što se sprema 😅
Hvala puno na odgovoru,nećemo odustati. Idemo dalje jači hehe
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Evo mene opet
Posto mi je tsh 6.04 i doktorica me šalje sad u ponedjeljak piše "postupak Nuklearna medicina" i tek 21.03 na ultrazvuk. Dali da pricekamo na pokušavanju ili da nastavimo sve normalno? Hehe
I dali ce mi eto već u ponedjeljak dati terapiju?
Hvalaaa svimaa i sretno
Trebali bi ti dat terapiju u ponedjeljak, a ultrazvuk je samo da vide ako je stitnjaca uvecana. Iskreno za ovo pokusavanje ne znam sta bi ti rekla jer je puuuno teze zatrudnit s takvim TSH, a ako i dođe do trudnoce veci je rizik za spontani. Ali posto ces vec pocet pit terapiju u ponedjeljak onda bi to sve trebalo bit ok. I jos jedan savjet sta se tice terapije i svega. Kad zatrudnis morat ces cim prije opet provjerit TSH jer se u trudnoci povecava doza. U trudnoci kod svih TSH skoci, zato je kao i preporuka da je TSH prije trudnoce ispod 2.5 pa kad zatrudnis da ne skoci vise od 4
Hvala punoo na odgovoru. Kakav pregled bude taj sto idem u ponedjeljak? Oprostite ne razumijem se u ništa hehe,imam osjećaj da ssm smotana.
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
Nataliei Martinažao mi je zbog kemijskih. Želim vam od srca da se idući plusić smjesti ispod vašeg srca na minimalno 9 mjeseci i izbriše sve ovo što sada prolazite,koliko god bude to teško bilo.
Marijanamislim da si ti pitala za štitnu ako sam dobro pohvatala. Nažalost,doktori kažu da je idealno imati oko 2 vrijednost, eventualno do 2,5 zažmire i ne prave velike drame. Naravno,ima žena koje uspiju i sa brojkom poput tvoje začeti i normalno iznijeti trudnoću upravo iz razloga što nismo svi isti i svačije tijelo radi drugačije bez obzira na te brojke mada je najbolje da pričekaš tu terapiju,zavisno od toga hoće li ti odgovarati ili ne,možeš ju u mjesec dana skroz spustiti,a može i skočiti. Bitno je da ti se nađe odgovarajuća terapija i ne vidim razlog zašto i dalje ne bi pokušavali? Štitnjača može najviše utjecati na samo začeće (u ekstremno visokim vrijednostima se smatra da može uzrokovati i kemijsku trudnoću) jer kontrolira prije svega nadbubrežnu žlijezdu koja opet dalje sve ove naše spolne hormone i stanice kontrolira,odnosno ona je zaslužna zapravo za ostale spolne hormone,a štitna je glavni kotačić u tome 😉
Kejsy drago mi je pročitati da se vratio ciklus u prijašnje stanje,sad se tijelo zagrijava za primitak malog uljeza na nekih 9 mjeseci 🥰🤞🏻🎉🎉
——————————————-
Inače ja onakva smušena sinoć sam namjestila alarm na pola sata kasnije nego inače jer ih imam podosta,ali sam se sama probudila 15min kasnije nego što inače mjerim temp pa ne može puno utjecati na bazalnu nooo evo rezultata:
https://ibb.co/C2nSdtv
Fun fact. Skužila sam da mi je baš baš porasla temp u ta zadnja 3 sata dok sam spavala jer sam se bila scimala oko 4 ujutro jer sam morala na wc ali sam prije toga vidjela temperaturu gubice i bila je samo 36,52 🤷♀️ Oh well..vidjet ćemo dalje još tjedan dana što se sprema 😅
Hvala puno na odgovoru,nećemo odustati. Idemo dalje jači hehe
Moj savjet ne idi po forumima,ne guglaj i sve ce biti dobro. Nekad je manje vise,pogotovo kada se radi o trudnoci i svemu vezano za stvari koje dovode do iste 🙈
Upravu si totalno,nema foruma i stranice da nisam pročitala. 😂
Imaš informaciju možda sto rsde na tom pregledu sto idem u ponedjeljak? Čisto da se pripremim hehe
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
Sortiraj odgovore