Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak šŸ€šŸ‘£šŸ¤°šŸ’žšŸ‘¶šŸ½šŸ¤žšŸ€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    24. Ožujak 2022. 12:34

Reaa

Ella..29..

Reaa

Bome je danas dan od plusića šŸ„³šŸ„³šŸ„³šŸ„³šŸ„³ā¤ā¤ā¤ā¤šŸ„°

Daaa, a da mi sve kolektivno piÅ”nemo na test? Možda se joÅ” neka od nas iznenadi, kad je dan već tako super počeo šŸ¤—

Hahhaa …. ja tek hvatam ovulaciju.. 🤣🤣🤣

Evo jos jedne sestre koja tek lovi ovulaciju 🤣🄳

šŸ‘ø35
    🤓36
    PokuŔavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    PokuŔavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    āž•25.4 ā£ļø
    OTP 25.12.2022.

MBMšŸ¬šŸ€šŸ’•
    24. Ožujak 2022. 12:34

KejsyĀ Cestitam ti draga na (+)Ā i zelim ti od sveg srca skolsku trudnocu. Zelim puno srece i ostalim curama koje vidim da su trudne. šŸ‘šŸ¤žšŸ»šŸ™šŸ»šŸ˜˜

• DaMa_21
    24. Ožujak 2022. 12:35

Mare3112

Imam vodeni iscjedak onako …niÅ”ta me ne boli osim grudi tu I tamo dole neÅ”to stipkanje i sutra zapravo mi je termin menstruacije q beta mi je top …baÅ” sam se iznenadila…ajme ajme….sok sok

Cestitam jos jednom, bas mi je predrago :)

Missy87
    24. Ožujak 2022. 12:35

Evo LH na brzinu, slabija je al je ocito bila O.. šŸ™ˆ

ā¤ļøšŸ™šŸ»

Missy87
    24. Ožujak 2022. 12:36

Mare3112

Imam vodeni iscjedak onako …niÅ”ta me ne boli osim grudi tu I tamo dole neÅ”to stipkanje i sutra zapravo mi je termin menstruacije q beta mi je top …baÅ” sam se iznenadila…ajme ajme….sok sok

Bas mi je drago! Neka je uredna i skolska! ā¤ļø

ā¤ļøšŸ™šŸ»

• DaMa_21
    24. Ožujak 2022. 12:39

kokii2219

Niste svjesne djevojke kako ste mi popravile dan, kako ste mi razvedrile tmurne oblake nad glavom. Bila sam toliko lose i tako ste me razveselile, sinoc sam plakala od radosti zbog Keysi, pa sam jutros vidjela i Marine rezultate bete, Haleigho i tvoj testic, znaci puno mi je srce radosti. Vidi se da ovo proljece nosi neke dobre promjene da je pobjedonosno šŸ˜„
    Neizmjerno drago mi je zbog Keysi u njenim godinama kad je trudnoca "biti ili ne biti" ili IVF, nakon svega sto je prosla, konacno plusic svoj da ugleda. Ako Bog da da sve bude uredu, da crtica nastavi da tamni, i za par mjeseci svoju bebicu da drzis sto blize sebi. Cestitam vam svima od srca, uzivajte i da vam bude skolska trudnoca,svakoj od vas . Cuvajte seā¤ā¤

Tocno tako je i meni :)
    Skuzila sam koliko pozitivno ovaj forum utjece na mene. Prije bi bila uzasno nervozna tijekom TWW, a sada mi vrijeme full brzo prolazi jer cijele dane citam sva vasa iskustva i time si kratim vrijeme, a i pomaze kad procitas tudja iskustva i poistovjetis se s njima.Ā 
    Da ne pricam o sreci kad vidis tudji plusicĀ 
    Do sada su me minusici na tetsu jako pogadjali, ali vjerujem da ce i to (ako dodje do njih opet) biti lakse uz podrsku ovdjeĀ 

Reaa
    24. Ožujak 2022. 12:40

Pipin

Reaa

Ella..29..

Reaa

Daaa, a da mi sve kolektivno piÅ”nemo na test? Možda se joÅ” neka od nas iznenadi, kad je dan već tako super počeo šŸ¤—

I jaaaaaaaaa. 13. dan - ovulacijski test joÅ” negativan. Navijam da je ovaj mjesec kasnije ovulacija jer soliram ovaj vikend haha :D

I ja 13dc 🤣🤣🤣🤣 nista ne pratim s tim lh trakicama jer sam ja osuđena samo na vikend hops( pet, sub,ned) dragog nema preko tjedna radi van hr. 🤣🤣 tako da se nadam da ce O biti u sub..da stignemo pokriti.. iako osjecam taj jajnik sve vise tako da mislim da ce biti sutra.. i bez trakica vec znam kad mi je O 🤣🤣🤣

ā¤ 30 AMH 17
    šŸ’™ 33 asthenozoospermia
    2god pokuŔavanja
    Missed ab 7/2021 šŸ’”
    9/2021 hormoni āœ…
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok āœ…
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni āœ…, papaāœ…, cervikalni brisevi āœ…
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet Ŕto dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI šŸ¤žšŸ¤ž

• DaMa_21
    24. Ožujak 2022. 12:42

Ella..29..

Reaa

Ovo sam i ja pomislila hahahahaha
    Najradje bi i ja sad pisnula, ali jos je prerano tako da cu probat izdrzati do vikendaĀ 

Pipin
    24. Ožujak 2022. 12:45

Reaa

Pipin

Reaa

Ella..29..

Reaa

I jaaaaaaaaa. 13. dan - ovulacijski test joÅ” negativan. Navijam da je ovaj mjesec kasnije ovulacija jer soliram ovaj vikend haha :D

I ja 13dc 🤣🤣🤣🤣 nista ne pratim s tim lh trakicama jer sam ja osuđena samo na vikend hops( pet, sub,ned) dragog nema preko tjedna radi van hr. 🤣🤣 tako da se nadam da ce O biti u sub..da stignemo pokriti.. iako osjecam taj jajnik sve vise tako da mislim da ce biti sutra.. i bez trakica vec znam kad mi je O 🤣🤣🤣

hahhaha tvojeg nema tjedan, mojeg vikendĀ Ā neka nam je sa srećom i da pohvatamo u muževe i ovulacije

• bellanaa
    24. Ožujak 2022. 12:45

BlairWaldorf

Reaa

Ella..29..

Reaa

Evo jos jedne sestre koja tek lovi ovulaciju 🤣🄳

IĀ  ja loooovim, nadam se da će je biti ovaj mjesecĀ 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM šŸ„
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta āŒ
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.