Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    12. Ožujak 2021. 07:56

lavanya 🌷 🔜🤰

Jutro cure drage 💗
    Mislim da cu uzeti malu pauzu od foruma 😔
    Tempica je pala, valunzi su stigli u punom sjaju, glavobolja i sve popratne divote… samo cekam da procurim… i slomljena sam na sto komada. Jako mi tesko ovo pada, od prvog minusa, a sad je vec jedva za izdrzati… biti mama je jedino sta sam si oduvijek zeljela i ovo je za mene osobno smak svijeta 💔
    Zelim vam da budete jake, hrabre i pozitivne…da vjestice ne stignu i da ugledate plusice…
    Ali tu sam ja… 😘😘😘 samo cu se malo staviti u stranu

Draga Lavanyice drzi se i falit ces ali razumijem 💖💖 odmori dušu i tijelo i vrati se kad ćeš biti spremna,šaljem puno zagrljaja💕💕😘😘💖❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Ginny
    12. Ožujak 2021. 07:57

Jutrooo☕☕ preletila ssm zaostatke, evo me na brzinu prije nego se bacim na glavu u ovaj petak 🤣
    Dada ponovi test i drzim fige🤞🤞
    Taya vidi seee 🥰🥰❤️❤️ nek ovaj put to bude to❤️
    Sta se testa tice, snjesko snjeskic 🤣🤷‍♀️ to je to za ovaj ciklus. Iduci put tribam ne dobit za rođendan 😜

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Lori🍀
    12. Ožujak 2021. 07:59

Lavanya - bas mi je zao sto se tako osjecas ali sve mi je jasno.. Ponekad nije lose napraviti odmak, probaj se zaokupirati drugim stvarima, posao, neki hobi, sport... Tesko je to sve psihicki podnijeti, to razocaranje iz mjeseca u mjesec...Ali bit ce bolje i doci ce i onaj dobitni ciklus, prije ili kasnije. Drzi se!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

LazyO
    12. Ožujak 2021. 08:00

lavanya 🌷 🔜🤰

Jutro cure drage 💗
    Mislim da cu uzeti malu pauzu od foruma 😔
    Tempica je pala, valunzi su stigli u punom sjaju, glavobolja i sve popratne divote… samo cekam da procurim… i slomljena sam na sto komada. Jako mi tesko ovo pada, od prvog minusa, a sad je vec jedva za izdrzati… biti mama je jedino sta sam si oduvijek zeljela i ovo je za mene osobno smak svijeta 💔
    Zelim vam da budete jake, hrabre i pozitivne…da vjestice ne stignu i da ugledate plusice…
    Ali tu sam ja… 😘😘😘 samo cu se malo staviti u stranu

Samo odmori glavu, pazi na sebe, uvedi si neke nove navike da se malo odmakneš i možda dođe ❤ brže nego što misliš. Vrati nam se brzo, ili se javljaj pomalo

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    12. Ožujak 2021. 08:02

Lori1988

LazyO hvala ti na lijepim rijecima🤗
    Zanimljivi su mi tvoji simptomcici, drzim ti fige da je ipak nekako beba uspjela naci put bez obzira na manje aktivan mjesec. Mozda je jajna stanica cekala da se svi ukrcaju🥚..🚋

Haha e sad to bismo klasificirali kao medicinsko čudo😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Lori🍀
    12. Ožujak 2021. 08:02

Ginny zao mi je za snjeska, mozda je prerano pa te ipak iznenadi🤞 Ako ne, mogla bi te stvarno vjestica pocastiti za rodjendan svojim nedolaskom🍀

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

LazyO
    12. Ožujak 2021. 08:04

Bella ne znam, mislim da nije tak kasno bila O. Al evo iskreno sinoć i jutros sam umočila LH i HCG (gornji je LH, donji HCG). I fizički mislim da je nemoguće, al vidim sjenice. Nisu se pojavile u prvih 10 minuta pa ću to pripisati novim kinezima, stari mi nisu bacali sjenice. Al ne znam što da mislim https://ibb.co/GJsnVzd

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Lori🍀
    12. Ožujak 2021. 08:04

LazyO

Lori1988

LazyO hvala ti na lijepim rijecima🤗
    Zanimljivi su mi tvoji simptomcici, drzim ti fige da je ipak nekako beba uspjela naci put bez obzira na manje aktivan mjesec. Mozda je jajna stanica cekala da se svi ukrcaju🥚..🚋

Haha e sad to bismo klasificirali kao medicinsko čudo😂

Ak se mogu neke moje poznanice izvan plodnih dana hopsat, s vadjenjem "na vrijeme" i ostati trudne, ocito se cuda dogadjaju😂

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

LazyO
    12. Ožujak 2021. 08:05

Ginny ćemo mi da se pratimo sljedeći ciklus ženo, samo glavu gore!!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

12. Ožujak 2021. 08:07

Veroma

Dada … hm taj test sam vec vidjela… nemogu vjerovat da je potpuno isti evo ako neko moze vidjeti ovdje cijelu sliku koju je jedna cura objavila prije mjesec dana na fb profil i tvoja uvecana… znaci dlacica na istom mjestu sve isto… jesi sigurna da je to tvoj testhttps://ibb.co/3rV6rCv
    Necu se mjesati ali sam bas isla vidjeti sliku od te cure i isti isti test

Veroma.Evo ovako. Znas i sama da nisam htjela stavljat nista. Jucer sam stavila primjer. Znas i sama da kad stisnes kom.nema vise mijenjanja . E tako je i meni a kako sam.ja koma ja lijepo zaboravila na taj komentar. Nije mi bila namjera lagati ni nista vec  stavit primjer koji je isti mome. (nije moje tako je i meni da nebi bilo problema.  )
    Stvarno ne želim se prepirati. A i pod stresom sam.
    Cure moje žao mi je. Što sam zaboravila napomenuti. Nije mi bila namjera nikakva loša.ako me potjerate evo bar da znate.
    Radila sam ponovo test. I plus je tu.  Zvala sam doktoricu idem vaditi betu. Te sam danas sam ostala doma jer sam stvarno koma.  28dc temp i dalje tu. Grudi preko noci jos vece. S puno zilica.  I ne pijem kavu.mucnine..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.