Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 09:50

Angel1991

Rio Mare sestricna mi ima hipo stitnjacu, pije tablete godinama. Kad su se odlucili na bebu odma je ostala trudna iz prve. Jedino mora kroz trudnocu na dodatne kontrole i tablete su joj pojacane. Sad je na pola trudnoce i sve je ok 😁

Woooww 🥳🥳
    Hvala na lijepim vijestima angel!! ❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    09. Ožujak 2021. 09:50

LazyO

Bella tak i ja radim- uvijek na mobile chromeu otvoreno gdje sam stala, pa ili čitam i umišljam si da ću upamtiti ili pišem notese (rijetko 🙈)
    .
    Cicke su dobar simptom 🤞🤗

Tako je najlakše kad možeš nastaviti di si stala🤗 joj jesu ali inace su mi tako odmah poslije O pa ne pridodajem preveliku pažnju tome. No vidjet cemo😁

Lori1988

Pozdrav zenske!
    Citala sam vas prije, pa sam se kratko prikljucila vasoj grupici, pa sam otisla u jesenske pa me zadesio missed ab💔😢
    Jos se oporavljam psihicki i fizicki ali kad sve ovo prodje odbrojavam s vama ovulacije i vjestice😁

Tommyfame 🔜🤰

Bella🌟

🤰Lilimam22 ➕Garava123 ➕Zoeeuzoee ➕TommyFame ➕

Mislila sam da ovo nikad necu dozivit 🤣🤣🤣

🤭🤭 ali jesi 😁💖💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lori🍀
    09. Ožujak 2021. 10:03

Bella hvala ti od srca! I ja se nadam. Samo me sad muci to sto mi je i sestra imala 2x spontani i mama 1x prije mene i seke. A seki su otkrili blagu trombofiliju. Pa mislim da cu otici te testove odraditi prije nego krenemo u nove pokusaje. 
    Cure sto se tice stitnjace ja imam Hasimoto i bez obzira na to sam relativno brzo ostala trudna. Bitno je da je TSH ispod 2 i treba se cesce kontrolirati u trudnoci pa ako je potrebno i pojacati terapiju. Ja pijem Eutyrox 25.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bella🌟
    09. Ožujak 2021. 10:05

Lori1988

Bella hvala ti od srca! I ja se nadam. Samo me sad muci to sto mi je i sestra imala 2x spontani i mama 1x prije mene i seke. A seki su otkrili blagu trombofiliju. Pa mislim da cu otici te testove odraditi prije nego krenemo u nove pokusaje.
    Cure sto se tice stitnjace ja imam Hasimoto i bez obzira na to sam relativno brzo ostala trudna. Bitno je da je TSH ispod 2 i treba se cesce kontrolirati u trudnoci pa ako je potrebno i pojacati terapiju. Ja pijem Eutyrox 25.

Da, to ti ne bi bilo lose da provjeris,za trombofiliju pogotovo posto u obitelji imas takvih situacija. Ma napravi sad sve preglede sto mozes i onda hrabro dalje. 💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lori🍀
    09. Ožujak 2021. 10:07

Vidim da ste pisale i o "dobitnom ciklusu" prije par stranica i o tome kako treb biti opusten pa da i ja podijelim svoje iskustvo.
    Mi smo prvo isli opusteno par mjeseci i nije se nista dogadjalo i onda smo 1 mjesec gadjali ovulaciju. Koristila sam Clearblue ovulacijski test. Skupo govno ali je ocito tocno. Hopsali 4 dana prije O (neplanski), dan prije (planski) i na sam dan O (muz bio umoran prisilila sam ga). I ne, nisam bila opustena nego napeta cijelo vrijeme i jedva docekala da mi kasni M. Tako da ocito nije uvijek do opustenosti🤣

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    09. Ožujak 2021. 10:14

Bella🌟

Lori1988

Da, to ti ne bi bilo lose da provjeris,za trombofiliju pogotovo posto u obitelji imas takvih situacija. Ma napravi sad sve preglede sto mozes i onda hrabro dalje. 💖

Mislila sam papu, briseve, TSH i trombofiliju. Ostalo se nadam da mi nije potrebno.
    Vidim da si i ti imala missed😢, jesi radila jos neke dodatne pretrage nakon toga?

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 10:14

Lori1988

Vidim da ste pisale i o "dobitnom ciklusu" prije par stranica i o tome kako treb biti opusten pa da i ja podijelim svoje iskustvo.
    Mi smo prvo isli opusteno par mjeseci i nije se nista dogadjalo i onda smo 1 mjesec gadjali ovulaciju. Koristila sam Clearblue ovulacijski test. Skupo govno ali je ocito tocno. Hopsali 4 dana prije O (neplanski), dan prije (planski) i na sam dan O (muz bio umoran prisilila sam ga). I ne, nisam bila opustena nego napeta cijelo vrijeme i jedva docekala da mi kasni M. Tako da ocito nije uvijek do opustenosti🤣

Hehehe vidis razlilčita iskustva kod svakoga... Btw hvala na informaciji za štitnjaču... Vidim da nije sve tako crno... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Lori🍀
    09. Ožujak 2021. 10:20

RioMare ne brini nista, ja sam isla kod endokrinologa prosle godine prije nego smo poceli planirati trudnocu pa mi je i on sam rekao da je bitno drzati pod kontrolom TSH da ne prelazi 2 i sansa za trudnocu je onda kao i kod svake zene koja nema tih problema.

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 10:25

Loriii…  Tako si mi popravila dan... Hvala ti najmnogopunije❣️🥳💋

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    09. Ožujak 2021. 10:31

Lori žao mi je zbog missed :( želim ti brz oporavak i da čim prije ponovo ugledaš svoj plusić :) ovo što si rekla kako si bila napeta je dalo vjetar u leđa nama koje smo napete kao strune 😅 nema vamo opuštenosti, one koje kažu da su opuštene to samo znači da piške trakice u tajnosti i ne podjele to s nama 😛😛😛😛😁
    Bella sve to treba pripisati simptomima 🤞😁❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.