Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    24. Ožujak 2022. 08:40

Mare diiiivnoo, sad samo polako i strpljivo do prvog pregleda 😍😍💝
    Kejsy svi vidimo crticuuuu 🤗🤗🥳🥳🥳🥳

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 08:40

Hvala cure samo neka bude sve ok ... s obzirom da je prva trudnoća i neznam kaj me sve čeka... 😂😂😂prošlo je kroz mene i suze i smjeh i radost i strah ....😂😂😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Polly
    24. Ožujak 2022. 08:44

Hope1

Mozda glupo pitanje,da li mislite da ako zena ne dozivi orgazam sanse za trudnocu su puno manje???

Ma ne bih rekla puno manje, ali vjerojatno pomaže jer  ženski orgazam zbog kontrakcija maternice kao da povuče spermu k sebi 😅 ja sam znala nakon seksa još kasnije prije spavanja sama doći do još jednog orgazma čisto da se usiše sve šta je unutra 😆 koliko to drži vodu ne znam, ali mi ima smisla. Daj mi reci od kud si ono naručila lh trakice? Očito ti super rade pa da ih probam idući ciklus 🤗

Lota 🌼
    24. Ožujak 2022. 08:46

Cure, ima li koka od vas neku cudan okus u ustima ?  Onako  gorkasti neki ? 
    Kejsy 😍 tako mi je drago, sve ovdje zasluzujemo plusic, ali ti se definitivno izdvajas, baaaas se veselim. 🤩

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Lota 🌼
    24. Ožujak 2022. 08:47

Lea06

Cure, ima li koka od vas neku cudan okus u ustima ? Onako gorkasti neki ?
    Kejsy 😍 tako mi je drago, sve ovdje zasluzujemo plusic, ali ti se definitivno izdvajas, baaaas se veselim. 🤩

Koja*

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

Polly
    24. Ožujak 2022. 08:47

Mare3112

Hvala cure samo neka bude sve ok … s obzirom da je prva trudnoća i neznam kaj me sve čeka… 😂😂😂prošlo je kroz mene i suze i smjeh i radost i strah ….😂😂😂

Ja bih ti samo rekla da se ne prepadneš ako dobiješ smeđi isjedak. Maternica će to se širiti svakim danom, kapilare će pucati i može doći do smeđarenja. Ja sam jako plakala kad mi se to pojavilo u 5tt jer sam mislila da je gotovo, a nisam još ni došla na prvi pregled kod gin. Na kraju sam i hematome imala u maternici od nakupljanja krvi malo po malo i sve je to normalno bilo i sa super ishodom. Nadam se da nećeš imati ništa, ali eto ako se pojavi da se ne zabrineš, smeđarenja su jako česta u prvom tromjesečju ❤️❤️

Lota 🌼
    24. Ožujak 2022. 08:49

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Jutroooo cure evo bazalna je na grafu a digitalac u privitku ♥️🥰😍
    https://postimg.cc/pmsHZjRs

Nazalna dobraaa,ali daj nam digitalcaaa 🙊🙈

https://postimg.cc/PPRPcscB

Evo digitalca sory baš sam uzbudena

😍😍😍 cestitam Mare, eto nam zimske bebice 😄

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 08:49

Polly

Mare3112

Hvala cure samo neka bude sve ok … s obzirom da je prva trudnoća i neznam kaj me sve čeka… 😂😂😂prošlo je kroz mene i suze i smjeh i radost i strah ….😂😂😂

Ja bih ti samo rekla da se ne prepadneš ako dobiješ smeđi isjedak. Maternica će to se širiti svakim danom, kapilare će pucati i može doći do smeđarenja. Ja sam jako plakala kad mi se to pojavilo u 5tt jer sam mislila da je gotovo, a nisam još ni došla na prvi pregled kod gin. Na kraju sam i hematome imala u maternici od nakupljanja krvi malo po malo i sve je to normalno bilo i sa super ishodom. Nadam se da nećeš imati ništa, ali eto ako se pojavi da se ne zabrineš, smeđarenja su jako česta u prvom tromjesečju ❤️❤️

Uh hvala ti dobro je znati🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• .mila
    24. Ožujak 2022. 08:53

Drage zene, iako sam aktivnija na jesenskim bebama, cesto virnem i na ovu temu, pratim par dragih zena, a svima zelim puno srece i plusice  sad kako nam je stiglo ljepse vrijeme, kao da se i perspektiva na zivot mijenja, samo lijepe stvari ocekujemo i nadamo im se 

That being said, Kejsy, sta se ceka?? Od sinoc svako malo virnem da vidim ima li neki update, pa hajde obraduj nas jutarnjim vijestima 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Bimbi
    24. Ožujak 2022. 09:14

Dobro jutro čestitam svim curama na pozitivnim testićima, želim Vam školsku i mirnu trudnoću!! 🥰🥰🥰❤️❤️❤️
    Kejsy čekam tvoj update, na poslu sam, al svako malo gledam jesi objavila šta!! Ja isto vidim sjene na prve dvije slike!! 🥰🥰🥰
    A imam i ja jedno pitanje ako mi tko može pomoć, na internetu svašta piše ja ne znam šta je točno pa možda neka od Vas bolje zna. Sinoć sam iz znatiželje nakon dugo vremena išla provjeriti cerviks, nije bio ni visoko ni nisko ni tvrd ni mekan 🤦🏼‍♀️ reko nisam ga dugo provjeravala nemogu točno odrediti.. ali meni vrag nije dao mira pa sam išla provjeravati i jutros (znam da bi se trebao pratiti nekoliko mjeseci i u približno isto vrijeme da bi se nešto moglo primijetiti) jutros je bio jako jako visok jedva sam ga dohvatila i činio mi se puno mekši nego sinoć. E sad mene zanima kakav bi cerviks trebao biti u ranoj trudnoći, a kakav prije menstruacije? 
    A što se tiče nekih simptoma, lagano štipkanje jajnika od jučer još, cice malo veće, dosta sam napuhnuta, ali skroz nisko u trbuhu, leđa me bole, ali kao što sam rekla ne znam jel od posla jer puno stojim ili šta je, ali što mi je još čudnije više me bole ako sjedim i ležim nego ako stojim 🤦🏼‍♀️
    Možda i umišljam neke simptome jer ne znam i jel rano za osjetiti ikakve simptome na 22 DC i 6 DPO.
    Ugodan dan vam želim svima i svim djevojkama koje piške danas držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.