LazyO kako je ovo uzbudljivo woohooo🤞🤞🤞
Zuzujalica moraju proc tri dana da ff utvrdi da je O bila pa ce se pojavit i crta
Dada javi, nam rezz bete
Ko je pita test na analizu, bacila sam ga, nagledala sam se jaaaako mnogo bijelih testova, mislim da sam ih preko 100 napravila tako da nema se sta analizirat 😉
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Inna pa vidiš da si i ja dajem simptome i kad nemam neke šanse, kak ne bi inače 14-28DC u pokrivenim ciklusima 😂
T.Loza, Zujalica, Bella fala bar znam da ne umišljam ❤, lakše mi je s tuđim sjenicama. Kupim neki osjetljivi za sutra ili nedjelju, al stvarno vjerujem da sam umislila. Mislim da je O bila bar 4 dana prije prvog hopsa, a ni dan nam jajašca nemaju strpljenja čekati. Ako ovo bude plus upisat ću se u neku knjigu fenomena.
Dada ma 🤞🤞🤞
Ali možda je baš bila lazy O🤭🤭🤭 jako se veselim testu i drzim🤞🤞🤞 da se upises u fenomene😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
LazyO kako je ovo uzbudljivo woohooo🤞🤞🤞
Zuzujalica moraju proc tri dana da ff utvrdi da je O bila pa ce se pojavit i crta
Dada javi, nam rezz bete
Ko je pita test na analizu, bacila sam ga, nagledala sam se jaaaako mnogo bijelih testova, mislim da sam ih preko 100 napravila tako da nema se sta analizirat 😉
Žao mi je snjeska na testu😖😖😖
Bella, marty… 6-7dpo ha?? Da daaa,, razvalimo sada, pucajmoooo!!!, 🤣🤣🤣
Kuham si kavu i velim si"Dragi Bože, ako može samo da ova kava mi presjedne i bude jako gadna.. Eto samo te to molim!! "🤣🤣🤦♀️🤦♀️ fijasko totalni🤣🤣🤣
🥰🥰🥰❤ svima ..
Ugl spašava me čaj od đumira i limuna ( samo to mogu popit) i nevecer mlijeko po novom 🤣
Jutros kad sam je zvala mislim da joj je prisjelo da tko zove tocno u minutu od otvaranja 🤣. Tako da mi je rekla nek odem vaditi betu pa cemo vidjeti kako i šta. Tako da sam odmah gledala privatno da odem vaditi. I evo za 15min sam narucena.
E sad pitanje za cure koje su to radile. Jer do sad nisam bila na tome. Kako i šta izgleda? Koliko se čeka nalaz? Jer dalje nista neznam 😅
Mislim da su nalazi isti dan. To je test koji se radi iz krvi. I ako ideš privatno nalazi su kroz koji sat. Obavezno javi😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dada ja sam isla u bolnicu vaditi betu pa su nalazi bili za 2-3h gotovi, brzo to bude. Drzim fige🤞
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
LazyO pa ja tek sad skuzila test... Woohoooo... 💪💪🤞🤞🤞 Pipki piški opettt... Bit ce tu svegaaa ja to znam! To neznas al ja znam hahah🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ok super. Evo još čekam. 🤣 a prvi put idem vadit prije 5 god sam na redovnoj kontroli kod gin saznala da imam van.m. tako da je to bio dvostruki šok, sad u siječnju nakon 5 pozitivnih testova ( i digitalni) sam procurila. Tako da nadam se da me strqh i stres nece unistiti. Ugl rekla je da nakon toga dodjem s betom kod nje i da cemo vidjeti i pratiti. I onda ako bude opet isto da će me poslat na sve moguce pretrage. 😐 ajme sva se tresem od nervoze
Lozaaa. Kava je bila 🔝hahhaha
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dada … hm taj test sam vec vidjela… nemogu vjerovat da je potpuno isti evo ako neko moze vidjeti ovdje cijelu sliku koju je jedna cura objavila prije mjesec dana na fb profil i tvoja uvecana… znaci dlacica na istom mjestu sve isto… jesi sigurna da je to tvoj testhttps://ibb.co/3rV6rCv
Necu se mjesati ali sam bas isla vidjeti sliku od te cure i isti isti testVeroma.Evo ovako. Znas i sama da nisam htjela stavljat nista. Jucer sam stavila primjer. Znas i sama da kad stisnes kom.nema vise mijenjanja . E tako je i meni a kako sam.ja koma ja lijepo zaboravila na taj komentar. Nije mi bila namjera lagati ni nista vec stavit primjer koji je isti mome. (nije moje tako je i meni da nebi bilo problema. )
Stvarno ne želim se prepirati. A i pod stresom sam.
Cure moje žao mi je. Što sam zaboravila napomenuti. Nije mi bila namjera nikakva loša.ako me potjerate evo bar da znate.
Radila sam ponovo test. I plus je tu. Zvala sam doktoricu idem vaditi betu. Te sam danas sam ostala doma jer sam stvarno koma. 28dc temp i dalje tu. Grudi preko noci jos vece. S puno zilica. I ne pijem kavu.mucnine..
Mozemo li dobiti sliku tog plusica 😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lozaaa. Kava je bila 🔝hahhaha
A u pm!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji