Ma neznam vise sta mislit. Imam iscjedak kao nakon ovulacije, znaci oskudan i bjelkast pa sam mislila mozda mi je ovulacija uranila ovaj mjesec ak je opce bila. I danas od jutra imam neke sitne grceve u donjem dijelu trbuha pa neznam cemu ih prepisat. Ma opet sam ja pocela traziti simptome gdje ih nema 🤣🤣🤣
Angel1991, ja sam od jučer pod grčevima, koje inače imam kada trebam dobiti….a tek sam 5 dan DPO i nekako si držim fige da je implementacija neka :)))**implantacijehahahahaha moj moj sve korisgira kako mu se spr*** hahahaha
sorry cure, mob mi je poludio…. isprike na toliko objava htjela sam se ispraviti pa mi je još goru poruku složio…gasim net hahahah
Samo polako sve 5..🤗 Piši koliko te volja... I javljaj dalje behehhe
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure, pratim vas neko vrijeme već i zaista ste pune podrške jedna drugoj! ❤️
S obzirom da će ovo biti četvrti mjesec kako pokušavamo zatrudnjeti, a s obzirom da sam ja dosta nestrpljiva osoba i ako nešto ne ide od prve, odmah me panika uhvati, išla sam provjeriti krvnu sliku, spolne hormone i hormone štitnjače i sve je ok za sada kao i papa test.
Tri mjeseca pratim sa Clearblue testovima za ovulaciju stanje uvijek u popodnevnim satima i do sada mi se uvijek pokazivao plus točno kako i treba, ali mene buni kada je ta ovulacija i da li kasno hopsamo. Ako mi se prvi dan u 17:00h pokazao prazan kružić, a drugi dan u isto vrijeme smajlić, dal to znači da smo možda propustili priliku ili će tek nastupiti u narednim satima ovulacija? Da li je kasno da hopsamo navečer taj dan kada je bio smajlić ili drugi dan tek ujutro?
Malo me to zbunjuje to sve pa mi treba vaše mišljenje. 😊
Bok cure, ja sam nova na forumu, ali sam s istom željom i ciljem kao i vi ovdje - razmjenjivati iskustva u procesu planiranja i pokušavanja na bebici :D
Ukratko, uskoro punim 28 godina i nekako smo dobili želju za prvom bebom. I eto ovaj ciklus smo odlučili da se nećemo više paziti i da idemo opušteno pa kad se desi-desi.
Na redovnim godišnjim kontrolama kod ginekologa dosad uvijek sve u redu, papa test uredan. Ali imam neredovite menstruacije, tj. varira mi od 30 do 40 dana. Nekad čak i premaši 40 pod povećanim stresom (ili zbog viška kila).
Zadnjih mjesec dva počela sam redovito piti kombinaciju vitamina za jačanje imuniteta i dovođenje ciklusa u red, kao i solgarov folat za bebicu.
Koristite li vi kakve dodatke? Jeste li odradile kakve pretrage prije nego ste počeli raditi na bebi? Kako pratite ovulaciju? Isplati li se kupovati lh trakice?
Veselim se tipkanju s vama ovdje :)
👩🦱 28
🧔 28
3/2021 krenuli na bebu no.1
Dijagnoza nema ali neredovitih ciklusa ima
Papa uredna
💊 Jod, Selen, Osteobel, Magnezij, vitamin C, folat
Za početak krenuli opušteno i bez pritiska kada će se uhvatiti 😊
Nove curke dobro došle.
A sad-.temp ni na 25dc nije pala, porasla je. I dalje se osjecam slabo, umorno, iscrpljeno pa sam otisla ranije s posla i odoh spavat.
bambina mislim da u uputstvima pise da ovulacija nastupa u roku od 48 sati od smajlica tako da nikako nije kasno , znaci taj dan kad je smajlic i dan poslin je najvece plodno razdoblje (tako su oni naveli )
rozarozica ovdje vecina cura koristi lh trakice za utvrđivanje ouvlacije a dosta nas prati i bazalnu temperaturu uz to. također je pozeljno obavit sve standardne ginekoloske pretrage kao sto je papa test, brisevi, izvadit hormone i sl. u potpisu ti dosta cura ima navedeno sto od dodataka uzimaju, ja osobno samo solgarov folat npr, al uzimala sam svasta samo sam sad u fazi kad mi se to vise neda hahah.
dobrodosle cure i sto prije otisle na trudnice
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Curke ima li koja možda veću količinu LH trakica, pa da može odvojiti koju za prodati, pokloniti, posuditi 😂😂 što god... Radije bi vama platila ako već kupujem nego nekome drugome.
Za prvi put bi uzela dovoljno samo za ovaj ciklus što je pred menom da vidim što se događa i dali se uopće išta događa!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Dadaaa jel se to nazire nestoo 🤞💙❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bok cure, ja sam nova na forumu, ali sam s istom željom i ciljem kao i vi ovdje - razmjenjivati iskustva u procesu planiranja i pokušavanja na bebici :D
Ukratko, uskoro punim 28 godina i nekako smo dobili želju za prvom bebom. I eto ovaj ciklus smo odlučili da se nećemo više paziti i da idemo opušteno pa kad se desi-desi.
Na redovnim godišnjim kontrolama kod ginekologa dosad uvijek sve u redu, papa test uredan. Ali imam neredovite menstruacije, tj. varira mi od 30 do 40 dana. Nekad čak i premaši 40 pod povećanim stresom (ili zbog viška kila).
Zadnjih mjesec dva počela sam redovito piti kombinaciju vitamina za jačanje imuniteta i dovođenje ciklusa u red, kao i solgarov folat za bebicu.
Koristite li vi kakve dodatke? Jeste li odradile kakve pretrage prije nego ste počeli raditi na bebi? Kako pratite ovulaciju? Isplati li se kupovati lh trakice?
Dobrodoslaa, jos brze osla, ja isto imam uzasne cikluse tj bez tableta ih maltene ni nemam. Zbog toga pijem tablete za izazivanje M.
Od suplemenata od ovog mjeseca pijem vrkutu, selen i pred kraj proslog mj sam pocela sa Jodom. Planiram uvesti jos i koprivu.
Mozda pocnem sa folnom iako sam cula da se od nje znaju zene debljati, tako da jos uvijek samo razmisljam. Posto sam bucka i bez tog 🤣Mislila sam to od trudnoce bolje koristiti. Takoder uz neredovite M nemam ovulacije, dobila sam uputnicu za humanu no sa time cu pricekati i idem probati prirodno izazvati O. Radila sam papa test prije par dana, vjerujem da ce to sve biti okej. Takoder sa vadila hormone tsh, ft3 ft4,t3,t4. Npr tsh mi je 2,65 a trebao bi biti oko 2 za trudnocu tj. Kazu da je taj idealan. Idem jos ovaj mj vaditi progesteron na 21. Dan ciklusa i ponoviti tsh da vidim napredujem li sa svim ovim sto pijem.
Sretno ti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bebolinof93 , Bambina i Rozarozica dobrodoslee 🥳🥳🥳
Bambina sto se tiče tvog pitanja, mislim da je kod svakog drugačije. Na tim testovima pise da kad se pojavi smajlic ili kad je taj lh pik da onda ovulacija nastupa 24 do 48h. Kod mene npr cim je taj pik,krecu grcevi,i posle toga dobijem za tačno 14 dana. Moje mišljenje je da bi trebalo pre tog smajlica hopsati. Onda vojnici čekaju u zasedi 😈😁 ali opet kazem,nije kod svakoga isto. ❤
Rozarozica ja pijem Elevit jos od novembra. I ništa drugo pored toga. Sto se tiče pretraga mi nismo nista kontrolisali pre nego sto smo poceli da se trudimo. Tek kad je proslo sad godinu dana smo krenuli na pretrage. Sto se tice lh trakica,ja sam ih ranije koristila pa sam prestala, pa sam sad ponovo kupila 40 komada 😂🤣 ovaj mesec sam skroz pogresila ovulaciju,mislila sam da je bila 17dc a ona bila 12.dc. 😐 Kako ti pratis ovulaciju ? ❤
Dada_27 tempica neka samo rasteee 🤞🤞🤞😍
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Roza dobrodosla, jos brze osla!! ❣️💙 Sta se tice dodataka ja ti folnu i xaj od Vrrkute..
Odradila sam papu i pratim si stitnjacu, on nije nista zasada jer smo tek krenuli ali svakako to imamo u planu ako se nastabi ovako, 🤞🤞🤞da neće...
Lh trakice ne koristim ali intezivno razmisljam o njima za dalje, nadam se d aneće trebat, a O pratim po sebi.. Pa evo sam se dovela u konfuziju ipak ovaj mjesec da nije mpžda ranije bila, iako ne strahujem i da je jer eto pokrivamo sve pa ❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji