Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 10:51

Bubamarq

Jutro cure, jučer sam se čula sa svojom ginekologinjom, i rekla mi je da izvadim beru, rezultat je bio 1,70. E sad, doktorica u lab mi je rekla da je to moguća trudnoća, ginekologinju rekla da je negativno, ali da pričekam hoće li doći menstruacija. No, :D ja sam svejedno jutros uradila test, sa trećom mokraćom, jer sam se mislila bi li ili ne i test je ispao pozitivan, odmah se ukazala jako blijeda druga crtica, ali se vidi. Tko je ovdje lud? :D

Duso draga mislim da bi ti nama mogla stavit tu slikicu🤗🤗🤗❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    12. Ožujak 2021. 10:53

Wonderer

Ja sam jutros odradila posjet gin. i briseve, potvrdila mi je da je bila O, ali to nekako nisam ni dovodila u pitanje 😊.
    Dala mi je uputnicu za hormone. U autu mi je pa cu je slikat popodne kad budem isla doma s posla, uz molbu onim curama koje se kuze u spolne hormone da mi kazu ako nesto fali na popisu. U tom slucaju cu ici i dodatno privatno. Bris je nalaz slj. petak, a hormone vadim slj. cetvrtak, petak - ovisno kad mi dođe M.
    Eto, i dalje sam u nekoj teskoj pozitivi, ali bit cu mirnija kad dobijem sve nalaze…

Sigurna sam.da ce sve biti u redu. Videces  🙏❤
    A Bubamaro postavi nam test da vidimooo  😁

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 10:53

Martyć 😂😂😂 svaka čast! 😘
    Mare ajme kako sam se nasmijala na ovo "kako zračiš tako i privlačiš - toga se držim samo kada sam pozitivna" 😂😂😂😂 ti si jedna tako draga, pozitivna i simpatična ženica da to nisu istine 🤗
    Wonderer ❤️❤️❤️❤️
    Bubamaraq hmm... Uvijek se volim ograditi od svojih komentara i napomenuti 100 puta da nisu relevantni jer nemam iskustva u takvim stvarima, ali prema onome što su cure pisale sam stekla neko mišljenje. Skeptična sam oko pozitivnog ishoda u tvom slučaju, to je jako mala beta s obzirom da si plusić vidjela neki dan... A sad, nadam se da nisam u pravu 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Bubamarq
    12. Ožujak 2021. 11:03

Nadam se da ćete vidjeti, pokušala sam što bolje uslikati.

t.loza zato i pišem ovdje, ne bih se htjela ponadati, jer sam sa prvom bebom imala spontani u listopadu. 

https://ibb.co/qDKfm45
     https://ibb.co/GVnJgR7

👩🏻‍🦳28
    🧔🏼33
    🤵👰05/2020
    Pokušavamo 06/2020
    Spontani 10/2020
    Pokušavamo 01/2021

Angel 🌼
    12. Ožujak 2021. 11:07

Nemam ni ja iskustva al kolko se sjecam s foruma... Da je trudnoca u pitanju mora beta biti preko 5. 🤔

lunamoon
    12. Ožujak 2021. 11:16

Cure da se javim. Moja m jos nije stigla. Testovi od prije par dana negativni. Pricekati cu jos koji dan pa cu raditi opet, mada mislim da M stiže jer imam danima grčeve.

Čitam vas.
    Nadam se da ste sve dobro 💙

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 11:17

Lozaaaa ou maj gad!! You make my ❣️ sooo warm... Divnoćo mala vesela.. Hvala..😭💌🙊

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

lunamoon
    12. Ožujak 2021. 11:18

Bubamarq

Nadam se da ćete vidjeti, pokušala sam što bolje uslikati.

t.loza zato i pišem ovdje, ne bih se htjela ponadati, jer sam sa prvom bebom imala spontani u listopadu.

https://ibb.co/qDKfm45
    https://ibb.co/GVnJgR7

Vidim crticu 😍
    Ponovi test, ako je opet pozitivan napraviti opet betu.
    Sretno 😊

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

LazyO
    12. Ožujak 2021. 11:31

Wonderer ajme ajme 😁❤❤❤. Ak meni ovo slučajno bude plus možda bude i tebi jer nama je hops sigurno pao nakon O (muža nije bilo 3 i pol tjedna prije, nijedan vojnik ne stoji tolko u zasjedi haha). Bitno da znaš da je O bila, ja ni ne znam jel meni bila sigurno, sad kroz 2 dana možeš sigurno znati na čemu si 😋🤞. I nek si ti odradila sve nalaze, ja planiram to za mjesec dana ak ne uspije. 
    Marty ma evo meee, jedva sam vas dostigla, a svaku stranicu sam vam htjela nešto napisati pa skužim da imam još 20 iza nje i tko zna što se kasnije izdogađalo 😂. Nek vi bježite na jesenske bebice, baš ste neka teška pozitiva ovaj mjesec i to se mora odraziti 😁❤❤❤ 
    Sandričak hvala ti! A vidiš da i ti vodiš bilješke 😂😘
    Bubamara sretno!!!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 11:52

Bubamaraq a vidim i ja sjenicu, ček negdje je netko objavio tablicu vrijednosti kolika beta mora biti po dpo. Probat ću naći pa objavim. Svakako je preporuka vaditi betu svakih 48 sati da se vidi dupla li se... A to bi onda trebalo biti preko 3.40 u tvom slučaju, a još neki dan si vidjela crticu... I da, to što je netko rekao, za trudnoću bi beta trebala biti preko 5 🤷‍♀️
    Mare ❤️❤️❤️❤️😘
    Eeee znate šta, ako su lazyO i wonderer trudne ovaj mjesec onda ću garant bit i ja! 😂😂😂 Šalim se cure, baš ste mi posebno drage i baš bi me razveselio vaš plusić :))) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.