Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    12. Ožujak 2021. 08:37

t.loza

Bella jwdva čekam tvoj test, imam osjećaj da će biti plusčina do neba :)
    .

Joj lozice to bi bilo👌👌👌👌😁💕💕

zuzuzujalica

Što se mene tiče, mislim da sam službeno 1dpo :) Temp mi je skočila s obzirom na prosjek, ovulaciju sam bome dobro osjetila. Jedino što, eto, nismo mogli hopsati sinoć jer sam bila u nedoumici ići na hitnu ili ne 🙈 

Imam pitanjce za Fertility Friend app, meni još nije stavio onu crtu da se dogodila O, kad to obično stavlja?

Marty ti bolovi u leđima mogu isto biti simptom😁🤞😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    12. Ožujak 2021. 08:38

Dada čestitke 🤗😘😘💕💕 javi što ti je sve dr. Rekla i kad si u prilici pošalji plus da se divimo i da te i pišem na vrh liste💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

LazyO
    12. Ožujak 2021. 08:41

Inna pa vidiš da si i ja dajem simptome i kad nemam neke šanse, kak ne bi inače 14-28DC u pokrivenim ciklusima 😂
    T.Loza, Zujalica, Bella fala bar znam da ne umišljam ❤, lakše mi je s tuđim sjenicama. Kupim neki osjetljivi za sutra ili nedjelju, al stvarno vjerujem da sam umislila. Mislim da je O bila bar 4 dana prije prvog hopsa, a ni dan nam jajašca nemaju strpljenja čekati. Ako ovo bude plus upisat ću se u neku knjigu fenomena.
    Dada ma 🤞🤞🤞

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    12. Ožujak 2021. 08:42

Lori1988

Dada od srca cestitam na trudnoci❤ Razumijem da si u strahu, probaj se nekako smiriti do prvog pregleda, taj dio je najtezi a kasnije ce ti onda biti lakse i uziat ces u trudnoci. Nemoj nam se prestati javljati, pusti sad nesporazum oko testa mislim da to nikome nije bitno. Zelimo znati kako si i kako napreduje trudnoca.
    LazyO - medicinsko cudo ili kasna O odnosno LazyO🤣 Kako ces samo opravdati nadimak ako si trudna😁

Hahaha baš prikladno! 😂
    Još sam rekla prije 10 dana da se molim za neku Lazy O da ga pričeka

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

LazyO
    12. Ožujak 2021. 08:50

Evo slika tog hcg-a od jutros, uslikan sad. Iskreno više mi izgleda kao da je pretanka linija, mogla bi biti evaporacijska bez obzira što je jasna. Sad me neko uzbuđenje uhvatilo.
    https://ibb.co/SP73NRc

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 08:51

Dobro jutro trudilice moje drageee😘😘haj hej , ćao!!! 
    Veroma vo za test 🤷‍♀️ bas da se i ne mijesam, al nadam se da je samo doslo do nesporazuma
    Dada pišni opet pa ce tamnije biti, ako želiš naravno(ma znamo da želiš) ❣️
    Lunamoon, gumbica, ginnykako ste mi vi ima li plusića?, 😎💪😘
    LazyO🤣🤣🤣izgleda da ce tako i bit za nickname.. A reci ti meni zasto se nebi mi nadale da se nešto uhvatilo??? I ti bi mogla na streljanu za testiće🙄❣️❣️ionako si ljena ovulacija pa nije ni čudo da je možda okasnila ili oranila... 🤣🤣🤣Ancioonavijam da upali, samo opusteno u nove pobjedeee pa naž dođi sa lijepim vijestima❣️❣️
    Lavanayazao mi je sto se tako osjećaš😔al razumijem u potpunosti, ovdje smo svakako za tebe kad god treba😘😘❣️❣️
    Inna hahhaha pričaj mo o simptomima 🤦‍♀️🤦‍♀️evo pijem kavu treskamo nogom i mislim si pa ajde jebem vas i danas nesto sta se cekaaa haloooo, pa ja sam trudnaaaaa🤣🤣🤣🤣
    Dada. sad sam naknadno vidjela tvoj post, drago mi je ako je plusić opet❣️❣️javi nam se ili nam šeraj slikicu da se divimoooo...
    Zuzujaliceee jooojk dtago mi je da te prošloo.. I šteta sto te zaustavilo to u hopsanju al rszumljivo je

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 08:53

Bella, marty… 6-7dpo ha?? Da daaa,, razvalimo sada, pucajmoooo!!!, 🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 08:54

RiO MArE🐟😅❣️

Bella, marty… 6-7dpo ha?? Da daaa,, razvalimo sada, pucajmoooo!!!, 🤣🤣🤣

Kuham si kavu i velim si"Dragi Bože, ako može samo da ova kava mi presjedne i bude jako gadna.. Eto samo te to molim!! "🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️ fijasko totalni🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 09:14

LazyOova crtica se jasno vidi i da, i meni se čini tanka ali je crvenkasta, nije siva. A koliko sam shvatila po curama da je riječ o evap. ako je crtica siva, a ova tvoja definitivno ima boju! Eeeeee sad ja nmg dočekat da opet piškišššššš 😱🤩🤩🤩
    RioMare i kakva je bila kava 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

12. Ožujak 2021. 09:16

🥰🥰🥰❤ svima .. 
    Ugl spašava me čaj od đumira i limuna ( samo to mogu popit) i nevecer mlijeko po novom 🤣 
    Jutros kad sam je zvala mislim da joj je prisjelo da tko zove tocno u  minutu od otvaranja 🤣.  Tako da mi je rekla nek odem vaditi betu pa cemo vidjeti kako i šta.  Tako da sam odmah gledala privatno da odem vaditi. I evo za 15min sam narucena.   
    E sad pitanje za cure koje su to radile. Jer do sad nisam bila na tome. Kako i šta izgleda? Koliko se čeka nalaz? Jer dalje nista neznam 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.