Pozdrav drage damice, pratim vas neko vrijeme pa se i ja odlučih prijaviti kod vas :)
Mi se trudimo od 8/2021 i još nista.. ja 26 g, m 29, osnovne pretrage su ok, a s obzirom na godine ginić je rekao da tek nakon godinu dana šalje na dodatne pretrage.
Razmišljala sam ako ovaj ciklus me bude dobitan na svoju ruku početi piti infolic ili gynositol, da li neka ima iskustva s jednim od ta dva?
Hvala unaprijed, i želim vam što prije plusiće 💙
Gynositol je meni pomogao, sta se tice ciklusa pogotovo...
Ne skodi nikako, k tome jos sadrzi i folne tako da😊
Ima cak i Inovo sta mi je doktorica preporucila i rekla da je dosta zena pomoglo, medutim bar meni je cijenovno previse skupo
Pozdrav drage damice, pratim vas neko vrijeme pa se i ja odlučih prijaviti kod vas :)
Mi se trudimo od 8/2021 i još nista.. ja 26 g, m 29, osnovne pretrage su ok, a s obzirom na godine ginić je rekao da tek nakon godinu dana šalje na dodatne pretrage.
Razmišljala sam ako ovaj ciklus me bude dobitan na svoju ruku početi piti infolic ili gynositol, da li neka ima iskustva s jednim od ta dva?
Hvala unaprijed, i želim vam što prije plusiće 💙
Dobro nam dosla i zelim ti da brzo predjes na trudnicke teme. Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju, pa da te stavim na listu sa nama. Da li pijes folnu kiselinu? Ili neke prenatalne? Kakvi su ti ciklusi? Pratis li ovulacije LH trakicama ili mjeris mozda bazalnu temperaturu?
Pijem folnu kiselinu od 12 mjeseca, lh trakice koristim, ciklusi su mi nepravilni, bili su i do 74 dana ali su se vratili na 32, datum za ne dobiti mi je 27.2. :)
Imas PCOS ili je nesot drugo bilo razlog tako dugih ciklusa? Bude ti Siri vise rekla za infolic ili gynositol ona ima iskustva sa timmislim da nesot od tog sadrzi i folnu, pa ako budes pila, onda pazi da izregulises kolicinu folne koju unosis. Ali nisam sigurna, samo mi se nesto cini da infolic im avecu kolicinu folne u sebi.. ali zna Siri bolje
Pcos nemam, razlog nepoznat, vjerovatno stres oko faxa i prestala sam piti pilule prije 3 godine i od tad nemam redovne cikluse 🤦
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Jel me netko dozivaoooo?
Bellanakakvu folnu trenutno pijes i jel u gramima ili pikogramima? 🙈
Lavicaja ti toga imala ovaj ciklus isto 4 dana samo su dva od ta 4 bila i prošarana krvlju od ovulacije pa sad. Ja zbilja mislim da bi tebi ovulacija mogla sad kroz koji dan.Molim te uzmi toplomjer i nastavi od sutra u gubicu to mećat da vidimo 😬🤞🏻🤞🏻
Pijem novalac, tek sad vidim da ništa ne znam :D čitala sam da su žene zadovoljne sa gynositolom pa s obzirom da je moj ginić škrt na riječima nisam sigurna smijem li ga piti na svoju ruku 🤷
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Jel me netko dozivaoooo?
Bellanakakvu folnu trenutno pijes i jel u gramima ili pikogramima? 🙈
Lavicaja ti toga imala ovaj ciklus isto 4 dana samo su dva od ta 4 bila i prošarana krvlju od ovulacije pa sad. Ja zbilja mislim da bi tebi ovulacija mogla sad kroz koji dan.Molim te uzmi toplomjer i nastavi od sutra u gubicu to mećat da vidimo 😬🤞🏻🤞🏻
Pijem novalac, tek sad vidim da ništa ne znam :D čitala sam da su žene zadovoljne sa gynositolom pa s obzirom da je moj ginić škrt na riječima nisam sigurna smijem li ga piti na svoju ruku 🤷
Vidi. Ako financijski možeš i želiš go ahead. Definitivno bez dijagnoze ili sa dijagnozom inozitol je jako dobar za reprodukcijsko zdravlje jer smanjuje mogućnost razvijanja inzulinske rezistencije,drži šećer pod kontrolom i pomaže pri kvaliteti jajnih stanica. Naravno tek se pravi rezultati vide nakon 3 mjeseca uzastopnog uzimanja,meni ti je osobno pomogla kombinacija čaja od vrkute prvih 10 dana ciklusa i inozitola 2x dnevno odnosno 4g dnevno kroz cijeli ciklus bez obzira na ovulaciju i sve. E sad,to je gynositol ili inofolic što god uzela za tako dug period meni osobno jaaaaaaaako financijski skupo i iscrpno s time da za usporedbu samo inofolic i gynositol imaju 200 pikograma folne na 2 grama dok recimo inozitol koji ja koristim ima 400 pikograma na 2g odnosno 800 pikograma na 4g koliko je preporučena dnevna doza. I razlika je što gynositol platiš 320kn za 60 vrećica/30 dana ili inofolic 20 vrećica/10 dana 140kn što je meni tooo much a ja koristim inozitol s folnom koji mi drži 50 dana a košta 179kn odnosno 219 s dostavom ako samo to uzimam,a iskreno nema razlike izmedu okusa nikakve ☺️ Ako želiš link ove koju ja uzimam,reci pa pošaljem. Znači cjenovno pristupačnije,za više dana imaš i k tome više folne u sastavu 🙈
Može, ako je to isto pošalji ☺️ da li to pijem uz novalac ili njega mogu prestati? Hvala ti puno puno ♥️
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Kejsy imala bi 2 slicice za tebe da proucavas, nisu trakice nego iscjedak 😂 pa reci ako smijem poslati ili ne 😂
Vec 4.dan imam taj neki egg white koji je jako ljepljiv..ali ne cijeli dan nego ponekad bude kremasti, vodenasti a jedanput ili dva puta na dan tako bas bjelanjak… mozda pretjerujem, znam. Ali neda mi to mira, nikad prije operacije mi se to nije desilo, eventualno bi bilo jedanput u mj.i to je to ali vec 4.dana… strah me od upale… trebala bi to iskljuciti, znam ali opet, ako neka od vas ima toliko dana taj iscjedak, neka mi kaze pa da budem mirnija 😂😂😂
Heej!! Takav iscjedak ti je meni bio dan prije ovulacije, a na dan ovulacije basss kvalitetaaaan, bas kao pravi bjelanjaak i bas ga je bilooo full punooo...sutra je tvoj daaan!!! 🤗🤗🤗🤗🤗 drzim ti figeee
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Bellanaahttps://gravida.hr/proizvod/inozitol-i-folna-kiselina-u-prahu-vita-world-200g/
Evo linkića ☺️ Pa vidi pošto novalac zapravo ima folne dovoljno za dnevne potrebe i ako se dobro sjećam željeza,možda dok ne provjeriš razinu folne kiseline u krvi ne bi preporučila da uzimaš oboje. Najbolje da recimo završiš s time što imaš i onda kreneš sa inozitolom da ti ovo što ostane ne propadne bezveze. Ja inače imam terapiju 5g folne kiseline dnevno jer sam drugačiji slučaj,ali ženama u planiranju je dovoljno 400-800 mikrograma folne kiseline dnevno osim ako postoji u obitelji netko sa dijagnozom spine bifide onda se uzimaju puno veće doze 🙈
Hvala ti puno, želim ti uskoro da vidiš svoj plusić ☺️
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Kejsy bas ocita razlika za tako mali vremenski razmak! Covjeku da odmah neki polet kad vidi da nesto ide u smjeru kojem treba 🙂 Ja svoje radim tipa oko 10 ujutro i oko 5,6 popodne. I cak ne pridajem uopce pozornost na to koliko sam prije pila, piskila..🤷🏻♀️ Mozda imam vise srece nego pameti😅
Moram pocet citat sa razumijevanjem. Priznajem da predjem sve, ali nekako zaboravim brzo. Sebicno od mene.
A za implantacijsko..ma lagala bi kad bi rekla da nemam "opravdanja" za taj iscjedak, ali ipak nekako znam da nije nista drugo nego rezultat terapije. Bas ako do utorka ne dobijem napravit cu test. Ponjela sam si i LH, bez obzira sto necemo imati odnose, ali barem da znam kad je O bila.
Dobroo jutroo curkeee!!! Ponovila sam test sa jutarnnim urinooom, isti je kao i jucer...crta jedva primjetna, ali necu dopustiti da me pokolebaa...probat cu se opustiti, pa cemo vidjeti sto ce bitiii ❤😘
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Kejsy pa sve u svemu imaš dobar plan iako se ja nadam da će biti plusić ovaj ciklus🤞🏻☺️
Barbara a čekaj malo,kad ju ti očekuješ ili si očekivala?🥶
Lavica a jel imaš kakvo pulsiranje u jajnicima ili bockanje,nešto što bi pokazivalo da jajnici rade?🙈jesi mjerila bazalnu da vidimo što se događa? Nemoj mi reći ne jer neću prihvatiti taj odgovor😂
Deic ja mislim da sam već jednom rekla,što se dogodi bez slike,nije se dogodilo. Pusti ti što je ista,daj nam zanimaciju da gledamo. A i ako uzmeš u obzir da se beta u prosjeku dupla svakih 31 sat…nije još toliko prošlo jer nisi radila jučer ujutro testić pa se glupo time uopće zamarati! Sliku na sunce😁
———————————————————————
Ja sam umorna ko pas,vruće mi je nenormalno,uspjela sam se preznojila već par dana. Ako danas ne bude jakog probadanja,onda sam 9DPO ili manje od toga🙈
Evo i bazalne jutros:
https://ibb.co/rFz9H4C
Macoo, sliku sam zaljepila na 78-oj stranii...da, jucer sam.u 17 h radila, a danas u 7 ujutro, pa sam se zbedirala sto se ne vidi crta jos bolje...a nista cekat cu vjesticuru koju ne ocekujem da dodje...jel moguce da me clear blue zezne 2 puta, pa kao pokaze laznu trudnocu?
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Kejsy pa sve u svemu imaš dobar plan iako se ja nadam da će biti plusić ovaj ciklus🤞🏻☺️
Barbara a čekaj malo,kad ju ti očekuješ ili si očekivala?🥶
Lavica a jel imaš kakvo pulsiranje u jajnicima ili bockanje,nešto što bi pokazivalo da jajnici rade?🙈jesi mjerila bazalnu da vidimo što se događa? Nemoj mi reći ne jer neću prihvatiti taj odgovor😂
Deic ja mislim da sam već jednom rekla,što se dogodi bez slike,nije se dogodilo. Pusti ti što je ista,daj nam zanimaciju da gledamo. A i ako uzmeš u obzir da se beta u prosjeku dupla svakih 31 sat…nije još toliko prošlo jer nisi radila jučer ujutro testić pa se glupo time uopće zamarati! Sliku na sunce😁
———————————————————————
Ja sam umorna ko pas,vruće mi je nenormalno,uspjela sam se preznojila već par dana. Ako danas ne bude jakog probadanja,onda sam 9DPO ili manje od toga🙈
Evo i bazalne jutros:
https://ibb.co/rFz9H4C
Macoo, sliku sam zaljepila na 78-oj stranii…da, jucer sam.u 17 h radila, a danas u 7 ujutro, pa sam se zbedirala sto se ne vidi crta jos bolje…a nista cekat cu vjesticuru koju ne ocekujem da dodje…jel moguce da me clear blue zezne 2 puta, pa kao pokaze laznu trudnocu?
A sto ne probas neki drugi tipa gravignost ultra, ili one kasete sto imaju crvenu liniju ili trakice s crvenim.linijama. ja sam probala cb i imam lose iskustvo s crtama, evaporacijskim itd. Probaj vidjeti nesto drugo, CB bas je nezahvalan a skup. U svakom slucaju ja ti zelim da to bude to da nije glupi CB kriv za lažnu nadu. Mada mislim da ti ne bi trebao 2x pokazati lazno. Drzim fige da bude to to🤞🏻
Dobro jutro ostale djevojcice, kafica na pauzi. Je da mi je malo muka, ledja me ubijaju i probadanje u jajnicima
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji