Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    12. Ožujak 2021. 10:00

Znaci odlogiralo me s foruma, muku sam namucila dok sam utvrdila koje mi je korisnicko ime, tj da to nije ime koje mi ovde pise 🤣🤣🤣.
    Skoro sam novi profil napravila samo da mogu LazyO rec da sam preuzbuđena i imam feeling da će te plusić iznenadit sad kad najmanje ocekujes 🙏💃! Ajme kako se nadam da je to-to kod tebe!
    A sad kad sam se konacno ulogirala, idem popratit svih ovih ohoho str od jutros, da mogu komentirat i ostale curke 😊.
    😘 svima

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

12. Ožujak 2021. 10:00

Lazy.0 😃😃😃😃😃😃😃😃😀😃

Angel 🌼
    12. Ožujak 2021. 10:13

Dobro jutro ☀️😊
    Zao mi je zbog bijelih testica kod nekojih.
    LazyO ja imam razlicite kineze i nikad ovakve crtice 🤩 cekamooo i nadamo se.
    Ja cekam 20. za pis pis, imam jos dosta vremena za umislit simone 🤣🤣 za sad nistaa

▪Marty
    12. Ožujak 2021. 10:20

lazyOoooooooo hej ženo, daj fališ, kaj se tak dugo ne javljaš.. hvala ti na lijepim riječima, odgovorim kad stignem i ako znam pa ako nekome može pomoći odlično, i meni su drugi puno pomagali u ovoj grupi ❤️ nego kaj je ovoo? eeej iznenađenje samo takvooo! držim fige iz petnih žila da je to to! da ti nije bila ranija o, a malci danima čekali u zasjedi? ili fakat lazyO hehehe, ma daj sad sam i ja uzbuđena! daj digitalac ujutro kako Bella kaže
    Bella na 6 dpo? hihi ma ne znam, ignor. kak si mi ti? ❤️
    t.loza ma nemožeš to sve pamtiti te sve termine i nalaze i slova brojke ovo ono aaaa…
    Zujalice ja bih na tvom mjestu još danas pohopsala ako ste u prilici
    Lori hehe ovo za frendice koje ostaju trudne u neplodne dane s vađenjem... aaaaa poludim dok to čujem. da da da ziher 
    Mareee kaj imaa? vidim kava je fina hehe.. jooj nadam se da će uskoro bit gadna!
    Inna evo pogledala sam sad svoj nalaz, 46,4 nmol/L (t.loza ) u intervalu u lutealnoj 2.3-56.6 evo Bella ako i tebe zanima :) mislim da je za tebe odlično kaj ti je čak i viši progesteron, on je čuvar trudnoće tako da ne može škoditi! bolje tako neg da je obrnuto..

lavanya ❤️❤️ grlim te, budi dobro.. odmori se, resetiraj i u nove pobjede samo jača!
    Ginny a bemu snješka... držim fige da plusić onda bude rođendansko iznenađenje!

Sandričak jooj mi žene s tim bolovima, stalno nešto..nadam se da će uskoro proći

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sandričak
    12. Ožujak 2021. 10:24

Dobro jutro damee 🥰❤ bas sam ranoranilicaa 🤓😅
    Baas ste se raspisalee, pa da krenem redom. 
    Bella ima jos vremena za simptome.  🤭 I ja cekam poslednji trenutak za testiranje. 🥰🤗❤
    LazyO prvo da napisem kako si svima sve lepo odgovorila, bukvalno nikoga nisi preskocila. 🥰
    Ancio zagrljaj 🤗❤
    Inna i Lori1988 🤗❤ 
    Lavanya zao mi je sto te nece biti neko vreme,ali ako,odmori malo 😘❤
    Ginny zao mi je zbog sneska 😘 Taman neka sledeci put bude poklon za rodjendan 🥰❤
    LazyO pa sta je too. 😍 crtice se vide.  Pa ja ti želim iz sveg srca da bude fenomen 🥰❤ pišni obavezno ujutru ponovo 😍😍 
    Dada_27 cestitam,da sve bude u redu,javi nam rezultate bete. 🤞
    Zuzuzujalice vi ste pokrili,to je dobro. A ako te boli pa sta ces,ne možeš na silu.  😘🥰
    Svima zelim jedan lep dan i saljem vam zagrljaje i poljupcee 🤗🥰❤
    E da,opet jedno pitanje za bazalnu 🤣 odrecicete me se 😁😆
    Jel moguće da razlika u temperaturi bude za 0.32 stepena u roku od 5min.  Npr, probudila sam se i izmerila,i bila je 36.3 ,i kako sam se podigla malo namestila,malo progovorila sa psom 🤣 i pomerila, i posle 5min  je bila 36. 5 . 😶

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    12. Ožujak 2021. 10:30

Marty muz mi kaze,jel me nije sramota da mi malo malo nesto fali . 🙄😁😅🤣 
    Sta cu kad sam mala i felericna 😁
    Inače nisam vam pisala ovde, ali imala sam vrtoglavice citave dve nedelje. To je bilo pre jedno 20ak dana, jer sam radila hormone i dr mi je zbog malo povišenog prolaktina koji moze biti povišen jer se ja plasim vadjenja krvi dao neki lek,pisala sam bas tu. Znaci ljudi, od jedne polovine tog leka mi se vrtelo u glavi dve nedelje. Hvala Bogu da je prošlo,uzasan osecaj je bio. 😶

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Ožujak 2021. 10:31

▪Marty

lazyOoooooooo hej ženo, daj fališ, kaj se tak dugo ne javljaš.. hvala ti na lijepim riječima, odgovorim kad stignem i ako znam pa ako nekome može pomoći odlično, i meni su drugi puno pomagali u ovoj grupi❤️ nego kaj je ovoo? eeej iznenađenje samo takvooo! držim fige iz petnih žila da je to to! da ti nije bila ranija o, a malci danima čekali u zasjedi? ili fakat lazyO hehehe, ma daj sad sam i ja uzbuđena! daj digitalac ujutro kako Bella kaže Bella na 6 dpo? hihi ma ne znam, ignor. kak si mi ti? ❤️
    t.loza ma nemožeš to sve pamtiti te sve termine i nalaze i slova brojke ovo ono aaaa…
    Zujalice ja bih na tvom mjestu još danas pohopsala ako ste u prilici Lori hehe ovo za frendice koje ostaju trudne u neplodne dane s vađenjem… aaaaa poludim dok to čujem. da da da ziherMareee kaj imaa? vidim kava je fina hehe.. jooj nadam se da će uskoro bit gadna!
    Inna evo pogledala sam sad svojnalaz, 46,4 nmol/L (t.loza) u intervalu u lutealnoj 2.3-56.6 evo Bella ako i tebe zanima :) mislim da je za tebe odlično kaj ti je čak i viši progesteron, on ječuvar trudnoće tako da ne može škoditi! bolje tako neg da je obrnuto..

lavanya ❤️❤️ grlim te, budi dobro.. odmori se, resetiraj i u nove pobjede samo jača!Ginny a bemu snješka… držim fige da plusić onda bude rođendansko iznenađenje! Sandričak jooj mi žene s tim bolovima, stalno nešto..nadam se da će uskoro proći

Ooo da daa fona fina... A cuj, lijepo se nadati... Kalo zracis tako privlačiš, al toga se drzim samo kad sam pozitivna🤣🤣
    Znan da ce me malo oprati ako se razocaram aliii ❣️❣️kako si tiii

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Bubamarq
    12. Ožujak 2021. 10:34

Jutro cure, jučer sam se čula sa svojom ginekologinjom, i rekla mi je da izvadim beru, rezultat je bio 1,70. E sad, doktorica u lab mi je rekla da je to moguća trudnoća, ginekologinju rekla da je negativno, ali da pričekam hoće li doći menstruacija. No, :D ja sam svejedno jutros uradila test, sa trećom mokraćom, jer sam se mislila bi li ili ne i test je ispao pozitivan, odmah se ukazala jako blijeda druga crtica, ali se vidi. Tko je ovdje lud? :D

👩🏻‍🦳28
    🧔🏼33
    🤵👰05/2020
    Pokušavamo 06/2020
    Spontani 10/2020
    Pokušavamo 01/2021

🌈Wonderer🌞
    12. Ožujak 2021. 10:41

Dada, drzim fige za betu, samo hrabro i mirno!
    Anciooo, Lavanya, odmorite cure drage od nas i od pritiska ocekivanja, vratite nam se kad budete spremne, cekamo vas ❤.
    Zujalice, drago mi je da vise ne boli, a sto se lucky day tice, tvoj je ionako br. 15, nemas brige 😎🤞. A sto se tice malog cuda, ocekujem ga ovaj ciklus, ali kod LazyO, u mene nema bas nikakvih simptoma da bi se nadala cudu 🙃🙂.
    Bella, Marty, Mare, kad budete spremne, veselim se vasim testovima, sigurna sam da se među vama krije barem jedna s plusicem, a nadam se i sve tri 🙏🥰.
    Ginny, žao mi je, idemo dalje, tvoj dobitni ciklus je sad mjesec dana bliže 😘😘😘.
    Inna, T.loza, Lori, Veroma, Sandricak, sve ostale koje sam propustila nabrojit a pisete ili citate, svima 🤗🤗!

🌈Wonderer🌞
    12. Ožujak 2021. 10:48

Ja sam jutros odradila posjet gin. i briseve, potvrdila mi je da je bila O, ali to nekako nisam ni dovodila u pitanje 😊.
    Dala mi je uputnicu za hormone. U autu mi je pa cu je slikat popodne kad budem isla doma s posla, uz molbu onim curama koje se kuze u spolne hormone da mi kazu ako nesto fali na popisu. U tom slucaju cu ici i dodatno privatno. Bris je nalaz slj. petak, a hormone vadim slj. cetvrtak, petak - ovisno kad mi dođe M.
    Eto, i dalje sam u nekoj teskoj pozitivi, ali bit cu mirnija kad dobijem sve nalaze...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.