Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angel 🌼
    09. Ožujak 2021. 13:06

Drugi mjesec pocinjem s trakicama jer sad vidim da ni neznam tocno kad mi je bila ovulacija. A mislila sam da znam 🤣🤣 imam cikluse od 31 do 34 dana. Po aplikaciji bi trebala bit ovulacija 7. Ili 8.03. Ali po iscjedku mislim da je bila 5. Ili 6.

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 13:07

Angel i meni je po kalendaru bila 5-og a sad.. Drzimo si fige međusobno da kod nas to sve ranije počinje... 🥳🤗🤞🤞💙

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Angel 🌼
    09. Ožujak 2021. 13:08

Rio Mare mislim da budemo mi do testa nasle jos 100 simptoma 🤣🤣

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 13:09

Angel1991

Rio Mare mislim da budemo mi do testa nasle jos 100 simptoma 🤣🤣

Ma sto da ne... Jedan ce biti pravi🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Bella🌟
    09. Ožujak 2021. 13:10

Angel1991

Drugi mjesec pocinjem s trakicama jer sad vidim da ni neznam tocno kad mi je bila ovulacija. A mislila sam da znam 🤣🤣 imam cikluse od 31 do 34 dana. Po aplikaciji bi trebala bit ovulacija 7. Ili 8.03. Ali po iscjedku mislim da je bila 5. Ili 6.

Nadam se da ti neće više trebati slijedeci ciklus🤞🤞😘 al ako hoće ,nije lose popratiti.  Jer ti npr iscjedak može biti nekoliko dana prije same O. Npr meni bude nekih par dana takav isjedak i onda kad je O,valjda baš taj trenutak ili dan ponekad bude skroz suho,a do same O bude iscjedka. Al cim primijetis isjcedak bacaš se na posao😁🤭  

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 13:18

Bella🌟

Angel1991

Nadam se da ti neće više trebati slijedeci ciklus🤞🤞😘 al ako hoće ,nije lose popratiti. Jer ti npr iscjedak može biti nekoliko dana prije same O. Npr meni bude nekih par dana takav isjedak i onda kad je O,valjda baš taj trenutak ili dan ponekad bude skroz suho,a do same O bude iscjedka. Al cim primijetis isjcedak bacaš se na posao😁🤭

Ja sam imala i par dana pred O i iscjedak i probadanje u jajniku također.. Ali i sad evo.. Samo sta probada po sredini... Al ajd vidjet cemo, polako.. Neće nagađati tako olako🤗🤗

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• bebolinoof93
    09. Ožujak 2021. 13:19

Angel1991

Ma neznam vise sta mislit. Imam iscjedak kao nakon ovulacije, znaci oskudan i bjelkast pa sam mislila mozda mi je ovulacija uranila ovaj mjesec ak je opce bila. I danas od jutra imam neke sitne grceve u donjem dijelu trbuha pa neznam cemu ih prepisat. Ma opet sam ja pocela traziti simptome gdje ih nema 🤣🤣🤣

Angel1991, ja sam od jučer pod grčevima, koje inače imam kada trebam dobiti....a tek sam 5 dan DPO i nekako si držim fige da je implementacija neka :)))

pokušaji od 10/2020

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 13:23

bebolinoof93

Angel1991

Ma neznam vise sta mislit. Imam iscjedak kao nakon ovulacije, znaci oskudan i bjelkast pa sam mislila mozda mi je ovulacija uranila ovaj mjesec ak je opce bila. I danas od jutra imam neke sitne grceve u donjem dijelu trbuha pa neznam cemu ih prepisat. Ma opet sam ja pocela traziti simptome gdje ih nema 🤣🤣🤣

Angel1991, ja sam od jučer pod grčevima, koje inače imam kada trebam dobiti….a tek sam 5 dan DPO i nekako si držim fige da je implementacija neka :)))

Alaaa nas sve grčii🤞🤞🤞 drzim fige svima💙❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• bebolinoof93
    09. Ožujak 2021. 13:25

bebolinoof93

Angel1991

Angel1991, ja sam od jučer pod grčevima, koje inače imam kada trebam dobiti….a tek sam 5 dan DPO i nekako si držim fige da je implementacija neka :)))

**implantacije

hahahahaha moj moj sve korisgira kako mu se spr*** hahahaha

pokušaji od 10/2020

• bebolinoof93
    09. Ožujak 2021. 13:25

bebolinoof93

bebolinoof93

Angel1991

**implantacijehahahahaha moj moj sve korisgira kako mu se spr*** hahahaha

sorry cure, mob mi je poludio.... isprike na toliko objava htjela sam se ispraviti pa mi je još goru poruku složio...gasim net hahahah

pokušaji od 10/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.