Bome je danas dan od plusića 🥳🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤🥰
Daaa, a da mi sve kolektivno pišnemo na test? Možda se još neka od nas iznenadi, kad je dan već tako super počeo 🤗
Hahhaa …. ja tek hvatam ovulaciju.. 🤣🤣🤣
I jaaaaaaaaa. 13. dan - ovulacijski test još negativan. Navijam da je ovaj mjesec kasnije ovulacija jer soliram ovaj vikend haha :D
I ja 13dc 🤣🤣🤣🤣 nista ne pratim s tim lh trakicama jer sam ja osuđena samo na vikend hops( pet, sub,ned) dragog nema preko tjedna radi van hr. 🤣🤣 tako da se nadam da ce O biti u sub..da stignemo pokriti.. iako osjecam taj jajnik sve vise tako da mislim da ce biti sutra.. i bez trakica vec znam kad mi je O 🤣🤣🤣
hahhaha tvojeg nema tjedan, mojeg vikendneka nam je sa srećom i da pohvatamo u muževe i ovulacije
Bome neka nam je sa srecom i plodonosno 🥰🥰
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Gospođa "necu se testirati ponovno prije vikenda", poznatija kao ja, danas prije posla brzinski obavljajuci kupovinu, naletila na snizenje doticnih testica pa rekoh ajde da probamo makar je osjetljivost 25 🤣😂😆https://ibb.co/DKFBjL7
Samu sebe cu izludit cure moje drage 😝
Bas se lijepo vidi! Cestitam 😍
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Upadam s druge teme samo da cestitam Kejsy, sretno, zelim ti mirnu i urednu trudnoću ❤️
svim ostalim curama takoder sretno, zelim vam svima ➕➕➕
Hvala draga punooooo. Kako ste vas dvoje?
Nisam jos isla na pregled, tek cu za cca 2 tjedna pa ako bude sve ok i uhvatim vremena mozda se prebacim na zimske ☺️ ovako od simptoma samo bolne i vece grudi, ni ne znam da sam trudna 😁 jedva čekam vecernji test 🤞🤞
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Daaa, a da mi sve kolektivno pišnemo na test? Možda se još neka od nas iznenadi, kad je dan već tako super počeo 🤗
Ovo sam i ja pomislila hahahahaha
Najradje bi i ja sad pisnula, ali jos je prerano tako da cu probat izdrzati do vikenda
Takodjer isto meni je prerano tek mi je 4DPO 😅
Ali me zanima dali vaginalete utjecu na test za t?
Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate
🤞🤞🤞
Upadam s druge teme samo da cestitam Kejsy, sretno, zelim ti mirnu i urednu trudnoću ❤️
svim ostalim curama takoder sretno, zelim vam svima ➕➕➕
Hvala draga punooooo. Kako ste vas dvoje?
Nisam jos isla na pregled, tek cu za cca 2 tjedna pa ako bude sve ok i uhvatim vremena mozda se prebacim na zimske ☺️ ovako od simptoma samo bolne i vece grudi, ni ne znam da sam trudna 😁 jedva čekam vecernji test 🤞🤞
Lida vidim u potpisu da i ti imaš friški plusić. Čestitke od srca ❤️ usput pitanje, jesi odmah dobila terapiju progesteronom?
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Cure evo rezultata malaz u prilogu
https://postimg.cc/nCSTMbCK
66 …..66…66….🥰🥰🥰
Cestitam od srca i neka se dupla pravilno. E ovo je bas skolski. Tebi je tek prekosutra 15 dpo i dan kasnjenja i tad ce biti oko 100-120 HCG bas skolski 🥰
Sad ja tebe cekam 🥰🥰🥰🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Opet ja djevojke moje.
Naručila sam sebi LH ovulacijske https://ibb.co/7QpPdHy , trebaju mi savjeti i iskustva. Da li je neko koristio, ako mi se posreci da sve bude uredu nadalje sa mnom. Budem piskila po trakicama.🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sa koliko dpo ste isle betu vadit ( za nestrpljivo docekivanje)😅
zanima me dali vaginalete utjecu na test za t?
Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate🤞🤞
Sa koliko dpo ste isle betu vadit ( za nestrpljivo docekivanje)😅
zanima me dali vaginalete utjecu na test za t?
Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate🤞🤞
Ovo sam i ja pomislila hahahahaha
Najradje bi i ja sad pisnula, ali jos je prerano tako da cu probat izdrzati do vikenda
Takodjer isto meni je prerano tek mi je 4DPO 😅
Ali me zanima dali vaginalete utjecu na test za t?
Mada bi test radila tek dan prije m a terapiju zavrsavam dva dana prije😅 tako da sqm jako nestrpljiva ali svakako kad dode taj dan cu vam javit rezultate
🤞🤞🤞
Ma ne uticu bez brige, samo ti umoci testic kad budes trebala 🤞Opet ja djevojke moje.
Naručila sam sebi LH ovulacijskehttps://ibb.co/7QpPdHy , trebaju mi savjeti i iskustva. Da li je neko koristio, ako mi se posreci da sve bude uredu nadalje sa mnom. Budem piskila po trakicama.🤗
Meni su ove najbolje
Slucajno sam ponovila jer mi je mob malo zabloko
I zaljepio pitanje sa pitanjem sory😅😅
Pa ljudi moji da li je realno ovako rano imati mucnine, nisam gladna al je onaj ruzni ocjecaj kad vam je muka od gladi.. a jela sam nije da nisam… Mislim nije da se zalim, nego mi bas cudno..
😂😂😂nije ja sam na momente bila gladna pa mi je mučno pa ko da mi stoji u grlu.. pa mi se jede slano ..😂zapravo samo slano mi se jede slatko nista
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji