Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    12. Ožujak 2021. 11:55

Angel1991

Nemam ni ja iskustva al kolko se sjecam s foruma… Da je trudnoca u pitanju mora beta biti preko 5. 🤔

Da, sve ovo ispod ne smatraju trudnoćom, rijetko je beta skroz 0, uglavnom piše Manje od (1 ili 2 ili 5, ovisno o laboratoriju). Sad za pozitivan test ne znam, jedino ak se povećala beta od jučer..ali teško da bi bila redovnom testu vidljiva.
    .
    Ti si mi Angel rekla da ti kinezići nisu davali roze evap linije. E pa ovo je neki s ebaya koji dosad nisam koristila, David strips. Oni stari kinezi ni meni nisu bacali evaporacijske. Al s ovim mi se čini da bi mogle biti fejk linije..ipak je prošlo više vremena, neki testovi daju evap.često. 
    Vidjet ćemo pa podijelim negativnu recenziju ovdje da svi znate što ne kupovati ako mi je davao fejk nade 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 11:55

Bubamaraq https://betaplus.hr/trudnoca/tablica-vrijednosti-beta-hcg-ranoj-trudnoci/ evo našla sam ovo da ne kopam sad po forumu...ali eto, najniža vrijednost na 14dpo je 48. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

🌈Wonderer🌞
    12. Ožujak 2021. 12:09

t.loza

Bubamaraq
    Eeee znate šta, ako su lazyO i wonderer trudne ovaj mjesec onda ću garant bit i ja! 😂😂😂 Šalim se cure, baš ste mi posebno drage i baš bi me razveselio vaš plusić :)))

Hahahaha Lozice draga, bas si me nasmijala ❤❤❤
    Nas tri po Duhu Svetom 😎.
    Ali ja vjerujem da je kod nase LazyO kasnila lazy ovulacija i muzic da ju je uhvatio na vrijeme 😃🤞.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

LazyO
    12. Ožujak 2021. 12:09

t.loza

Eeee znate šta, ako su lazyO i wonderer trudne ovaj mjesec onda ću garant bit i ja! 😂😂😂 Šalim se cure, baš ste mi posebno drage i baš bi me razveselio vaš plusić :)))

Hjuuuj Lozo moja, tipkat ćemo mi kad tad u ovim trudničkim grupama ❤❤❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

12. Ožujak 2021. 12:23

Evo da se ja javim napokon.beta mi je 61. Rekla je gin da u pon ponavljam da vidim kako i što.  Rekla je da moze bit ok za sad ali da zeli vidjeti da li ce se pravilno duplati ili što već. Tako da čekam i dalje. 🤐

▪Marty
    12. Ožujak 2021. 12:31

Sandričak uh dobro te mantrala ta tableta.. bitno da je sad bolje
    RioMare joj ja pokušavam biti pribrana, realna, niti optimistična da se previše ne razočaram niti pesimistična jer onda opet nije dobro.. neka ti ta tvoja pozitiva i optimizam donesu plusić
    Bubamarq ajde za dva dana napravi ponovno test, neki osjetljiviji od 10 mlu… sretno 🤞🤞
    wonderer odlično! nadam se da bude sve ok na nalazima, super je kaj budeš sve provjerila. stavi slobodno uputnicu, pa usporedimo.. doduše moju uputnicu je gin poslala online u zdr ustanovu ali imam na mailu sve što sam ju tražila drago mi je da si pozitivna, tako treba i hvala ti na lijepim željama, daj Bože da budu svima plusići 🙏

lunamoon grčići kao pred m isto znaju biti simptom t 🤞🤞
    angel koji si ti dpo? ima kakvih simptoma?
    lazyO ma joj srce si ❤❤❤ ja tebi želim isto, da se ove divne linije pretvore u debeli plus u ovoj vanredno ludoj situaciji! 🤞🤞 da bi barem konačno bio plusić i kod nas kandidata za dr tjedan, ali lakše mi je komentirati i misliti na situacije svih vas nego na moju baš smo si muž i ja jučer planirali oko go datume i tako, i moram si i na poslu riješiti godišnji, i mislim si aaaa da barem ostanem t prije ljeta da uopće ne moram misliti na to sve, nego uživam cijelo ljeto na porodiljnim s trbuščićem

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    12. Ožujak 2021. 12:34

Dada_27

Evo da se ja javim napokon.beta mi je 61. Rekla je gin da u pon ponavljam da vidim kako i što. Rekla je da moze bit ok za sad ali da zeli vidjeti da li ce se pravilno duplati ili što već. Tako da čekam i dalje. 🤐

super, sretno! 🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Angel 🌼
    12. Ožujak 2021. 12:39

Marty Trebala bi biti 6dpo po aplikaciji. Nema nista 😊🤣 cekamo 20.03. 😊

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 12:39

▪Marty

Sandričak uh dobro te mantrala ta tableta.. bitno da je sad bolje RioMare joj ja pokušavam biti pribrana, realna, niti optimistična da se previše ne razočaramniti pesimistična jer onda opet nije dobro.. neka ti ta tvoja pozitiva i optimizam donesu plusić Bubamarq ajde za dva dana napravi ponovno test, neki osjetljiviji od 10 mlu… sretno🤞🤞
    wonderer odlično! nadam se da bude sve ok na nalazima, super je kaj budeš sve provjerila. stavi slobodno uputnicu, pa usporedimo.. doduše moju uputnicu je gin poslala online u zdr ustanovu ali imam na mailu sve što sam ju tražiladrago mi je da si pozitivna, tako trebai hvala ti na lijepim željama, daj Bože da budu svima plusići 🙏

lunamoon grčići kao pred misto znaju biti simptom t 🤞🤞
    angel koji si ti dpo? ima kakvih simptoma?
    lazyO ma joj srce si❤❤❤ ja tebi želim isto, da se ove divne linije pretvore u debeli plus u ovoj vanrednoludoj situaciji! 🤞🤞da bi barem konačnobio plusić i kod nas kandidata za dr tjedan, ali lakše mi je komentirati i misliti na situacije svih vas nego na moju baš smo si muž i ja jučer planirali oko go datume i tako, i moram si i na poslu riješiti godišnji, i mislim si aaaa da barem ostanem t prije ljeta da uopće ne moram misliti na to sve, nego uživam cijelo ljeto naporodiljnim s trbuščićem

Podrzavam ja i tvoj način nosenja sa situacijom🤗🤗 svako ima svoj način i kako sta podnosi...al stvarno se radujem uskorim simptomima našim svagdasnjim😇😇 hahaha.. Btw danas me podosta grcevi love.. Skoro kao i kad treba doć M... 🤪😁 To to to...🎸🎷📌📍

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 12:42

A ako nista od ovog ciklusa opet je pozitivno sto cemo stvarno detaljno upoznati svoje tijelo🤞🤗😇 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.