Jutro curke😊
Kako ste danas?Napokon vikend,nadam se da je kod vas lijepo vrijeme,sunce🌞
gatalinka cestitkee od ❤
gatalinka čestitke od srcaa!! Neka bude dosadna i školska 😍😍
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Jutro curee.
Nije me bilo par dana, previše posla na poslu.
Pa sad dok sam uspjela sve pročitati..ihaaa :D
Uglavnom,
Amy Mom mužu ti je sa sličnim (GORIM) nalazima dijagnosticirana Astenozoospermia, i nakon mjesec dana sam ostala trudna bez da je išta počeo piti, samo je nažalost trudnoća bila vanmaternična zbog priraslica na jajovodu koje sam imala od neke operacije kad sam bila dijete. I kao što sam već napisala, ne gubi nadu, dečkima se sperma nova stvara svaka tri dana i mogu uvelike utjecati na nju promjenom navika, prehrane, uzimanjem ciljanih suplemenata. GLAVU GORE :)
Keysi Ja isto kao i ti ovaj ciklus ne osjećam grudi niti malo, vještica nije još došla, a ja nisam imala kad ni test kupit jer mi se DM zatvorio pa ću se zaletiti danas (živim u selu bez trgovine na Hvaru). Imala sam samo grčeve par dana kad mi je trebala doći M, dva dana nakon što je trebala doći sam radila test i bio je negativan.. a nje još nema. Ludilo me već hvata. Jučer mi je bazalna bila 36.87..jutros nisam mjerila jer sam kasno zaspala i kasno se probudila… Ali grudi ništa. Tako da računam, možda je preskočila ovulacija ovaj mjesec.. e i plus prijavljujem jako puno prištića na prsima, što do sada nije bio slučaj..
Gatalinka i ja vidim crticu i na prvom, a na drugom se već dobro vidi :D
I još jedna zanimljiva priča koje mi je dala nade ovaj tjedan nakon negativnog testa. Kolegica od muža..kasnila joj 6,7 dana. Napravila test..negativan. Vještice još nema..otišla ginekologu, on kaže niste trudni, vj niste ovulirali.. otišla ona na medeni mjesec, vještice još nema..počela dobijati simptome. Na kraju je u Portugalu vadila Betu i paff trudna sa školskim vrijednostima
Svim ostalim isto čestitam ako sam propustila još koje dobre vijesti…
Nadam se da će biti plusić kod tebe!
Znam i ja za ženu koja je 4 dana nakon očekivane menge imala negativan test pa par dana kasnije skroz blijedu crticu i na kraju rodila blizance! 🙃🙃🙃🥰
pa divnoo nada umire zadnja rekli bi neki
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Dobro jutro svima, evo moje obećane sličice!
https://ibb.co/TK7rnW2
Mislim da ću sad svaki dan radit test da vidim napreduje li crta. 😊😊
Cure koje ne radite testove - ja vam se divim, nema šanse da bih izdržala da se ne popiškim. Ja pišam i kad treba i kad ne treba 🤣🤣🤣🤣 jedino se suzdržim ak u kući nemam test 😅😅
Čestitam!!🤗🤗🤗
Kako vidim bit će dosta božićnih bebica 🤗🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Eee daa, zaboravih spomenuti Lavica, ne vidim da li je tu aktivna. Nadam se da su nakon operacije mogucnosti vece i da si sto blize cilju 🥰
Hejj 🤗 hvala sto si me se sjetila 🥰
Nisam bas aktivna, tu i tamo citam kad uhvatim vremena 😁 kako si ti? Kako bebica? 💙💙💙
—
Nakon operacije sanse nisu ni vece ni manje 😂
Posto smo preboljeli koronu krajem 2.mj, krajem 5.mj moramo ponoviti spermiogram i u 6.ili 7.mj imati cemo 1.IVF 🤞🏻 sve drugo je vise-manje dobro, jucer sam popila zadnju tabletu (duphaston) i sad cekam M 😂
Jucer sam dobila neke nove trakice (femometer) i nije mi jasno kako ove od 25mIu su tamnije nego one od 10mIu (roza trakice iz alija..) 😂😂😂…mozda jer su bolje kvalitete 😂😂😂
—
Procitala sam vas na brzinu i vidjela sam da spomenete VRKUTU… Ja cu smo reci da je meni doktorica humane reprodukcija rekla da obavezno prestanem piti caj od vrkute, ne znam razlog ali tako je rekla i tako sam i napravila. Ali da Inozitol nastavim piti jer i to pomaze ciklusu ali ti cajevi nikako… 🤷🏼♀️
—-
Cure ❤ cestitam ako je bio koji plusic… drzim vam svima 🤞🏻..sve ce biti u redu, na kraju ❤
Ja sam također dosad se vodila time da je vrkuta dobra za sve što se navodi pa i za trudnoću, točnije začeće međutim neki dan sam saznala od jednog ginekologa da je vrkuta dobra da unormali cikluse i ublaži pms, ali da nije dobra za žene koje žele ostati trudne, da dosta trudnoća zna završiti spontanim, tako da sam se baš iznenadila pogotovo jer sam se naoruzala vrkutom 🙄
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
udovi malo osjtljiviji, ccirkulacija malo drugacija, a i ovde je neko skoro pisao da je prve simptome trudnoce imala bas uzastopno kihanje.. paaa… Sretnooooo 🤞🍀
Hvala ti puno na odgovoru 😃
Ja se stvarno nadam da neću dobit m iako neznam koliko je realno da nam je baš iz prve uspjelo 🤭
Kada bi mogla napraviti test, mislila sam kupiti onaj koji pokazuje tjedne trudnoce ali neznam koliko je on precizan?!
Jer prvi put kad sam ostala trudna nisam imala nikakve simptome osim malog smeckastog krvarenja dva dan prije očekivane m.
Pa znas kako pre 12 dpo nema bas puno smisla, ali ako i td mislis raditi trazi test da je osjetljivosti 10 mlU/ml i da ima crtice crvene boje sigurniji su. Ti digitalci su preskupi i nisu pouzdani, stojimiza toga, jer sam ga uradila sa jutarnjim urinom bas taj sa tjednima, i bio negativan, a gravignostultra imao bljedu crticu, odmah odem uradim betu i beta bila pozitivn. Tako da se vise isplati za te novce sto bi kupila digitalni da kupis npr 2-3 sa 10 mlU/ml HCG osjetljivosti i imas za nekoliko dana da pratis. Sretno Iskreno meni je gravignost ultra jako pouzdan, e sad da li ga ima kod tebe ne znam.
Budem onda baš potrazila taj test, možda ima u dm-u. Strpit ću se do ponedjeljka pa napravit, tada bi mi trebao biti 12 dpo. Trenutno od simptoma imam prozirno žućkasti rastezljivi iscjedak i nisam napuhnuta kao inače pred m i dole me svako malo kao grči trbuh i taj zastopani nos i kihanje 🤷♀️
Svakako ću se morat strpit još par dana, i željno iščekujem vaše plusice na testu 😃
Sretna subota svima, nadam se da vam je suncana 🤩
Kod mene 7 DPO zaštopana surla i povremeni lagani grčevi 🤷🏼♀️
Išla u mjesečnu nabavku u ljekarnu po suplemente, zaboravila HCG testiće i shvatila to kao znak da čekam debelo kašnjenje 😂
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Jutro žene drage. Samo da vam se javim dok još imam vremena.
Evo več dva sata pijem kavicu i čitam forum , danas mi je free dan a i danas sam još za jednu godinu starija
Kejsy potpisujem sve što si rekla za testiće , bolje napraviti i znati ako je bila biokemijska nego ne, iako se mnogo puta razočaramo ali barem imamo saznanja što i kako dalje.
Ja recimo ovaj ciklus sam preskočita totalno i baš ovaj ciklus nemam nikakvih simptoma Pms-a , totalna glupost samnom , inače kada sam učestalo radila na tome sve moguće simptome sam imala, a sada ni cice ne bole (koje inace pocnu 9 dana pred M) ni ništa.
Eto samo da vam se javim, a sada odo feštat
Gatalinka hvala i čestitam na + još jednom ako nisam
malo mi je teško sve pohvatati.
Jutro žene drage. Samo da vam se javim dok još imam vremena.
Evo več dva sata pijem kavicu i čitam forum , danas mi je free dan a i danas sam još za jednu godinu starijaKejsy potpisujem sve što si rekla za testiće , bolje napraviti i znati ako je bila biokemijska nego ne, iako se mnogo puta razočaramo ali barem imamo saznanja što i kako dalje.
Ja recimo ovaj ciklus sam preskočita totalno i baš ovaj ciklus nemam nikakvih simptoma Pms-a , totalna glupost samnom , inače kada sam učestalo radila na tome sve moguće simptome sam imala, a sada ni cice ne bole (koje inace pocnu 9 dana pred M) ni ništa.
Eto samo da vam se javim, a sada odo feštat
Sretan rođendan 🎊🍾 ja kada sam prvi put ostala trudna nikakve simptome nisam imala tako da ti držim fige da je to to 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji