https://postimg.cc/VJVqMWDB
Vidite li vi šta i ja ?
Ajme Mare 😍😍😍😍😍😍😍😍,tako mi je drago zbog tebe,sigurna sam da ce za dan dva bit jos jaca crtica,cestitke ❤❤❤
Ako je ... znate svi moj san.... no iskreno se nadam da jest...i da će sve biti dobro....
Uglavnom gledam ja casu gleda ona mene....ma reko idem se popiskit .... gledan urin smedi ....hmmm jel bi umocila zadnji ili nebi... bi ili nebi ....i nešto je bilo jače od mene... a u podsvijesti....Keysi viče ..... umoči....umoči...umoči... 😂😂😂i umocim ja...i prode ni minuta sjena i to debljina ko I ova roza ....ma gledam ja na svjetlu prođe 3 min ma to je to.... plac....smjeh...radost....ma čudo...neznam drhtala sam.... budim ja muža...skoro je infarkt doživio jer sam ga baš ono prestrasila mislio je da se nešto dogodilo i ja kažem pa jest....novi život.... a jučer mu je bio rođendan.... mislim da se malac ugurao točno na njegov rođendan....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vidite li vi šta i ja ?
Ajme Mare 😍😍😍😍😍😍😍😍,tako mi je drago zbog tebe,sigurna sam da ce za dan dva bit jos jaca crtica,cestitke ❤❤❤
Ako je … znate svi moj san…. no iskreno se nadam da jest…i da će sve biti dobro….
Uglavnom gledam ja casu gleda ona mene….ma reko idem se popiskit …. gledan urin smedi ….hmmm jel bi umocila zadnji ili nebi… bi ili nebi ….i nešto je bilo jače od mene… a u podsvijesti….Keysi viče ….. umoči….umoči…umoči… 😂😂😂i umocim ja…i prode ni minuta sjena i to debljina ko I ova roza ….ma gledam ja na svjetlu prođe 3 min ma to je to…. plac….smjeh…radost….ma čudo…neznam drhtala sam…. budim ja muža…skoro je infarkt doživio jer sam ga baš ono prestrasila mislio je da se nešto dogodilo i ja kažem pa jest….novi život…. a jučer mu je bio rođendan…. mislim da se malac ugurao točno na njegov rođendan….
Mare držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da tamni crtica i da sve bude u najboljem redu! A vjerujem da hoće, jer po komentaru vidim da se to tako moralo posložiti, na rođendan je bebica odlučila ostati s vama ❣
Mare bas mi je drago zbog tebe i mislim da je to tooo🤗 cekamo s neizvjesnoscu i drugi testic da nas obradujes jos viseee. 😍❤
Svim curama dobro jutro zeliiim
Sirii ja bih ti preporučila da čekaš još dan dva ako ne stigne ponovi i ti sta te briga, ja bih voljela da je plusic.
Ja se toliko veselim plusicima, da to nije normalno, ko da su svaki od njih moji😂
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Da vi samo znate koliko sam fotografija klikala da uhvatim da vidite... pa drhtala mi ruka ono ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Siri ja kod tebe ne vidim ništa, ali ponovi ti to za 2 dana 🤞🏻
Meni ovulacija ipak nije bila jučer, ali danas lovim pik, potamnila je trakica 🥳 https://ibb.co/Bf2zJf0
Sinoć nismo pokrili, dragi je bio totalno u drugom mood-u 🙄
Znači nikad još nisam imala ovako obilan iscjedak, gaćice mi budu mokre 🤣 samo osjetim kako izleti iz mene... možda je do matične mliječi 🤞🏻
Ja jedva cekam da prodje ovaj mjesec da iduci idem i ja u akciju, pa se zajedno s vama testiram. Sinoc nisam mogla covu otjerat na spavanje uspio me zaje*at a bila sam umorna ko pas.. ali eto😂
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Mare3112 čestitam! Vidi se vidi, za dva dana očekujemo test i još deblju crtu. ☺️🥰 baš se poklopilo sve kako treba, stiže vam najljepši Božični paket! 😍
Siri ja ne vidim nista, ali to nije razlog da ti ne ponoviš test za dva dana. Ako umaču svi onda umači i ti 😁🤞🏻 Držim fige!
Marička sad obavezno pokrivajte, ne puštaj ga dok ne obavi posao 😁🤣
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Vidite li vi šta i ja ?
Ajme Mare, vidi se itekako!! Čitala sam kom do kraja ,suze
mi na oči došle i zbog tvog sna i što se tvoj san ostvario, imati ćeš svoje božićno čudo 🤗🤗🥰
Čestitam!!! ❤
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Natalie19 ako se bude bunio (btw ne mogu vjerovati da sam došla do toga🤣, valjda mu radim stres), možda će se ova noć klasificirati kao uznemiravanje s moje strane 😂
Potrudit ćemo se pokriti ova 2-3 dana sad 🤞🏻
Hvala Vam cure ...no ajmo još pričekati 2 dana.... 3...😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji