Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    22. Ožujak 2022. 14:31

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Cure cestitam na plusicima, bas je lijepo vidjeti da je proljece uradilo svoje 🤭🤭🤭
    Ja sam jucer pišnila moje pristigle trakice stavim link
    https://ibb.co/HCz5ttW jako su svijetle obje iako na plavoj je jace, kad dodem sa posla pisnem i danas. Nadam se da Ce tamniti. Iako se ne nadam nicemu jer kod mene je to sve zbrda zdola

Da li je moguce imati dv evrste LH trakica iskreno ja ne znam koje su gore.. osim mozda tebi ogdovaraju, da li ti ikad ove pokazu pik, a da kad ulovis pik taj pik ne traje 5 dana? Mozda tebi i odgovaraju, meni su uzasne, roze meni nikad ne pokazu pik https://ibb.co/VYJWN8V

A zar nije tebi rano jos za ovulaciju? Koji si ti DC?

Meni je danas 15 DC. Neki dan sam imala sluzavi icjedak pa sam se ponadala ali nisam imala trakica. Jucer stigle pa piskila ahhah. Odgovaraju li mi ne znam posto sa rozima nikad ulovila nisam O. A znas da je kod mene to sve nedefinirano. Tako da ja mislim da ni nemam O. Sad sam uzela i ove plave cisto da vidim kako reagiraju. Iako pokazuju tamnije od rozih. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

tealitas
    22. Ožujak 2022. 14:33

Mare3112

Hope1

Mare3112

https://postimg.cc/VJVqMWDB

Vidite li vi šta i ja ?

Ajme Mare 😍😍😍😍😍😍😍😍,tako mi je drago zbog tebe,sigurna sam da ce za dan dva bit jos jaca crtica,cestitke ❤❤❤

Ako je … znate svi moj san…. no iskreno se nadam da jest…i da će sve biti dobro….
    Uglavnom gledam ja casu gleda ona mene….ma reko idem se popiskit …. gledan urin smedi ….hmmm jel bi umocila zadnji ili nebi… bi ili nebi ….i nešto je bilo jače od mene… a u podsvijesti….Keysi viče ….. umoči….umoči…umoči… 😂😂😂i umocim ja…i prode ni minuta sjena i to debljina ko I ova roza ….ma gledam ja na svjetlu prođe 3 min ma to je to…. plac….smjeh…radost….ma čudo…neznam drhtala sam…. budim ja muža…skoro je infarkt doživio jer sam ga baš ono prestrasila mislio je da se nešto dogodilo i ja kažem pa jest….novi život…. a jučer mu je bio rođendan…. mislim da se malac ugurao točno na njegov rođendan….

Jao Mare rasplakala si me vidim i ja , jaoooo <3 

Siri nadam se da su ti cure u pravu i da se vidi uživo i tebi sijena

Deic17
    22. Ožujak 2022. 14:37

Bome curke, meni danas 12 dc i tako me zabolio lijevi jajnik, inace vecinom ovuliram na desni, znaci ludiloo, opet mi je ovulacija uranuila kao prvi mjesec, bjelancevinaa bogaaataaa....zivi bili, pa vidjeliii! 😁😁😁

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

mare2805
    22. Ožujak 2022. 14:45

Kejsy  ❄️ ☃️

mare2805

Kejsy ❄️ ☃️

to su te sto ja kupujem, oba ova testica na trudnocu su pouzdana i ove zelene trakice za ovulaciju su mi sjajne https://ibb.co/0Jp16sC

https://www.ebay.com/itm/30-Test-DOvulation-Bandelette-20mIU-5-Tests-Grossesse-10mIU-One-Step-/371120447660?hash=item566880a0ac

a evo i sami testici, i u UK se nalaze salju odmah isti dan ili sledeci, e sad kad stigne do nas je do nase poste, nekad stigen u roku 10 dana nekad mjesec.. jbg zavisi gde zivis i kakva je tvoja posta..
    https://www.ebay.com/itm/Pregnancy-Test-Strips-Ultra-Early-10miu-Home-Urine-Testing-Kits-One-Step-/282732327183?var=&amp;amp;hash=item87817131c0

i ovo su ovi drugi testici sa slike https://www.ebay.com/itm/142580655157?hash=item2132782435:g:UDcAAOSwkWRfKRPi

Imaš možda iskustva ili znaš nešto o ovima? Danas su mi došli, a jučer sam naručila ove sto si mi postavila jučer u linku pa se nadam da se brzo doći 😊 A dok ne dođu uzela sam ove da imam kaj umočiti 😂😂
    https://i.postimg.cc/Vv0ZM5QR/16479526861587817523450538891345.jpg
    najlosiji sto postoje.. gori su od clearblue ( ja clear blue smisliti ne mogu, onda ti je jasno) Ti su meni svaki dan pokazali crticu od 8 dpo do 13 dpo i to crtica u boji, pojavi se regularno u okviru 3 minute, ali sve super ali beta 1.2 Dobri su samo da ako si toliko nestrpljiva da nesto popiskis, da ne trosis one skupe testove, pa cisto da ove koristis dok ne dodje vreme za ozbiljno testiranje. Bilo kako bilo nista im ne vjeruj i nadam se da ih nisi skupo platila.

Aaaaaaa 😭😭😭😭😭 dobro ajde bar nisu bili skupi hahahah pa mi nije žao toliko uahahaha 
    Čekam ove sa ebaya pa se nadam da ce brzoo 😁 
    Hvalaaa tii 😊

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Matajči
    22. Ožujak 2022. 15:37

Mare vidi se, cestitam, i da za 2 dana bude jos tamnija crtica 🥰
    Siri ja na ovoj s blicem ne vidim nista, a na ovoj bez blica vidim nesto, tako da nemam pojma 🤷‍♀️ kazu ti cure da sacekas 2 dana, pa sacekaj pa da proslavimo i tvoj plusic daj Boze 🥰

Ja sam danas 5 DPO, od jucer obrazi mi crveni i kao da imam neki osip, mislim da je od cokolade jer uvijek kad se prezderem tako mi bude, a u zadnjih tjedan dana sam se prezderavala slatkog 🤪 cicke me ne bole, stomak me ne boli, naduta sam i prduckam malo i to je sve 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Reaa
    22. Ožujak 2022. 15:51

Hojla.. evo mene napokon..
    Gatalinka čestitam ti od srca! Mirnu i školsku trudnoću ti želim ❤
    Mare op op.. nek je sa srecom!! Samo neka tamni 🤞❤ čestitam i mirnu ti trudnoću želim!! ❤
    Siri nažalost ja sam čorava za takve stvari.. ali još nije kasno da potamni 🤞❤
    Kejsy ooo opaki opaki simptomi ❤❤❤❤
    Bome baš predivan početak proljeća ima brdo simptomceka, bit ce i dalje puno pluseva !!
    Curke koje love ovulaciju sretno i nek je plodno !! ❤❤❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Amy_94
    22. Ožujak 2022. 16:03

Čestitkee svima. 
    Ja sam dobila tako da ništa za ovj mj

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Haleigh0302
    22. Ožujak 2022. 16:12

Znam da ne volimo CB, ali nisam imala izbora trenutno... https://ibb.co/r7q7Ld8 😅😅😅

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Matajči
    22. Ožujak 2022. 16:24

Kejsy  ❄️ ☃️

Jojjjj ne spominji mi cokolade i slatko… znas kad odem u kupovinu i ne usudim se kupiti nista slatko, jer granica za razumno klopanje slatkisa je nestala, puf, rasprsila se.. i ubise me jafa dorina cokolade.. nema sanse pojesti ono normalno kao obicno par kockica pa ostaviti cokoladu za sutra, ma jok , ako ima 2-3 cokolade, nema sense zaustaviti se, pre dva dana sam bukvalno zvala sina da dodje i otme bukvalno bar jedan red cokolade da i to ne pojedem… I sad ih ne smijem ni pogledati a pogotovo kupiti i donjeti kuci. Inace ja kupim cokoloadu iona mi bude 2-3 dana..i ne ne usudim se. Juce kupila kinder bueno i odmah jednu cokoladicu dala sinu (ali zaprjetila da mora odmah pojesti jer cim svoje pojedem budem otela i njegovo) drugu pojela ja i nema vise i to je to ne moze drugacije.. Neko ludilo me ulovilo, e ne da ce nas kostati ovaj prelaz sa zime na proljece, tjesi me to sto od sutra idu temperature od 18-21 stepen pa bice voznja bicikla 25-30km dnevno 🙄

Hahaha, pricaj mi... neumjerena sam kad je cokolada u pitanju. Pogotovo milka s velikim ljesnjacima. A o ostalim slatkisima poput raffaela i 7 days kroasana da ne pricam. A hvala Bogu imam i muza koji voli pojest slatko, tako da, sto se ja onda cudim zasto gdje god se okrenem u mojoj kuci samo izvire. Kad volimo i đabe nam onda sve 🤣 a ja kao znas ma smrsavit ja do ljeta, preci cu ponovo iz L u M, al sve mi se vise cini da cu prec u XL nego u M 🤣🤣🤣. Nisam zadnjih 5 godina iz L velicine se maknila. 🤣🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Haleigh0302
    22. Ožujak 2022. 16:26

Siri 🐾

Haleigh0302

Znam da ne volimo CB, ali nisam imala izbora trenutno…https://ibb.co/r7q7Ld8 😅😅😅

Ja bi čestitala,al čekam neki s crvenom crtom. Ne vjerujem ni kolko crnom pod noktom 😂😂😂 kad ono ne očekuješ? Petak,subotu?

Da, i ja mu ne vjerujem previše, makar se crtica unutar minute pojavila 😆
    U subotu je dan D, tj. dan M 😁

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.