Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 10:37

Lozaaa 🤗🤗ne ne ne... Jos nisam piškulicu trakicu🤣🤣 zaista sam opuštena ČITAJ:(nemogu spavat, slusam znakove, simptome, nervozna sam, jeb...svima biiiippp!! sve i takoo) zaista jedna staložena i opuštena žena... 🤣🤣🤣
    Salu na stranu, bas se cudim kako to ja cool iznosim... Zasad, al lako mi reći tek 3mj pokusavamo... Tako da razumin sve koje se muče jako dugo, naravno da faking stres nemoguće izbjeć. ❣️❣️🤪🤪

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    09. Ožujak 2021. 10:39

Dobroo jutroo ❤💋
    Monstera zao mi je zbog veštice ❤
    Zuzuzujalice pa ko nam to danas slavi 14. Dan ciklusa 🥳🥳 lepo da ga proslavis hihihi 😭🥳🥳❤
    Lindsay nisam pisala ranije, ali kroz sta god budes prolazila,podeli sa nama ovde. 😘❤
    Lavanya kakav ruzaan san 😩
    T.loza ti kao i ja, više vere u ostale nego u sebe same. Mislim da to podhitno treba da menjamo. Moramo malo pozitivno da razmišljamo i za nas same.  Lakse reci nego učiniti,bar sa moje strane,al ajdee ❤
    Bella LazyO 🤗😘
    Lori1988 Dobrodosla i zao mi je sto si dozivela gubitak.  ❤
    Tommyfame kako se osecas jutro posle plusica ? 😍😍
    Sve koje sam spomeula i nisam spomenula zelim lep daan ❤😘

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Ginny
    09. Ožujak 2021. 10:40

tloza hahahahaaha
    lori zao mi je , i ja sam to prosla... nadam se da necete dugo cekat na svoju duginu bebicu <3
    svima koje su dobile jedan zagrljaj i onima koje slave 14dc go go go :D 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Sandričak
    09. Ožujak 2021. 10:42

Lori1988

RioMare ne brini nista, ja sam isla kod endokrinologa prosle godine prije nego smo poceli planirati trudnocu pa mi je i on sam rekao da je bitno drzati pod kontrolom TSH da ne prelazi 2 i sansa za trudnocu je onda kao i kod svake zene koja nema tih problema.

Opeet granica 2. 😐 ja cu poludeti, zašto mi moj ginekolog ništa ne spominje,moj tsh je 2.8 .. 😯

Lori1988

Vidim da ste pisale i o "dobitnom ciklusu" prije par stranica i o tome kako treb biti opusten pa da i ja podijelim svoje iskustvo.
    Mi smo prvo isli opusteno par mjeseci i nije se nista dogadjalo i onda smo 1 mjesec gadjali ovulaciju. Koristila sam Clearblue ovulacijski test. Skupo govno ali je ocito tocno. Hopsali 4 dana prije O (neplanski), dan prije (planski) i na sam dan O (muz bio umoran prisilila sam ga). I ne, nisam bila opustena nego napeta cijelo vrijeme i jedva docekala da mi kasni M. Tako da ocito nije uvijek do opustenosti🤣

Prisililaa,sigurno mu je bilo teško 😜 😁😂

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Lori🍀
    09. Ožujak 2021. 10:47

Hvala svima na podrsci❤

Riomare jesi me nasmijala🤣
    Ja sam bila opustena na pocetku (ali stvarno) tipa prva 2 ciklusa🤣. I onda je glupaca zakasnila puna 4 dana (inace mi ne kasni). Radila 2 testa, oba neg. Uvjerila samu sebe da su testovi krivi i da sam ja ipak trudna🤣 Od tad sam malo luda. 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• BellaAurora
    09. Ožujak 2021. 10:49

Pozz imam pitanje ako se je nekome to desilo radimo na bebi imala sam M prije 2tj i prije 2dana smedkasi iscjedak drugi dan malo krvi i treći dan opet smeckasti isc 

Lori🍀
    09. Ožujak 2021. 10:50

Sandricak radije se savjetuj s endokrinologom, oni su bas specijalisti za stitnjacu. 
    2,8 nije puno i jako se lako snizi odgovarajucom terapijom. Ja sam imala 3,5 i nakon 2 tjedna Eutyroxa 25 (namanja doza) palo na 1,8.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Sandričak
    09. Ožujak 2021. 10:58

Lori1988

Sandricak radije se savjetuj s endokrinologom, oni su bas specijalisti za stitnjacu.
    2,8 nije puno i jako se lako snizi odgovarajucom terapijom. Ja sam imala 3,5 i nakon 2 tjedna Eutyroxa 25 (namanja doza) palo na 1,8.

Zivim u CH i ne mogu na svoju ruku da idem kod endokrinologa, vec ginekolog mora da mi da uput za njega. Svakako uskoro idem kod ginekologa pa cu videti.  😩 Znači sve ovo vec kreće da me umara,pa zar toliko sve mora da bude savršeno da bi dobili naše bebice.  🥺 A ja mislila da imam savršene cikluse ,kad ono,ovo malo poviseno,itd itd. Ali biće bolje 🤗😍❤

BellaAurora

Pozz imam pitanje ako se je nekome to desilo radimo na bebi imala sam M prije 2tj i prije 2dana smedkasi iscjedak drugi dan malo krvi i treći dan opet smeckasti isc

Hmm,ako je dobijanje bilo pre dve nedelje,to mi vise zvuci na ovulacijsko smedjarenje . Koji si dan ciklusa ? 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

lunamoon
    09. Ožujak 2021. 11:02

RiO MArE🐟😅❣️

lunamoon

RiO MArE ma mislim, znam da takav blago povišen tsh tretiraju tek u liječenju neplodnosti i u trudnoći, naravno.
    Isto tako znam da ne bit trebao raditi veliki problem, no svejedno mi je drago čuti jos iskustava.
    Hvala ti 😊
    Sandričak ma mislim da ne trebaš brinuti.
    Tvoj tsh je skroz uredan jedino u slučaju u trudnoće naglasi to ginekologu.
    Pa da te uputi dalje 😊
    Sarita_oo super da si prosla bez th i da je bilo sve ok. Znam da nekad bude vas dosta nuspojava posebno kod blago povisenog tsh.
    Skroz se poremete hormoni

A meni je receno da jako utjece na plodnost, pa ono nadam se da neće stvarat nikakav problem… Vidjet cu sad za par dana kakvo je stanje.. Pa javin❣️💋

Pa onda bas daju različite info 😅 koliko znam uz poremećaje štitnjače se cesto javljaju i drugi hormonski poremećaji, ako je samo problem u štitnjači ne bi trebalo biti problema sa začećem 🙂
    Mada znam sve činjenice .. opet previše brinem 🤦 😀
    Ajde javi . Nadam se svemu dobrome ❤️

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

09. Ožujak 2021. 11:02

Vidim da pricate o tsh... meni je 2.09... jel to ok ili bi bas trebala ispod 2 spustit?🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.