Bella jwdva čekam tvoj test, imam osjećaj da će biti plusčina do neba :)
.
Joj lozice to bi bilo👌👌👌👌😁💕💕
Što se mene tiče, mislim da sam službeno 1dpo :) Temp mi je skočila s obzirom na prosjek, ovulaciju sam bome dobro osjetila. Jedino što, eto, nismo mogli hopsati sinoć jer sam bila u nedoumici ići na hitnu ili ne 🙈
Imam pitanjce za Fertility Friend app, meni još nije stavio onu crtu da se dogodila O, kad to obično stavlja?
Marty ti bolovi u leđima mogu isto biti simptom😁🤞😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dada čestitke 🤗😘😘💕💕 javi što ti je sve dr. Rekla i kad si u prilici pošalji plus da se divimo i da te i pišem na vrh liste💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Inna pa vidiš da si i ja dajem simptome i kad nemam neke šanse, kak ne bi inače 14-28DC u pokrivenim ciklusima 😂
T.Loza, Zujalica, Bella fala bar znam da ne umišljam ❤, lakše mi je s tuđim sjenicama. Kupim neki osjetljivi za sutra ili nedjelju, al stvarno vjerujem da sam umislila. Mislim da je O bila bar 4 dana prije prvog hopsa, a ni dan nam jajašca nemaju strpljenja čekati. Ako ovo bude plus upisat ću se u neku knjigu fenomena.
Dada ma 🤞🤞🤞
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Dada od srca cestitam na trudnoci❤ Razumijem da si u strahu, probaj se nekako smiriti do prvog pregleda, taj dio je najtezi a kasnije ce ti onda biti lakse i uziat ces u trudnoci. Nemoj nam se prestati javljati, pusti sad nesporazum oko testa mislim da to nikome nije bitno. Zelimo znati kako si i kako napreduje trudnoca.
LazyO - medicinsko cudo ili kasna O odnosno LazyO🤣 Kako ces samo opravdati nadimak ako si trudna😁
Hahaha baš prikladno! 😂
Još sam rekla prije 10 dana da se molim za neku Lazy O da ga pričeka
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Evo slika tog hcg-a od jutros, uslikan sad. Iskreno više mi izgleda kao da je pretanka linija, mogla bi biti evaporacijska bez obzira što je jasna. Sad me neko uzbuđenje uhvatilo.
https://ibb.co/SP73NRc
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Dobro jutro trudilice moje drageee😘😘haj hej , ćao!!!
Veroma vo za test 🤷♀️ bas da se i ne mijesam, al nadam se da je samo doslo do nesporazuma
Dada pišni opet pa ce tamnije biti, ako želiš naravno(ma znamo da želiš) ❣️
Lunamoon, gumbica, ginnykako ste mi vi ima li plusića?, 😎💪😘
LazyO🤣🤣🤣izgleda da ce tako i bit za nickname.. A reci ti meni zasto se nebi mi nadale da se nešto uhvatilo??? I ti bi mogla na streljanu za testiće🙄❣️❣️ionako si ljena ovulacija pa nije ni čudo da je možda okasnila ili oranila... 🤣🤣🤣Ancioonavijam da upali, samo opusteno u nove pobjedeee pa naž dođi sa lijepim vijestima❣️❣️
Lavanayazao mi je sto se tako osjećaš😔al razumijem u potpunosti, ovdje smo svakako za tebe kad god treba😘😘❣️❣️
Inna hahhaha pričaj mo o simptomima 🤦♀️🤦♀️evo pijem kavu treskamo nogom i mislim si pa ajde jebem vas i danas nesto sta se cekaaa haloooo, pa ja sam trudnaaaaa🤣🤣🤣🤣
Dada. sad sam naknadno vidjela tvoj post, drago mi je ako je plusić opet❣️❣️javi nam se ili nam šeraj slikicu da se divimoooo...
Zuzujaliceee jooojk dtago mi je da te prošloo.. I šteta sto te zaustavilo to u hopsanju al rszumljivo je
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bella, marty… 6-7dpo ha?? Da daaa,, razvalimo sada, pucajmoooo!!!, 🤣🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bella, marty… 6-7dpo ha?? Da daaa,, razvalimo sada, pucajmoooo!!!, 🤣🤣🤣
Kuham si kavu i velim si"Dragi Bože, ako može samo da ova kava mi presjedne i bude jako gadna.. Eto samo te to molim!! "🤣🤣🤦♀️🤦♀️ fijasko totalni🤣🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
LazyOova crtica se jasno vidi i da, i meni se čini tanka ali je crvenkasta, nije siva. A koliko sam shvatila po curama da je riječ o evap. ako je crtica siva, a ova tvoja definitivno ima boju! Eeeeee sad ja nmg dočekat da opet piškišššššš 😱🤩🤩🤩
RioMare i kakva je bila kava 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
🥰🥰🥰❤ svima ..
Ugl spašava me čaj od đumira i limuna ( samo to mogu popit) i nevecer mlijeko po novom 🤣
Jutros kad sam je zvala mislim da joj je prisjelo da tko zove tocno u minutu od otvaranja 🤣. Tako da mi je rekla nek odem vaditi betu pa cemo vidjeti kako i šta. Tako da sam odmah gledala privatno da odem vaditi. I evo za 15min sam narucena.
E sad pitanje za cure koje su to radile. Jer do sad nisam bila na tome. Kako i šta izgleda? Koliko se čeka nalaz? Jer dalje nista neznam 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji