Lori nisam nista dodatno radila jer kao nakon 1 ne mogu nikakve dodatne pretrage ici. Radila sam papu i briseve i kks jer sam bila anemicna tijekom T. E sad,dr. Opće prakse me poslala na vađenje tsk i ft4 nakon kks sto sam sad prije koji tjedan ponono vadila i opet je manjak željeza. I idem ovaj tjedan vaditi vit d,folnu i b12 koju me isto dr. Opće šalje. I zasad je to to. No, cim ostanem T trebam se javiti na sv.duh specijalistu i onda je rekao da cemo napraviti neke testove da vidimo treba li mi kakva terapija odmah,pa se to valjda odnosi na hormone i progesteron. Eto ne znam. Pa sad cekam taj plus ko ozeblo sunce da se javim i budem ponono trudnica😁🤭
T.loza onda cemo simptome upisati 😁👌
Lavanya super,7,8 dpo je lijepo ,uskoro neki testić?😁
Marty hmmm. Ako je to s jajnikom iznimka i samo sad bilo ok. A ako se ponovi otiđi na pregled da ne bi neka cista bila. Kad si imala zadnji put uzv? Super za chrome😘😘 i ja ti racunam da je O bila u subotu pa kao danas sam 3 dpo.
Lunamoon svakako javii i drzim 🤞🤞🤞za plus.
Što se tiče covid cjepiva i ja imam info da se kao trudnice i zene koje planiraju trudnocu unutar 3 mjeseca,preporuča da se ne cijepe to je kao u preporukama za cjepljenje pisalo.E sad...
Kad se sjetim početka i prvog mjeseca pokusavanja,imala sam sve simptome i mislila da ce od jednog hopsa biti to to🤣🤣🤣🙈a prije toga smo se čuvali i pazili da se slucajno ne bi zalomilo. To je ono sto smo nekad komentirali, da se počneš pitati jel uopće znaš kako se to radi😝
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure dal ste cule za slucaj da je koja imala implantacijske grceve par dana nakon ovulacije? Il nije moguce tak brzo?
Kakvi te grcevi i gdje zezaju? Ja evo već par dana se mucim s tim i iscjetkom.. Mada je rano za implantaciju... Neznam iskreno...mada mi je netko napisao ovdje da je imala slucaj takav isto...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure dal ste cule za slucaj da je koja imala implantacijske grceve par dana nakon ovulacije? Il nije moguce tak brzo?
Nije moguce tako brzo jer implantacija znaci da se oplođena js implantira u maternicu znaci putuje kroz jajovod i smješta se u maternicu i nakon toga se počne lučiti bhcg koji testovi za trudnoću otkrivaju, to se događa između 6-12 dpo najčešće. I može se osjetiti i može biti oskudno krvarenje-smeđe,roskasto no najčešće žene to ne osjete.
To je ono sto smo nekad komentirali, da se počneš pitati jel uopće znaš kako se to radi😝
Bella! 🤣🤣🤣🤣Pravo me nasnijah s ovim🤪🤪
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Kakvi te grcevi i gdje zezaju? Ja evo već par dana se mucim s tim i iscjetkom.. Mada je rano za implantaciju… Neznam iskreno…mada mi je netko napisao ovdje da je imala slucaj takav isto…
Da se nadovežem, ne slucaj da je imala rano implantaciju nego s tim grcevima i iscjetkom... Da nebi krivo mislils🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
To je ono sto smo nekad komentirali, da se počneš pitati jel uopće znaš kako se to radi😝
Bella! 🤣🤣🤣🤣Pravo me nasnijah s ovim🤪🤪
🤭🤭🤭🤭😁
Što se implantacije tiče, recimo ja sam ju osjetila 11. i 12. dpo, imala sam grčeve u desnoj strani,iz kojeg je išla O i imala sam lagani smeđi isjedak i to jako malo i samo ta 2 dana i nakon toga sam se počela osjećati trudno i počeli su mi sumptomi tipa mučnina i jednostavno sam znala da sam T.
S druge strane,tamo negdje u 10 mjesecu sam na nekih 8dpo ja mislim,imala isto lagani roskasti spotting,skroz lagano i bila sam uvjerena da sam T al na kraju nisam bila nego je to bio spotting iz nekih drugih razloga valjda, a ne zbog implantacije.
Ma neznam vise sta mislit. Imam iscjedak kao nakon ovulacije, znaci oskudan i bjelkast pa sam mislila mozda mi je ovulacija uranila ovaj mjesec ak je opce bila. I danas od jutra imam neke sitne grceve u donjem dijelu trbuha pa neznam cemu ih prepisat. Ma opet sam ja pocela traziti simptome gdje ih nema 🤣🤣🤣
Ma neznam vise sta mislit. Imam iscjedak kao nakon ovulacije, znaci oskudan i bjelkast pa sam mislila mozda mi je ovulacija uranila ovaj mjesec ak je opce bila. I danas od jutra imam neke sitne grceve u donjem dijelu trbuha pa neznam cemu ih prepisat. Ma opet sam ja pocela traziti simptome gdje ih nema 🤣🤣🤣
😁
Kad je bila O?
Hahahha isti slucaj imamo.. Već sam pomislola da mi je uranila ovulacija s obzirom da mi jr prosli M mega uranila 2 dana... 🤗🙄
A cuj vidjet cemo uskoro...
Bitno da mi imamo sta istrazivati i da se nesto događa...
Bella sve mi je jasno da...neko osjeti neko ne, neko umisli, svega tu ima kod nas...🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Jedino sto mi jos pada na pamet, znaci kad sam bila T ,menga grcevi su mi poceli tjedana dana prije M,znaci i prije same implantacije i bili su jakoo blagi i to mi je bilo cudno sto tak rano bude jer jnace su nekoliko dana prije M tek.
U svako. Slucaju,drzim🤞🤞🤞😘
Sortiraj odgovore
Najstariji