Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    12. Ožujak 2021. 14:51

Marty ma nema veze kaj je 6 dpo, od 5,6 dpo kreće implantacija🤭
    Wonderer odlično da si odradila briseva i još hormone i to je to👌
    Lunamoon drzim🤞🤞🤞 da ni ne stigne.
    Dada  sretnoo i javi kakva će biti u pon😁
    T.loza Haha mrkvica je mrak😁😁😁  što se tiče premom, uvijek više vjeruj svojim očima nego app. Pik bi ti mogao biti kasnije ili sutra.
    Zuzuzujalice pa tebe bas zaje***  ovi bolovi.
    Nina5 ma ponekad na papi može biti mala upala pa se riješi vaginaletama i to je to. Ne mora biti ništa ozbiljnije a ponekad dr pošalje dodatno na cervikalne briseva,ovisno što papa pokaže. Dosta je jednom dnevno raditi lh trakicu, i to je ok vrijeme oko 16h🤗

Stigli nalazi vitamina, b12 i folne su ok, a D je mrvicu niži- 45 ,a referentni okvir je 50-125,pa čekam da vidim što će dr reći za D.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• ivajurjevic92
    12. Ožujak 2021. 15:09

Cure opet ja 🙈
    Sto mislite da li bi bilo ok da sad uradim test, uzela sam jos jedan u mullera,njihiva marka, a digitalca cuvam za nedjelju 🤣. Danas mi je 12dpo.

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 15:11

ivajurjevic92

Cure opet ja 🙈
    Sto mislite da li bi bilo ok da sad uradim test, uzela sam jos jedan u mullera,njihiva marka, a digitalca cuvam za nedjelju 🤣. Danas mi je 12dpo.

Ajde ajde ajdee🤞🤞❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Angel 🌼
    12. Ožujak 2021. 15:13

12 dpo bi se trebalo vidjeti 😊😊 🤞🙏

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 15:31

Bellinjo super za nalaze 👌 vit D je malo niži od referentnog okvira, ali meni kao laiku se ne čini da bi takav nalaz trebao predstavljati problem za začeće 🤷‍♀️
    Začeće, začeće, začeće, baš glupa riječ 😂😂 izgubila je svaku smisao nakon ponavljanja
    Ivanajurcevic ma moš ti uvijek pišnut, ali ne možeš ako testić planiraš sakrit od nas 😁

Ja sam morala pišnuti još jednu trakicu čisto da provjerim tu relnu vrijednost - i realna je ona prva. Nisam prošli ciklus uhvatila pik (barem ja to mislim) ali su mi trakice bile puno tamnije neg sad a app označi s high, a tad su bile low. Tako da ću izgleda opet morat čuvati trakice, premom je beskoristan 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Angel 🌼
    12. Ožujak 2021. 15:32

Sad sam malo citala o tim bazalnim temperaturama. I gledam vase grafove i vidim da od Wondered temperatura raste nakon ovulacije. Nebi to trebala biti trudnoca?
    https://ibb.co/jD8dCny
    Ili? 

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 15:43

Angel1991

Sad sam malo citala o tim bazalnim temperaturama. I gledam vase grafove i vidim da od Wondered temperatura raste nakon ovulacije. Nebi to trebala biti trudnoca?
    Ili?

Ne znam sad gdje je Wondererin zadnji post pa da tražim, ali nakon o bi temp trebala biti povišena dok ne dobijemo m, a onda padne. Tek ako m kasni a temp ostaje visoka onda je to zbog t vjv :) 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 15:44

t.loza

Bellinjo super za nalaze 👌 vit D je malo niži od referentnog okvira, ali meni kao laiku se ne čini da bi takav nalaz trebao predstavljati problem za začeće 🤷‍♀️
    Začeće, začeće, začeće, baš glupa riječ 😂😂 izgubila je svaku smisao nakon ponavljanja
    Ivanajurcevic ma moš ti uvijek pišnut, ali ne možeš ako testić planiraš sakrit od nas 😁
    .
    Ja sam morala pišnuti još jednu trakicu čisto da provjerim tu relnu vrijednost - i realna je ona prva. Nisam prošli ciklus uhvatila pik (barem ja to mislim) ali su mi trakice bile puno tamnije neg sad a app označi s high, a tad su bile low. Tako da ću izgleda opet morat čuvati trakice, premom je beskoristan 😁

Joooj ivajurjevic oprosti, sad vidim da sam te totalno prekrstila! 🙈

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Tommyfame
    12. Ožujak 2021. 15:46

Angel1991

Ili?

ne, to znaći da progesteron raste :) i temp se drži dok ne dođe menga ili jel ostaneš trudan :)

Lijena Ovulacijo hm hm hmmm  malo mi smrdiš na moju ekipu <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 15:47

Tommyfame 🔜🤰

Angel1991

Ili?

ne, to znaći da progesteron raste :) i temp se drži dok ne dođe menga ili jel ostaneš trudan :)

Lijena Ovulacijo hm hm hmmm malo mi smrdiš na moju ekipu &lt;3

Jesi ti prešla na jesenske😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.