Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    12. Ožujak 2021. 12:51

▪Marty

Sandričak uh dobro te mantrala ta tableta.. bitno da je sad bolje RioMare joj ja pokušavam biti pribrana, realna, niti optimistična da se previše ne razočaramniti pesimistična jer onda opet nije dobro.. neka ti ta tvoja pozitiva i optimizam donesu plusić Bubamarq ajde za dva dana napravi ponovno test, neki osjetljiviji od 10 mlu… sretno🤞🤞
    wonderer odlično! nadam se da bude sve ok na nalazima, super je kaj budeš sve provjerila. stavi slobodno uputnicu, pa usporedimo.. doduše moju uputnicu je gin poslala online u zdr ustanovu ali imam na mailu sve što sam ju tražiladrago mi je da si pozitivna, tako trebai hvala ti na lijepim željama, daj Bože da budu svima plusići 🙏

lunamoon grčići kao pred misto znaju biti simptom t 🤞🤞
    angel koji si ti dpo? ima kakvih simptoma?
    lazyO ma joj srce si❤❤❤ ja tebi želim isto, da se ove divne linije pretvore u debeli plus u ovoj vanrednoludoj situaciji! 🤞🤞da bi barem konačnobio plusić i kod nas kandidata za dr tjedan, ali lakše mi je komentirati i misliti na situacije svih vas nego na moju baš smo si muž i ja jučer planirali oko go datume i tako, i moram si i na poslu riješiti godišnji, i mislim si aaaa da barem ostanem t prije ljeta da uopće ne moram misliti na to sve, nego uživam cijelo ljeto naporodiljnim s trbuščićem

Joj i ja si tak stalno mislim kak ću na ljeto negdje 3 mjeseca biti na moru bez brige i pameti 😂. Isto kao upisujem godišnji za ljeto, a u sebi si mislim Ma neće vam mene biti, džaba vam upisujem 🙈

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 12:59

Wonderer i ja se slažem da nam je lazy oplođena 🤰😍
    Riomare potpisujem ovo za upoznavanje svog tijela. Tako i ja i gledam na to kao dio brige o sebi, što inače nisam radila. Bilo je samo "aha, menga je stigla, nema seksa 5 dana, ok 😒". I iskreno mislim da sam bila sretnija tada 😂
    Dada javi nam 🤞

Nznm zašto mi neće uploadat obje slike odjednom pa ću morat u dva posta. Prvo morate vidit moju multifunkcionalnu mrkvu: https://ibb.co/X2R1CBD teška srca sam je stavila u ručak 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 13:02

t.loza

Riomare potpisujem ovo za upoznavanje svog tijela. Tako i ja i gledam na to kao dio brige o sebi, što inače nisam radila. Bilo je samo "aha, menga je stigla, nema seksa 5 dana, ok 😒". I iskreno mislim da sam bila sretnija tada 😂
    Dada javi nam 🤞
    .
    Nznm zašto mi neće uploadat obje slike odjednom pa ću morat u dva posta. Prvo morate vidit moju multifunkcionalnu mrkvu:https://ibb.co/X2R1CBD teška srca sam je stavila u ručak 😂

🤣🤣🤣🤣Suzdrati ti ti cu se od pitanja za sta ti je multifunkcionalna?!  Kraljica... 👸🥕🍆🍌

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇

A drugo, lozica će vam uskoro ovulirati 🥳 bit će opet kolača i torti!
    https://ibb.co/Px01pMP
    Ove zadnje dvije trakice su od danas i to je jedna te ista trakica ali slikana iz RAZLIČITIH KUTEVA 🤔 obje je premom sam označio vrijednosti i šta sad? Šta je realno? Moji simptomi za 0 ništa osim egg i brutalno žutog iscjetka koji je rezultat macmirora. 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️

RiO MArE🐟😅❣️

t.loza

Dada javi nam 🤞
    .
    Nznm zašto mi neće uploadat obje slike odjednom pa ću morat u dva posta. Prvo morate vidit moju multifunkcionalnu mrkvu:https://ibb.co/X2R1CBD teška srca sam je stavila u ručak 😂

🤣🤣🤣🤣Suzdrati ti ti cu se od pitanja za sta ti je multifunkcionalna?! Kraljica… 👸🥕🍆🍌

"Suzdrati ti ti ti" ok Mare pravopisno si nepismena... I to je simptom.. 🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 13:03

Lozaa kako mislis sta sad??! 🤦‍♀️ Pa logično... Štemanje...🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 13:11

RiO MArE🐟😅❣️

Lozaa kako mislis sta sad??! 🤦‍♀️ Pa logično… Štemanje…🤣🤣🤣

Sumnjam da će to uroditi plodom 😂
    Da ali nisam sigurna koja je realna vrijednost od ove dvije. Prošli ciklus mi je trakica potamnila na 17 i 18dc i onda na 19dc opet blijeda... Jučer sam piškila i bila je blijeda, tako da vjerujem da će sutra biti taj famozni pik, ali danas ću bome piškit samo kad više nmg izdržat 😎

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Sandričak
    12. Ožujak 2021. 13:12

t.loza

Dada javi nam 🤞
    .

Juuu 😯😮 sta je ovoo 😁🤣🤣🤣🤣
    Ni ja necu pitati zašto multifunkcionalna 😂😂😂😂😂😂😂 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    12. Ožujak 2021. 13:15

t.loza

A drugo, lozica će vam uskoro ovulirati 🥳 bit će opet kolača i torti!
    https://ibb.co/Px01pMP
    Ove zadnje dvije trakice su od danas i to je jedna te ista trakica ali slikana iz RAZLIČITIH KUTEVA 🤔 obje je premom sam označio vrijednosti i šta sad? Šta je realno? Moji simptomi za 0 ništa osim egg i brutalno žutog iscjetka koji je rezultat macmirora.

Izgleda kao da ce ti pik veceras.  Ta aplikacija kao da ne vidi lelo tu liniju ponekad 🤨 Vise veruj svojim ocima sta vidis 😁😆

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 13:16

Lozaa pa ja mislom da je priprema za pikčinu.... 😁😇
    Sandričak fijuu ostajem suzdrzana🤣🤣 zato ja kupim male mrkve koje ne dovode do multifunkcionalnosti🤣🤣😇🤦‍♀️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.