Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    12. Ožujak 2021. 13:23

Multifunkcionalna mrkva, sta kaze muz na to? 😂
    Ajme steta sto ne mozete iskoristiti pik, al bitno da znas da je on tu! Upoznavanje s pikovima 😁❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sandričak

RiO MArE🐟😅❣️

Lozaa pa ja mislom da je priprema za pikčinu…. 😁😇
    Sandričak fijuu ostajem suzdrzana🤣🤣 zato ja kupim male mrkve koje ne dovode do multifunkcionalnosti🤣🤣😇🤦‍♀️

I ja isto.  Samo maleee 😅😅😅🤣🤣🤣🤣 hahahha omg 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Loza 💙😇

RiO MArE🐟😅❣️

Lozaa pa ja mislom da je priprema za pikčinu…. 😁😇
    Sandričak fijuu ostajem suzdrzana🤣🤣 zato ja kupim male mrkve koje ne dovode do multifunkcionalnosti🤣🤣😇🤦‍♀️

Hahahaha kakve ste još ćete vas dvije svašta pomisliti 😂😂
    Pratimo razvojnsituacije dalje, moje oči kažu da je ona prva vrijednost možda točnija

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 13:24

LazyO

Multifunkcionalna mrkva, sta kaze muz na to? 😂
    Ajme steta sto ne mozete iskoristiti pik, al bitno da znas da je on tu! Upoznavanje s pikovima 😁❤

Posramljen je! 😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

12. Ožujak 2021. 13:36

Dada držim fige da sve bude super i da betica raste ❤️
    LazyO nadam se da ćeš biti jedna od onih "nećeš vjerovati što mi se dogodilo" i da će sve biti super :)))
    .
    Danas ste ekstra aktivne, lijepo je da vlada pozitivna atmosfera :) voljela bih biti draga i slatka kao Marty da svima odgovorim, ali zaista pola pozaboravljam 😅
    .
    Ja ne znam šta je sa mnom. Sinoć sam umirala od bolova, danas me lagano boli, ali sve jače. I da stvar bude bolja, jučer lijevi jajnik, danas desni bolucka. Hopsanje mi ne pada na pamet, nema šanse da bih mogla. Niti gajim nadu, niti je ne gajim ovaj ciklus. 15dc hopsanje, 16dc ovulacija - sve je moguće. Živi bili... pardon, "Trudni bili pa vidili" :) 

• nina5
    12. Ožujak 2021. 13:46

Nisam radila briseve jer gin je rekla kao po ultrazvuku i Papi za sad da joj je to dovoljno da može reci da nemam brige,ali mene brine sto je Papa pokazao upalu i iskoristila sam vaginalete i mislim da sam rješila upalu. Rekla ne nakon 2-3 mj da ponovim papu pa ja nisam htjela forsirati na daljnim pretragama jer je ona kao rekla da je to sve super e sad koliko mogu se pouzdati ne znam. Tješi me to da je dosta cura pod upalom ostale trudne i u trudnoći imaju upale. Valjda bi mi rekla nešto ako smatra da mi je upala mogla naštetiti,još se kao nasmiješila i rekla vidimo se kad ti M bude kasnila. Vidim po njoj da nije ozbiljno shvatila tu upalu. Znam da sam joj samo pacijent i neće se ona brinuti zbog mene ali opet očekujem da mi rekne sve 

31god
    Pokusavamo od 10/20

• nina5
    12. Ožujak 2021. 13:48

Jučer sam htjela postaviti sliku trakice ali nisam je mogla učitati. Jel se može preko mob učitati jer nisam na laptopu? I ako je bijela. Lovim PIK koji bi treba biti kroz 2-4 dana,nadam se da je jednom dnevno dovoljno oko 16h popodne svaki dan

31god
    Pokusavamo od 10/20

▪Marty
    12. Ožujak 2021. 14:12

Angel okić..pratimo se i dalje nekako sam mislila da si više dpo, ne znam zakaj..

Mare i mene nešto malo mrducka bolucka, al cijeli ciklus imam baš te neke bolove neuobičajeno.. eeeh ne znam

t.loza pa ja ću poludjeti, mrkvaaa? evo jedan savjet usput za slikanje lh trakica: uvijek na istom mjestu iz istog kuta pod istom svjetlosti i bit će lakše aplikaciji prepoznati kaj se dešava..ipak je to samo aplikacija..ako se slika svakako onda su i osvjetljenja drugačija i crtice tamnije ili svijetlije i sl. pišni obavezno još jednu navečer, pik je blizu
    zujalice moja, čuj ti nju kako ona lijepo o meni ❤️❤️❤️ ne odgovorim ni ja uvijek svima, puno nas je i jednostavno ne možeš baš sve.. trudim se dok imam rupe u inače jako punom rasporedu iako to možda tako ne izgleda
    nadam se da će ti bolovi stati, možda si ovulirala iz oba jajnika, tko će ga znat.. nemoj ništa forsirati, pokrili jeste plodne dane tako da vojnici su unutra i nek samo rade svoj posao
    nina5 meni je i najpraktičnije preko moba učitati, poslikaš, uploadaš ju na ovom linku https://imgbb.com/upload i onda link kopiraš i zalijepiš tu u post.

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 14:31

Martyć razumijem, na prvoj slici mi se učinilo da je trakica u sjeni od moba zato sam pokušala iz drugog puta pa da vidimo, a ono razlika nebo i zemlja. Ostavit ću za sada obje trakice u app i sljedeću kad budem slikala ću isto tako iz oba kuta pa usporediti. Na kraju krajeva, nije mi trenutno ni važno koja je realnija već da vidim da tamne.
    Nina5 a ne znam što bi rekla osim da ako nemaš drugog rješenja da vjeruješ gin i slijediš njegove upute :) iako nekad smiješno zvuči, ali ponekad su oni pametniji od foruma 🙈 ALI NE UVIJEK!! 😁
    Nema meni utjehe dok se ja vama ne obratim 😘

Hvala svima na savjetima :* a za mrkvu se nadam da me niste shvatile ozbiljno 😂 završila je u juhi 😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 14:33

Zuzujalice šaljem zageljaj i čokoladu, nek prođe čim prijeee ❤️🤗🍫
    Za koji mjesec ću curama koje su nam tužne i u bolovima kao utjehu slati 🍓 umjesto 🍫

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.