Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2021. 11:05

Bella drzim fige za ovaj ciklus na najjacee🤞🤞🤞💓
    Kod mene je mirno, nikakvih simptoma ničega... trebam dobit za 7,8 dana 🤷‍♀️
    Cure koje su ugledale minus ili vjesticu zao mi je 😔
    Jucer sam uspjela ulovit samo sretnu vijest od tommy 😊

lunamoon
    09. Ožujak 2021. 11:06

Lori1988 
    Zaista mi je zao zbog toga sto se dogodilo 💜 sretno i pozitivno u nove pobjede 🥰

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    09. Ožujak 2021. 11:09

lavanya 🌷 🔜🤰

Vidim da pricate o tsh… meni je 2.09… jel to ok ili bi bas trebala ispod 2 spustit?🤔

Odlican tsh 👍 bez brige . Znam da se th ne daje samo tako jer u tom slučaju moze doci do hipertireoze. Znaju se hormoni jako poremetiti. Zato se daje samo u trudnoći 

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• BellaAurora
    09. Ožujak 2021. 11:09

21 

• BellaAurora
    09. Ožujak 2021. 11:10

Sandričak

Lori1988

Sandricak radije se savjetuj s endokrinologom, oni su bas specijalisti za stitnjacu.
    2,8 nije puno i jako se lako snizi odgovarajucom terapijom. Ja sam imala 3,5 i nakon 2 tjedna Eutyroxa 25 (namanja doza) palo na 1,8.

Zivim u CH i ne mogu na svoju ruku da idem kod endokrinologa, vec ginekolog mora da mi da uput za njega. Svakako uskoro idem kod ginekologa pa cu videti. 😩 Znači sve ovo vec kreće da me umara,pa zar toliko sve mora da bude savršeno da bi dobili naše bebice. 🥺 A ja mislila da imam savršene cikluse ,kad ono,ovo malo poviseno,itd itd. Ali biće bolje 🤗😍❤

BellaAurora

Pozz imam pitanje ako se je nekome to desilo radimo na bebi imala sam M prije 2tj i prije 2dana smedkasi iscjedak drugi dan malo krvi i treći dan opet smeckasti isc

Hmm,ako je dobijanje bilo pre dve nedelje,to mi vise zvuci na ovulacijsko smedjarenje . Koji si dan ciklusa ?

21

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 11:17

Lori dok je početak nekako svi krenemo opušteno, ali postane s vremenom frustrirajuće svakako, tako da razumijem u potpunosti❣️💙
    Sandričaka izgleda, ovisi kako kod koga.. Vudiš našuu tommy uz sve muke uspjela je, tako da nam je ona zivi primjer za ne gubit nadu🤞🤞
    Aurora i ja bi se slozila da je moguće ovulacijslo točkaremje ako je 2 tjedna nalom M
    Lunaa jasno mi je sve...vas cu malo proletit po forumima ako ima jos netlo iskustva.. Javim naravno💋

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    09. Ožujak 2021. 11:17

Bella ❤❤ ma odlično da si strpljiva u iščekivanju, i ja se tako osjećam-zasad znam da je rano ali nek cice budu dobar znak! 🤞kod mene apsolutno ništa, jedinoo osjećam lijevi jajnik ali nešto se s njim dešava ovaj ciklus. imala sam jake bolove u petak (14dc) i na 6 dc isto, cijela lijeva strana oko jajnika i išlo mi do bubrega i u lijevu nogu toliko da sam morala preležati. bili smo već u niskom startu za hitnu. ali sam ipak otišla spavati i nisam kontaktirala gin drugi dan jer do jutra je prošlo ali kroz dan svaki dan osjetim neka dešavanja u tom jajniku.. slaba su sad pa ignoriram. koji dpo danas brojiš? meni bi bio znači 18 dc i 4 dpo. ako budu mi još jednom takvi bolovi idem odmah dr. ovako si mislim pa možda sam se baš nahladila a jako sam osjetljiva i odmah mi je nešto
    hvala ti za info o forumu i chromusad sam to napravila na mobu i funkcionira imala sam direktno skinuto forum  kao ikonicu na pozadini pa mi je uvijek otvorilo prvu stranicu. a kad sam na poslu sam na kompu a tu ne želim ostavljati forum u kartici

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    09. Ožujak 2021. 11:20

Sinoć cetkam zube kad ono krvare desni.. Reko tooo trudna sam 🤣🤣🤣pa si kažem bravo tuko tek si se ishopsala pa već u 17 tjednu si.. How yes no!! 🤗🤗🤪🤪

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

🌈Wonderer🌞
    09. Ožujak 2021. 11:24

Evo da se javim i svima posaljem 🤗!
    Uvijek citam i pisem preko moba, tako da dobro i pohvatam ista 🤣🤣🤣.
    Cure koje ste dobile nezeljenu, samo hrabro naprijed, svaki ciklus je nova prilika ❤.
    Cure koje čekaju O, drzim 🤞 da se ovaj mjesec primi.
    Imamo li koga da ovih dana planira testic? 😃
    Zujalice, znas protokol 14 dc, sretnooo 😘 😎
    LazyO, kako ti ide s (ne)pusenjem? Ja se borim, smanjila sam na 5 dnevno 🙈.
    Lori, žao mi je, ovde su dobrodosla, ima cura koje se redovno pobrinu da se svi nasmijemo 🥰.
    Sve koje nisam spomenula poimenicno ❤

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Sandričak
    09. Ožujak 2021. 11:25

RiO MArE🐟😅❣️

Sinoć cetkam zube kad ono krvare desni.. Reko tooo trudna sam 🤣🤣🤣pa si kažem bravo tuko tek si se ishopsala pa već u 17 tjednu si.. How yes no!! 🤗🤗🤪🤪

😂😂😂😂😂 eee puste zeljeee 😂 kakve smo,sto neko rece,e boli me rame,ma trudna sam 🤣 
    Ne gubimoo naduu, sve ce doci na svoje ❤🥰
    Bellaaurora Koliko ti traju ciklusi? Da li znas da ti je bila ovulacija ? Ako je bila,kad je bila,i da li se to krvarenje desilo posle ovulacije? 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.