Bome je danas dan od plusiÄa š„³š„³š„³š„³š„³ā¤ā¤ā¤ā¤š„°
Daaa, a da mi sve kolektivno piÅ”nemo na test? Možda se joÅ” neka od nas iznenadi, kad je dan veÄ tako super poÄeo š¤
Hahhaa ā¦. ja tek hvatam ovulaciju.. š¤£š¤£š¤£
Evo jos jedne sestre koja tek lovi ovulaciju š¤£š„³
šø35
š¤“36
PokuŔavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
PokuÅ”avamo ponovno 10/21.š
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
ā25.4 ā£ļø
OTP 25.12.2022.
KejsyĀ Cestitam ti draga na (+)Ā i zelim ti od sveg srca skolsku trudnocu. Zelim puno srece i ostalim curama koje vidim da su trudne. šš¤š»šš»š
Imam vodeni iscjedak onako ā¦niÅ”ta me ne boli osim grudi tu I tamo dole neÅ”to stipkanje i sutra zapravo mi je termin menstruacije q beta mi je top ā¦baÅ” sam se iznenadilaā¦ajme ajmeā¦.sok sok
Cestitam jos jednom, bas mi je predrago :)
Evo LH na brzinu, slabija je al je ocito bila O.. š
ā¤ļøšš»
Imam vodeni iscjedak onako ā¦niÅ”ta me ne boli osim grudi tu I tamo dole neÅ”to stipkanje i sutra zapravo mi je termin menstruacije q beta mi je top ā¦baÅ” sam se iznenadilaā¦ajme ajmeā¦.sok sok
Bas mi je drago! Neka je uredna i skolska! ā¤ļø
ā¤ļøšš»
Niste svjesne djevojke kako ste mi popravile dan, kako ste mi razvedrile tmurne oblake nad glavom. Bila sam toliko lose i tako ste me razveselile, sinoc sam plakala od radosti zbog Keysi, pa sam jutros vidjela i Marine rezultate bete, Haleigho i tvoj testic, znaci puno mi je srce radosti. Vidi se da ovo proljece nosi neke dobre promjene da je pobjedonosno š
Neizmjerno drago mi je zbog Keysi u njenim godinama kad je trudnoca "biti ili ne biti" ili IVF, nakon svega sto je prosla, konacno plusic svoj da ugleda. Ako Bog da da sve bude uredu, da crtica nastavi da tamni, i za par mjeseci svoju bebicu da drzis sto blize sebi. Cestitam vam svima od srca, uzivajte i da vam bude skolska trudnoca,svakoj od vas . Cuvajte seā¤ā¤
Tocno tako je i meni :)
Skuzila sam koliko pozitivno ovaj forum utjece na mene. Prije bi bila uzasno nervozna tijekom TWW, a sada mi vrijeme full brzo prolazi jer cijele dane citam sva vasa iskustva i time si kratim vrijeme, a i pomaze kad procitas tudja iskustva i poistovjetis se s njima.Ā
Da ne pricam o sreci kad vidis tudji plusicĀ
Do sada su me minusici na tetsu jako pogadjali, ali vjerujem da ce i to (ako dodje do njih opet) biti lakse uz podrsku ovdjeĀ
Daaa, a da mi sve kolektivno piÅ”nemo na test? Možda se joÅ” neka od nas iznenadi, kad je dan veÄ tako super poÄeo š¤
I jaaaaaaaaa. 13. dan - ovulacijski test joÅ” negativan. Navijam da je ovaj mjesec kasnije ovulacija jer soliram ovaj vikend haha :D
I ja 13dc š¤£š¤£š¤£š¤£ nista ne pratim s tim lh trakicama jer sam ja osuÄena samo na vikend hops( pet, sub,ned) dragog nema preko tjedna radi van hr. š¤£š¤£ tako da se nadam da ce O biti u sub..da stignemo pokriti.. iako osjecam taj jajnik sve vise tako da mislim da ce biti sutra.. i bez trakica vec znam kad mi je O š¤£š¤£š¤£
⤠30 AMH 17
š 33 asthenozoospermia
2god pokuŔavanja
Missed ab 7/2021 š
9/2021 hormoni ā
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ā
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ā
, papaā
, cervikalni brisevi ā
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet Ŕto dalje
5/2022 1.AIH KBC RI š¤š¤
Ovo sam i ja pomislila hahahahaha
Najradje bi i ja sad pisnula, ali jos je prerano tako da cu probat izdrzati do vikendaĀ
I jaaaaaaaaa. 13. dan - ovulacijski test joÅ” negativan. Navijam da je ovaj mjesec kasnije ovulacija jer soliram ovaj vikend haha :D
I ja 13dc š¤£š¤£š¤£š¤£ nista ne pratim s tim lh trakicama jer sam ja osuÄena samo na vikend hops( pet, sub,ned) dragog nema preko tjedna radi van hr. š¤£š¤£ tako da se nadam da ce O biti u sub..da stignemo pokriti.. iako osjecam taj jajnik sve vise tako da mislim da ce biti sutra.. i bez trakica vec znam kad mi je O š¤£š¤£š¤£
hahhaha tvojeg nema tjedan, mojeg vikendĀ Ā neka nam je sa sreÄom i da pohvatamo u muževe i ovulacije
Evo jos jedne sestre koja tek lovi ovulaciju š¤£š„³
IĀ ja loooovim, nadam se da Äe je biti ovaj mjesecĀ
š§27- PCOS, IR
š¦ø30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM š„
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ā
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Sortiraj odgovore
Najstariji