Marty ma nema veze kaj je 6 dpo, od 5,6 dpo kreće implantacija🤭
Wonderer odlično da si odradila briseva i još hormone i to je to👌
Lunamoon drzim🤞🤞🤞 da ni ne stigne.
Dada sretnoo i javi kakva će biti u pon😁
T.loza Haha mrkvica je mrak😁😁😁 što se tiče premom, uvijek više vjeruj svojim očima nego app. Pik bi ti mogao biti kasnije ili sutra.
Zuzuzujalice pa tebe bas zaje*** ovi bolovi.
Nina5 ma ponekad na papi može biti mala upala pa se riješi vaginaletama i to je to. Ne mora biti ništa ozbiljnije a ponekad dr pošalje dodatno na cervikalne briseva,ovisno što papa pokaže. Dosta je jednom dnevno raditi lh trakicu, i to je ok vrijeme oko 16h🤗
Stigli nalazi vitamina, b12 i folne su ok, a D je mrvicu niži- 45 ,a referentni okvir je 50-125,pa čekam da vidim što će dr reći za D.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure opet ja 🙈
Sto mislite da li bi bilo ok da sad uradim test, uzela sam jos jedan u mullera,njihiva marka, a digitalca cuvam za nedjelju 🤣. Danas mi je 12dpo.
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Cure opet ja 🙈
Sto mislite da li bi bilo ok da sad uradim test, uzela sam jos jedan u mullera,njihiva marka, a digitalca cuvam za nedjelju 🤣. Danas mi je 12dpo.
Ajde ajde ajdee🤞🤞❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bellinjo super za nalaze 👌 vit D je malo niži od referentnog okvira, ali meni kao laiku se ne čini da bi takav nalaz trebao predstavljati problem za začeće 🤷♀️
Začeće, začeće, začeće, baš glupa riječ 😂😂 izgubila je svaku smisao nakon ponavljanja
Ivanajurcevic ma moš ti uvijek pišnut, ali ne možeš ako testić planiraš sakrit od nas 😁
.
Ja sam morala pišnuti još jednu trakicu čisto da provjerim tu relnu vrijednost - i realna je ona prva. Nisam prošli ciklus uhvatila pik (barem ja to mislim) ali su mi trakice bile puno tamnije neg sad a app označi s high, a tad su bile low. Tako da ću izgleda opet morat čuvati trakice, premom je beskoristan 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sad sam malo citala o tim bazalnim temperaturama. I gledam vase grafove i vidim da od Wondered temperatura raste nakon ovulacije. Nebi to trebala biti trudnoca?
https://ibb.co/jD8dCny
Ili?
Sad sam malo citala o tim bazalnim temperaturama. I gledam vase grafove i vidim da od Wondered temperatura raste nakon ovulacije. Nebi to trebala biti trudnoca?
Ili?
Ne znam sad gdje je Wondererin zadnji post pa da tražim, ali nakon o bi temp trebala biti povišena dok ne dobijemo m, a onda padne. Tek ako m kasni a temp ostaje visoka onda je to zbog t vjv :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Bellinjo super za nalaze 👌 vit D je malo niži od referentnog okvira, ali meni kao laiku se ne čini da bi takav nalaz trebao predstavljati problem za začeće 🤷♀️
Začeće, začeće, začeće, baš glupa riječ 😂😂 izgubila je svaku smisao nakon ponavljanja
Ivanajurcevic ma moš ti uvijek pišnut, ali ne možeš ako testić planiraš sakrit od nas 😁
.
Ja sam morala pišnuti još jednu trakicu čisto da provjerim tu relnu vrijednost - i realna je ona prva. Nisam prošli ciklus uhvatila pik (barem ja to mislim) ali su mi trakice bile puno tamnije neg sad a app označi s high, a tad su bile low. Tako da ću izgleda opet morat čuvati trakice, premom je beskoristan 😁
Joooj ivajurjevic oprosti, sad vidim da sam te totalno prekrstila! 🙈
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ili?
ne, to znaći da progesteron raste :) i temp se drži dok ne dođe menga ili jel ostaneš trudan :)
Lijena Ovulacijo hm hm hmmm malo mi smrdiš na moju ekipu <3
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ili?
ne, to znaći da progesteron raste :) i temp se drži dok ne dođe menga ili jel ostaneš trudan :)
Lijena Ovulacijo hm hm hmmm malo mi smrdiš na moju ekipu <3
Jesi ti prešla na jesenske😁
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji