Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mmmm1
    18. Ožujak 2022. 17:04

gatalinka

https://ibb.co/ccB9jtF
    Dosla s posla i nisam mogla izdrzati da se ne testiram.
    Oči sam skoro izgubila buljeći, al ja tu vidim neku crticu. 🙃

I jaaa vidim crticu🎉💃

• Amy_94
    18. Ožujak 2022. 17:08

Siri 🐾

Gatalinkaja se iskreno nadam da je to to. Nažalost ako ke to first sign trakica meni se nije pokazala pouzdanom iako je crvena crtica ali tebi od srca želim da bude plusčina pogotovo jer trebaš sutra ne dobiti 🥳🥳🥳🥳
    Amy e kod njih ti jako može nalaz narušiti neka bolest,obična prehlada,a kamoli temperatura. Tako da je mogućnost velika da nije pouzdan spermiogram,svakako bi ga kada se oporavi trebalo ponoviti nakon NAJMANJE 60 dana da bi se napravio uvid u pravo stanje. Moguće da je temperatura jako narušila spermio i zato je prisustvo tih okruglih stanica što znači da zapravo ne mora biti pravo stanje loše. Inače imaj na umu da najmanje 60 dana treba proći od oporavka mužjaka pogotovo ako je imao temperaturu da bi spermiogram pokazao pravo stanje kakvo ono je

Malo mi je lakše.. Al bas taj dan kad je trebao ic je bio lose Al je ipak otisao.. Nije pio nikakve tablete dok to nije predao. Najbolje da se javi doktorici ona ce ga uputiti sta dalje?? Ili sta mi vi savjetujete

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Hope1
    18. Ožujak 2022. 17:09

gatalinka

Siriyes, to je onaj iz dma gdje su dva u paketu! Žao mi je sto te prevario test, nadam se da ovaj moj neće zakazati.
    Hopemislila sam jedan napravit ujutro, mozda bude prava crtica s jutarnjim urinom 🤪🤪

Cekamo onda sutra rezultate 😊😊😊

[/url

lil_me
    18. Ožujak 2022. 17:12

Hope1

Evo cure moje da Vam se javim,danas ujutro opet neko malo malo smeđarenje pa sam isla kupit digitalni test koji prikazuje tjedne,kad ono 2-3 tjedna,tako da je ovulacija deff bila prije vjerovatno tamk vec 7 8 dan ciklusa….svasta,ludilo…..

Ma daj haha, pa ček koji si ti sad DC?
    Čestitam, ako sam dobro shvatila 😅🥰

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    18. Ožujak 2022. 17:14

gatalinka

BlairWaldorf

gatalinka

https://ibb.co/ccB9jtF
    Dosla s posla i nisam mogla izdrzati da se ne testiram.
    Oči sam skoro izgubila buljeći, al ja tu vidim neku crticu. 🙃

Vidim i ja. 🥳 Koji si DC ? Ajme krenula poplava pluseva 🥰

28 DC sutra ne bih trebala dobiti 🤭
    Prije tocno dva tjedna je bio odnos, a dan iza sam primjetila ovulacijsku sluz.
    Malo sam u nevjerici!! 😍😍😍😍

Gatalinka, ma meni je to to 🤣🤣
    Još popodnevni urin, drugi iz paketa odmah sutra 🤣
    Čestitam, nek je uredna, školska trudnoca 🥰

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Amy_94
    18. Ožujak 2022. 17:30

Hvala svima.. 
    Ako jos koja se razumije u  spermiogram, ima slično iskustvo slobodno neka mi napise svoje misljenje ❤️

👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    10.03 imamo spermije
    10/24
    16.01 imamo ❤️6+5tt

• Amy_94
    18. Ožujak 2022. 17:38

Siri 🐾

Amy_94

Hvala svima..
    Ako jos koja se razumije u spermiogram, ima slično iskustvo slobodno neka mi napise svoje misljenje ❤️

Moj ti je imao asthenoteratozoospermiu i pio je fertilup jer je njemu morfologija na 48 milijuna bila onako granična samo 4% morfološki ispravnih,a postotak pokretnih malo manji od brojke tvog partnera ali je opet na tu brojku spermića još nekako okej,ali njemu je morfologija katastrofalna bila. Nije ponavljao. Neka te to ne obeshrabri. Muškarcima se dijagnoza postavlja tek nakon 2 spermiograma u razmaku od 3 mjeseca. Ako se promijeni drastično onda ne postoji dijagnoza,ali ako uz suplemente nema pomaka onda mu se to upisuje kao dijagnoza. Nemoj potonuti,dotjerat ćete ih u red. Ja sam uvjerena da je to do temperature i te bolesti što ga je pokosilo ❤️

Uf bas me to pogodilo danas.. A vec godinu i pol pokusavamo i nista vise sam luda

👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    10.03 imamo spermije
    10/24
    16.01 imamo ❤️6+5tt

BlairWaldorf
    18. Ožujak 2022. 17:39

Siri 🐾

BlairWaldorf

Ej cure dobro jutro 😁 hope kako su blizanci? 🤭😅❤️

Što ima ženske ? Napokon petak, jel da ? Najbolji dan 😁

Ohohoooo sretan petak! Nego,kad nam se misliš pohvaliti sa svojim plusićem? Sve čekam al ti nikako pa nikako da tu staviš sliku 🙄 ajmoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳

Ma tesko da ću se testirati prije 😐

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Amy_94
    18. Ožujak 2022. 17:55

Siri 🐾

Amy_94

Siri 🐾

Amy_94

Hvala svima..
    Ako jos koja se razumije u spermiogram, ima slično iskustvo slobodno neka mi napise svoje misljenje ❤️

Moj ti je imao asthenoteratozoospermiu i pio je fertilup jer je njemu morfologija na 48 milijuna bila onako granična samo 4% morfološki ispravnih,a postotak pokretnih malo manji od brojke tvog partnera ali je opet na tu brojku spermića još nekako okej,ali njemu je morfologija katastrofalna bila. Nije ponavljao. Neka te to ne obeshrabri. Muškarcima se dijagnoza postavlja tek nakon 2 spermiograma u razmaku od 3 mjeseca. Ako se promijeni drastično onda ne postoji dijagnoza,ali ako uz suplemente nema pomaka onda mu se to upisuje kao dijagnoza. Nemoj potonuti,dotjerat ćete ih u red. Ja sam uvjerena da je to do temperature i te bolesti što ga je pokosilo ❤️

Uf bas me to pogodilo danas.. A vec godinu i pol pokusavamo i nista vise sam luda

Oooo znam! Ja sam ti plakala nekih mjesec i pol u valovima dok to nisam prihvatila i kupila te suplemente. Čim sam kliknula na “kupi” odmah se u meni upalio klik da nema plakanja više i da je najviše što mi možemo napraviti uzeti suplemente i pokušati na taj način. Mene je muževa reakcija iznenadila. Bio je jako dugo utučen i kada sam mislila nakon 6,7 mjeseci da je to gotovo i dalje je znao spomenuti i vidjelo se na njemu. Njih ti to puno više pogodi nego nas, a nas jako pogodi,onda samo zamisli kako je njima? Sada morate biti jaki i napraviti plan da krene sa suplementima i za par mjeseci kad budete spremni ponoviti spermiogram a onda će brojke bit do neba ❤️

A tesko je da.. Hvala ti puno, lakše mi je ❤️
    A postoji mogućnost trudnoće prirodnim putem? 
    Jer čitam na drugim forumima da je moguće samo uz umjetnu

👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    10.03 imamo spermije
    10/24
    16.01 imamo ❤️6+5tt

Mama_anđela
    18. Ožujak 2022. 17:57

Zdravo cure :) Dugo se nisam javljala na ovoj temi, sjetih se sada par vas s kojima sam redovno dopisivala se o raznim temama i zelim da vam posaljem velike pozdrave i mnogoo srece da vas vec ovaj ciklus obraduju plusici 🥰🥰 Kejsy, Blair, Kamilica, Buhtlica, Ina, ne znam ko je sada jos uvijek tu, ali nadam se da necete jos dugo ostafi😊
    .
    Loza sada vidjeh u potpisu sta se dogodilo. Vjeruj da sam te jednom trazila, jer koliko se sjecam bila si na ljetnim bebama i nestala a tad ti nije bio ovaj potpis.. mnogo mi je zao zbog tog sto te zadesilo. Nadam ae da ce te uskoro obradovati nesto lijepo, jer poslije kise uvijek stize duga. Bitno da su nalazi za sada okej, i taman kad ti budes u svakom pogledu spremna i desiti ce se nova trudnoca. ❤
    .
    Cuvajte se cure, i hajde ubrzo da vidimo kako se zalite na mucnine, umor i nespavanje 😇

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.