Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 14:08

minnie1234

Sa koliko dpo ste isle betu vadit ( za nestrpljivo docekivanje)😅
    zanima me dali vaginalete utjecu na test za t?
    Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate🤞🤞

Evo ja sam danas 14 dpo.... ali možeš ti i ranije ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• minnie1234
    24. Ožujak 2022. 14:10

Mare3112

minnie1234

Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate🤞🤞

Evo ja sam danas 14 dpo…. ali možeš ti i ranije …

Onda super 
    Drzim fige svima🤞🤞🤞 

• Bimbi
    24. Ožujak 2022. 14:19

Cure pomagajte, počeli su mi uzasni grcevi u lijevom jajniku, traju minutu dvije pa puste pa za 10-ak min opet.. toliko me boli u tih minutu dvije da se jedva pomaknem... 😰

• mmmm1
    24. Ožujak 2022. 14:39

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Jutroooo cure evo bazalna je na grafu a digitalac u privitku ♥️🥰😍
    https://postimg.cc/pmsHZjRs

Nazalna dobraaa,ali daj nam digitalcaaa 🙊🙈

https://postimg.cc/PPRPcscB

Evo digitalca sory baš sam uzbudena

Cestitaam jos jednom😍

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 14:48

Kejsy  ❄️ ☃️

minnie1234

U svakom labu ti preporuce da betu radis tek najraniej 13-14 dpo i bez brige sto se vaginaleta tice nece ti zeznuti test.

Mare3112 mene par dan mucnina neka blaga drzi, ali danas u momentu jednom sam mislila da cu povratiti bukvalno, kao da nista nisam jela 5 dana.. ko zna mozda malo od emocija… Cure bas ste me dirnule 💗

To je to tako je i meni i imam konstantno  sad mučninu malo sam gladna malo mi muka ugl to je to 🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Apple_sa
    24. Ožujak 2022. 14:49

Lijep pozdrav iz Sarajeva za drage dame. 
    Vracam se na forum poslije duze pauze. Zadnji ciklus 12.2. testovi negativni, beta 1,2 prema onome koliko ja znam ne moze biti nikakav oblik trudnoce. Osmi dan kasnjenja, bez simptoma dolaska M. Nije mi se desilo nikad ranije. Nema termina za pregled prije sredine aprila. Sta vi mislite, da li je pametnije cekati da M dodje sama ili kada dodjem na red kod Dr uzeti tablete za izazivavanje ciklusa? Kako pratite O u narednom mjesecu kada ciklus izostane 🤔? S obzirom da se prvi put susrecem sa kasnjenjem nemam pojma o zivotu 🙈 

🤵 33 god
    👩‍💼35 god
    prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
    Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
    - terapija Aspirin 100 protect
    ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
    MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije

• Bimbi
    24. Ožujak 2022. 15:04

Kejsy  ❄️ ☃️

Bimbi

Cure pomagajte, počeli su mi uzasni grcevi u lijevom jajniku, traju minutu dvije pa puste pa za 10-ak min opet.. toliko me boli u tih minutu dvije da se jedva pomaknem… 😰

Ako imas nekad duze cikluse moze biti da je kasnija ovulacija, jesi pratila ovulaciju? Da nisi imala ranije problem sa citama mozda? Kazu da bas zna jako da boli kad pukne cista?

Nisam ju pratila, ali sam sigurna da je bila jer sam imala 2-3 dana za vrijeme plodnih dana dosta jake bolove u jajnicima i trbuhu..
    Ciste sam imala ko "dijete" sa 15 godina sam operirala, ali od tada nikad vise nisam imala problema sa njima i na zadnjem pregledu je ginekolog reko da je sve uredno (pregled je bio u 2 mj) 
    Na gaćama sam primjetila doslovno kapljicu bijelog iscjetka i to je sve..

kokii2219
    24. Ožujak 2022. 15:13

Apple_sa

Lijep pozdrav iz Sarajeva za drage dame.
    Vracam se na forum poslije duze pauze. Zadnji ciklus 12.2. testovi negativni, beta 1,2 prema onome koliko ja znam ne moze biti nikakav oblik trudnoce. Osmi dan kasnjenja, bez simptoma dolaska M. Nije mi se desilo nikad ranije. Nema termina za pregled prije sredine aprila. Sta vi mislite, da li je pametnije cekati da M dodje sama ili kada dodjem na red kod Dr uzeti tablete za izazivavanje ciklusa? Kako pratite O u narednom mjesecu kada ciklus izostane 🤔? S obzirom da se prvi put susrecem sa kasnjenjem nemam pojma o zivotu 🙈

Zdravoooo, ja sam nedavno imala kasnjenje od 8 dana. Bila je u pitanju jaka jaka upala, pa ono bez da odes dr ne mozes znati sta je reci.
    Ja recimo do sad nisam pratila O osim po "govoru tijela". Sad sam nabavila trakice, jer vidim da su cure dosta pouzdano docekale ovulaciju i uhvatile pa rekoh da probam i ja. Ne moze skoditi. Jesi kad imala problema s ciklusima? Kakvi su? Imas problema s cistama ili nekim hormonima itd?opisi nam ppblize ima vise "strucnjaka" od  mene mozda ti nekako mogu pomoci🤗 u svakom slucaju sretnoo

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Apple_sa
    24. Ožujak 2022. 15:24

kokii2219

Zdravoooo, ja sam nedavno imala kasnjenje od 8 dana. Bila je u pitanju jaka jaka upala, pa ono bez da odes dr ne mozes znati sta je reci.
    Ja recimo do sad nisam pratila O osim po "govoru tijela". Sad sam nabavila trakice, jer vidim da su cure dosta pouzdano docekale ovulaciju i uhvatile pa rekoh da probam i ja. Ne moze skoditi. Jesi kad imala problema s ciklusima? Kakvi su? Imas problema s cistama ili nekim hormonima itd?opisi nam ppblize ima vise "strucnjaka" od mene mozda ti nekako mogu pomoci🤗 u svakom slucaju sretnoo

Hvala lijepo ❤️ Ovdje zene imaju znanja kao primarijusi 😁 
    Nikad nisam imala problem sa ciklusima uvijek na 32 dana, citav mjesec mi je bilo cudno sto mi se ne javljaju nervozne epizode ili zudnja da Coca Colom, pizzom, kad je izostala nabreknutost I osjetljivost grudi, napuhanost stomaka postalo je jos cudnije. U vrijeme ocekivane ovulacije karakteristicni ovulacijski bolovi koji su trajali 2 dana. Ovih dana povremeno nesto zigne u donjem stomaku ali to je to. 
    Hormoni zadnji put kontrolisani prije pandemije, uredni. Jajnici mikrocisticni. Posmatrajuci generalno stanje organizma osjecam se dobro. Nisam vakcinisana, nisam imala Coronu.

🤵 33 god
    👩‍💼35 god
    prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
    Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
    - terapija Aspirin 100 protect
    ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
    MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije

kokii2219
    24. Ožujak 2022. 15:33

Apple_sa mislim da ti vakcina bas ne igra ulogu. Ja sam primila obje doze Pfizera, zbog putovanja i idenja preko granice. Cak sta vise nakon tih vakcina su mi se ciklusi bili bas regulisali na 17.-16. u mjesecu. Znam da ne igra ulogu ali eto zanimljivo haha.
    A vidi svih simptoma kad se poveze mogu biti i pms i trudnoca. Ali ako si vec radila testice i betu nakon toliko kasnjenja, i negativni su koliko vidim, moze biti da je upalica, da je kasnija ovulacija bila, da se ciklus pomjera ili nesto deseto.
    VOLjela bih da se nasa noovopecena trudnica Keysi javi pa da ti malo bolje pokusa neke stvari docaarati🤗.

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.