Sad sam si i ja gledala u svoj kalendar, tada sam i ja pravila test...ma to ti je to Mareeee! Nemoj se bojati, sada se samo opusti, pazi sto papas, ni slucajno nemoj jesti ljute feferonke, kao sto sam i ja napravila gresku, jer sam ih pojela skoro 10 komadaa, pa mislim da me to i zeznulooo, vjerujem da ce sve biti uredu kod tebee! ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Dobro jutro moje dame!
Mare3112 meni se čini da je to to kod tebe!! 🥰🥰
Ja ne znam jel kod koje od vas bio slučaj glavobolje u bilo kojem trenutku jer mene od jutra boli glava, ne onako ne izdrživo, ali dovoljno da nervira.. ima li tko iskustva sa glavoboljom ili da to prepišem promjeni vremena? povremeno imam blagi grč u lijevom jajniku traje neke 2-3 minute i pusti.
Joj cure hvala Vam no ajmo još pričekati koji dan 😂😂😂😍nervozna sam jako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Siri ja nazalost ne vidim nista, ali navijati cu da su ti kolegice u pravu i da ce za dan, dva bit vidljiva i bez stiskanja ociju😁
Mare ma vidi se, da, na svakoj slici! Sretan Bozic, ne?🤗❤
Bimbi mene glava boli sve dane ciklusa pa nisam od pomoci, ali ako je kod tebe to totalno neuobičajeno mozda se nesto i dogadja🙂🤞🏻
Dobro jutro moje dame!
Ja ne znam jel kod koje od vas bio slučaj glavobolje u bilo kojem trenutku jer mene od jutra boli glava, ne onako ne izdrživo, ali dovoljno da nervira.. ima li tko iskustva sa glavoboljom ili da to prepišem promjeni vremena? povremeno imam blagi grč u lijevom jajniku traje neke 2-3 minute i pusti.
Koji ti je dan ciklusa ili ti dan poslije ovulacije? Mene je glava bila boljela dobrih tjedan dana, ali sam meteropata, tako da sam to itekako pripisala vremenuu
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Dobro jutro moje dame!
Koji ti je dan ciklusa ili ti dan poslije ovulacije? Mene je glava bila boljela dobrih tjedan dana, ali sam meteropata, tako da sam to itekako pripisala vremenuu
Danas mi je 20 dan ciklusa, a po kalendaru 4 dan poslje ovulacije, a po meni 5i. Kod mene se nekad, rijetko javi glavobolja, najcesce kada se sprema neka kisa (zvucim ko neka baba sad), ali onda je glavobolja neizdrziva, ovako mi nikad nije bilo.. 🤔
Siri ja nazalost ne vidim nista, ali navijati cu da su ti kolegice u pravu i da ce za dan, dva bit vidljiva i bez stiskanja ociju😁
Mare ma vidi se, da, na svakoj slici! Sretan Bozic, ne?🤗❤
Bimbi mene glava boli sve dane ciklusa pa nisam od pomoci, ali ako je kod tebe to totalno neuobičajeno mozda se nesto i dogadja🙂🤞🏻
Ako sam trudna onda je to zbilja bio Božji znak♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sad sam si i ja gledala u svoj kalendar, tada sam i ja pravila test…ma to ti je to Mareeee! Nemoj se bojati, sada se samo opusti, pazi sto papas, ni slucajno nemoj jesti ljute feferonke, kao sto sam i ja napravila gresku, jer sam ih pojela skoro 10 komadaa, pa mislim da me to i zeznulooo, vjerujem da ce sve biti uredu kod tebee! ❤
😂😂😂feferonke
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://postimg.cc/VJVqMWDB
Vidite li vi šta i ja ?
Omg ja ti vidim sjenuuuuu😍😍😍
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Cure jel ima koja da je pila neke tablete za postizanje ovulacije? Zanima me da li su ovulacije dolazile onda ili ne...
Sortiraj odgovore
Najstariji