(gornji je LH, donji HCG). I fizički mislim da je nemoguće, al vidim sjenice. Nisu se pojavile u prvih 10 minuta pa ću to pripisati novim kinezima, stari mi nisu bacali sjenice. Al ne znam što da mislim https://ibb.co/GJsnVzd
Samo da napomenem da mi je uz malo smeđarenje temp jutros bila 36.9
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Dada ma sve uredu nezelim se prepirati tvoj test tvoja stvar samo gledam jesam ja luda ili sam taj test vidjela u nekoj grupi na fb vec da je neko stavio nista drugo. Drago mi je jako zbog tvojeg plusica i da sve bude uredu🥰
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Ja sam sebi svaki mjesec od 14.- 28. dana vrrrlo trudna. 🤣 Ovaj mjesec na pojavu bilo kakvog simptomčića sama sebi govorim: "To je lažni znak, znaš i sama da je lažni, samo ignoriraj to" 😅😄
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
LazyO, ja mislim da si ti trudna! 😊 I smeđarenje i sjenice 👌
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Dada ma sve uredu nezelim se prepirati tvoj test tvoja stvar samo gledam jesam ja luda ili sam taj test vidjela u nekoj grupi na fb vec da je neko stavio nista drugo. Drago mi je jako zbog tvojeg plusica i da sve bude uredu🥰
Ma zao mi je sto je doslo do nesporazuma. Nisam stvarno tako mislila. Nadam se da ce bit sve ok. Strah me. Jer tako mi je bilo u sijecnju pa je bila bk. Dosle stvari tek 34. A strah me jer sam prije 5 god ostala trudna i na kraju bila vanmatericna. I o tad sam u strahu. 😘
Dada čestitam :)
LazyO pa ja vidim sjenice na oba!! 😱 Od sad pa na dalje molim tvoj testić svako jutro! 😘😘
Ancio, lavanya 😘😘😘😘
Lindsay kako si nam danas?
Martyć hahaha ma bilo mi smiješno, to zvuči kao nešto što bi i ja rekla 😂 glrdam kako Bella barata pojmovima pa si mislim nekad da nije ljudsko biće 😂
Bella jwdva čekam tvoj test, imam osjećaj da će biti plusčina do neba :)
.
Sretan 14dc svima koji slave!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ginny snješko? Test na analizu molim 🙄
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Wonderer nadam se da se ipak malo čudo bude dogodilo, da ćeš ipak imati lijepo iznenađenje kad popiškiš HCG. Bez obzira na to što ste prvi put hopsali 1dpo :)
RioMare ufff, danas sam dobro, ali se osjećam pregaženo. Strašno kako me je boljelo. Nisam to nikad doživjela. Znala sam imati jače O bolove, ali nikad ovako..
Marty nadam se da su ti leđa ok. :( ❤️
Sandricak da, bome mi je bilo jako loše. :( Zaista sam imala osjećaj kao da mi se okreće jajnik.
LazyO nemam novih pjesama, ali ako nam češće dođeš, nešto ćemo se dogovoriti :D :D Kako si mi ti? Eeee, pa možda je bila kasnija ili ranija O, nije ništa izgubljeno dok vještica ne stigne ;) E i... ja na ovom 24dc HCG-u vidim sjenicu. Ponoviiiii!
Lavanya... :((( Baš mi je žao što se tako osjećaš.. uzmi si pauzu, mi ćemo te čekati tu. Grlim te najjače ❤️
.
Što se mene tiče, mislim da sam službeno 1dpo :) Temp mi je skočila s obzirom na prosjek, ovulaciju sam bome dobro osjetila. Jedino što, eto, nismo mogli hopsati sinoć jer sam bila u nedoumici ići na hitnu ili ne 🙈 bolilo me od jutra i sve jače. Kad sam došla s posla, još sam se pretvarala da je sve ok, da možemo hopsati, ali sam skužila da je vrag odnio šalu i tako ništa od toga. 😅eto, ako se primi, bit će dan pika zaslužan. :)
.
Imam pitanjce za Fertility Friend app, meni još nije stavio onu crtu da se dogodila O, kad to obično stavlja?
(gornji je LH, donji HCG). I fizički mislim da je nemoguće, al vidim sjenice. Nisu se pojavile u prvih 10 minuta pa ću to pripisati novim kinezima, stari mi nisu bacali sjenice. Al ne znam što da mislim https://ibb.co/GJsnVzd
Samo da napomenem da mi je uz malo smeđarenje temp jutros bila 36.9
Ajde ti nama lijepo pišni neki digitalac ujutro🤭🤭🤭🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dada od srca cestitam na trudnoci❤ Razumijem da si u strahu, probaj se nekako smiriti do prvog pregleda, taj dio je najtezi a kasnije ce ti onda biti lakse i uziat ces u trudnoci. Nemoj nam se prestati javljati, pusti sad nesporazum oko testa mislim da to nikome nije bitno. Zelimo znati kako si i kako napreduje trudnoca.
LazyO - medicinsko cudo ili kasna O odnosno LazyO🤣 Kako ces samo opravdati nadimak ako si trudna😁
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji