Ja imam 37.4 temperaturu tako da se bojim da sam zapravo bolesna a ne da su to simptomi...ali strpit ću se još par dana pa vidjet dal će m doc 🤷♀️
Vidim da nas dosta čeka m u narednim danima, nadam se što da će bit sto vise plusica 🥰
Neznam ko je katolik ili nije no ja moram ovo s vama podijeliti… sanjala sam Majku Bozju …na nebu da su ju vidjeli svi moji i ja i ja sam joj mahala a ona mi se nasmijala i pokazala rođenje Isusa…. poslije se sve rasprsilo u zvijezde i pisalo je na nebu Sretan Bozic …
Da li mi gospa želi nešto reći….neznam…ali prvi puta sam tako nešto sanjala i danas cijeli dan mi to neide iz glave van….znam da ću Vam ispast smjesna ili malo luda 😂😂ali ono kažem morala sam podjelit s vama…
Hahaha, joj ja sam mislila da ja imam čudne i smiješne snove..
A tvoj mi je divan i smiješan🥰
A kod nas smiješno znači lipo, pozitivno 🤗
Mislis smišno ?
I meni je san divan ❤️
E, smišno, ti si bit će od nas 🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Neznam ko je katolik ili nije no ja moram ovo s vama podijeliti… sanjala sam Majku Bozju …na nebu da su ju vidjeli svi moji i ja i ja sam joj mahala a ona mi se nasmijala i pokazala rođenje Isusa…. poslije se sve rasprsilo u zvijezde i pisalo je na nebu Sretan Bozic …
Da li mi gospa želi nešto reći….neznam…ali prvi puta sam tako nešto sanjala i danas cijeli dan mi to neide iz glave van….znam da ću Vam ispast smjesna ili malo luda 😂😂ali ono kažem morala sam podjelit s vama…
Ajme, meni je tvoj san predivan 🤗🥰
Možda zaista budeš imala božićnu bebicu, nešto se tu sprema 🤞🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja imam 37.4 temperaturu tako da se bojim da sam zapravo bolesna a ne da su to simptomi…ali strpit ću se još par dana pa vidjet dal će m doc 🤷♀️
Vidim da nas dosta čeka m u narednim danima, nadam se što da će bit sto vise plusica 🥰
pa do 37.5 moze biti normalna temperatura u ranoj trudnoci, sve preko je druga psica.. Ja inace nakon ovulacije imama od 37.1 do 37.3, ali nekad id ei do 37.5 bez da sam bolesna ili nesto.. sve zavisi 🤞
Joooj baš si me sad razveselila 😃 najviše me drži to krvarenje iz nosa, ali opet s obzirom da u prvoj trudnoći nisam imala nikakve simptome od tog malog krvarenja nekako sumnjam da je povezano...ali strpljen spasen, još par dana pa cemo znat 😃 kada ju ti ne očekujes?
I meni je bio danas sam ga valjda svima ispričala s kim god sam bila ...😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja imam 37.4 temperaturu tako da se bojim da sam zapravo bolesna a ne da su to simptomi…ali strpit ću se još par dana pa vidjet dal će m doc 🤷♀️
Meni se nos malo začepio i znojim se k'o prase. 😄
Temp nisam mjerila, al kontam da je malo povišena. Da nisam radila test i ja bih mislila da sam bolesna. Tako daaaaaa, sretnooo 🥰
I ja se baš znojim, ali i inače kad imam mengu se znojim pa to ne gledam kao simptom 🤷♀️ evo moram priznati da sam baš nestrpljiva iako nisam u početku nikako očekivala da bi mogla ostat trudna prvi mjesec, ali su me ti simptomi nekako doveli do toga da sad ipak sumnjam da bi nešto moglo bit. Kako dana nakon O si radila test?
I meni je bio danas sam ga valjda svima ispričala s kim god sam bila …😊
Čitala sam da "zivopisni" snovi znaju biti isto simptom trudnoće, baš ću sad potrazit pa ti stavim ako nađem, držim ti fige 😃
Snovi tijekom trudnoće često su intezivniji. Dakle, ako su vaši snovi postali dramatičniji, to bi mogao biti znak trudnoće
Evo, ima i više članaka ali ovo je jedan od njih, tako da dobro zvuči 😃
https://ibb.co/vc4tM48 curke, rijetko kad dobijem odgovor, zanima me je li ovo znači onaj pik, ili samo pozitivan lh test
ZM 7.3
https://ibb.co/vc4tM48 curke, rijetko kad dobijem odgovor, zanima me je li ovo znači onaj pik, ili samo pozitivan lh test
To je pik i ovulacija je moguća u najkasnije 24 sata. Hop hop,man se foruma,primi se dragoga 😂😂😂
Tnx siri 🥰, a sad🤼♂️ 🤣
ZM 7.3
Sortiraj odgovore
Najstariji