Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reaa
    24. Ožujak 2022. 12:48

Pipin

Reaa

Pipin

Reaa

Ella..29..

Reaa

Bome je danas dan od plusića 🥳🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤🥰

Daaa, a da mi sve kolektivno pišnemo na test? Možda se još neka od nas iznenadi, kad je dan već tako super počeo 🤗

Hahhaa …. ja tek hvatam ovulaciju.. 🤣🤣🤣

I jaaaaaaaaa. 13. dan - ovulacijski test još negativan. Navijam da je ovaj mjesec kasnije ovulacija jer soliram ovaj vikend haha :D

I ja 13dc 🤣🤣🤣🤣 nista ne pratim s tim lh trakicama jer sam ja osuđena samo na vikend hops( pet, sub,ned) dragog nema preko tjedna radi van hr. 🤣🤣 tako da se nadam da ce O biti u sub..da stignemo pokriti.. iako osjecam taj jajnik sve vise tako da mislim da ce biti sutra.. i bez trakica vec znam kad mi je O 🤣🤣🤣

hahhaha tvojeg nema tjedan, mojeg vikendneka nam je sa srećom i da pohvatamo u muževe i ovulacije

Bome neka nam je sa srecom i plodonosno 🥰🥰

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Matajči
    24. Ožujak 2022. 12:50

Haleigh0302

Gospođa "necu se testirati ponovno prije vikenda", poznatija kao ja, danas prije posla brzinski obavljajuci kupovinu, naletila na snizenje doticnih testica pa rekoh ajde da probamo makar je osjetljivost 25 🤣😂😆https://ibb.co/DKFBjL7
    Samu sebe cu izludit cure moje drage 😝

Bas se lijepo vidi! Cestitam 😍

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Lida 🍀
    24. Ožujak 2022. 13:12

Kejsy  ❄️ ☃️

Lida 🍀

Upadam s druge teme samo da cestitam Kejsy, sretno, zelim ti mirnu i urednu trudnoću ❤️
    svim ostalim curama takoder sretno, zelim vam svima ➕➕➕

Hvala draga punooooo. Kako ste vas dvoje?

Nisam jos isla na pregled, tek cu za cca 2 tjedna pa ako bude sve ok i uhvatim vremena mozda se prebacim na zimske ☺️ ovako od simptoma samo bolne i vece grudi, ni ne znam da sam trudna 😁 jedva čekam vecernji test 🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• minnie1234
    24. Ožujak 2022. 13:26

DaMa_21

Ella..29..

Reaa

Daaa, a da mi sve kolektivno pišnemo na test? Možda se još neka od nas iznenadi, kad je dan već tako super počeo 🤗

Ovo sam i ja pomislila hahahahaha
    Najradje bi i ja sad pisnula, ali jos je prerano tako da cu probat izdrzati do vikenda

Takodjer isto meni je prerano tek mi je 4DPO 😅
    Ali me zanima dali vaginalete utjecu na test za t? 
    Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate
    🤞🤞🤞

Haleigh0302
    24. Ožujak 2022. 13:41

Lida 🍀

Kejsy ❄️ ☃️

Lida 🍀

Upadam s druge teme samo da cestitam Kejsy, sretno, zelim ti mirnu i urednu trudnoću ❤️
    svim ostalim curama takoder sretno, zelim vam svima ➕➕➕

Hvala draga punooooo. Kako ste vas dvoje?

Nisam jos isla na pregled, tek cu za cca 2 tjedna pa ako bude sve ok i uhvatim vremena mozda se prebacim na zimske ☺️ ovako od simptoma samo bolne i vece grudi, ni ne znam da sam trudna 😁 jedva čekam vecernji test 🤞🤞

Lida vidim u potpisu da i ti imaš friški plusić. Čestitke od srca ❤️ usput pitanje, jesi odmah dobila terapiju progesteronom?

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 13:48

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Cure evo rezultata malaz u prilogu
    https://postimg.cc/nCSTMbCK
    66 …..66…66….🥰🥰🥰

Cestitam od srca i neka se dupla pravilno. E ovo je bas skolski. Tebi je tek prekosutra 15 dpo i dan kasnjenja i tad ce biti oko 100-120 HCG bas skolski 🥰

Sad ja tebe cekam 🥰🥰🥰🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    24. Ožujak 2022. 13:57

Opet ja djevojke moje.
    Naručila sam sebi LH ovulacijske https://ibb.co/7QpPdHy , trebaju mi savjeti i iskustva. Da li je neko koristio, ako mi se posreci da sve bude uredu nadalje sa mnom. Budem piskila po trakicama.🤗

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• minnie1234
    24. Ožujak 2022. 14:05

Sa koliko dpo ste isle betu vadit ( za nestrpljivo docekivanje)😅 
     zanima me dali vaginalete utjecu na test za t? 
    Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate🤞🤞

• minnie1234
    24. Ožujak 2022. 14:06

minnie1234

Sa koliko dpo ste isle betu vadit ( za nestrpljivo docekivanje)😅
    zanima me dali vaginalete utjecu na test za t?
    Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate🤞🤞

Kejsy  ❄️ ☃️

minnie1234

DaMa_21

Ella..29..

Reaa

Ovo sam i ja pomislila hahahahaha
    Najradje bi i ja sad pisnula, ali jos je prerano tako da cu probat izdrzati do vikenda

Takodjer isto meni je prerano tek mi je 4DPO 😅
    Ali me zanima dali vaginalete utjecu na test za t?
    Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate
    🤞🤞🤞

Ma ne uticu bez brige, samo ti umoci testic kad budes trebala 🤞

kokii2219

Opet ja djevojke moje.
    Naručila sam sebi LH ovulacijskehttps://ibb.co/7QpPdHy , trebaju mi savjeti i iskustva. Da li je neko koristio, ako mi se posreci da sve bude uredu nadalje sa mnom. Budem piskila po trakicama.🤗

Meni su ove najbolje

Slucajno sam ponovila jer mi je mob malo zabloko 
    I zaljepio pitanje sa pitanjem sory😅😅

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 14:07

Kejsy  ❄️ ☃️

Pa ljudi moji da li je realno ovako rano imati mucnine, nisam gladna al je onaj ruzni ocjecaj kad vam je muka od gladi.. a jela sam nije da nisam… Mislim nije da se zalim, nego mi bas cudno..

😂😂😂nije ja sam na momente bila gladna pa mi je mučno pa ko da mi stoji u grlu.. pa mi se jede slano ..😂zapravo samo slano mi se jede slatko nista

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.