Tommyfame slazeem se. I ja isto tako mislim da je sad savršeno vreme. Pila sam,radila(radim) izlazila,putovalaa (mada putovati se moze i sa bebom). I naravno sad kad je savrseno vreme za bebu,nje nemaa. Ali bice je ,ne gubim nadu. 😇
Prijavljujem sukrvicu iz nosa ,znacu TIĆNU 😂
Sandričak daaa daaaa samo neka pršte simptomi!!... Neka te bombardiraju samp da je pozitivno(nenoj krivo shvatit) ❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Tommyfame slazeem se. I ja isto tako mislim da je sad savršeno vreme. Pila sam,radila(radim) izlazila,putovalaa (mada putovati se moze i sa bebom). I naravno sad kad je savrseno vreme za bebu,nje nemaa. Ali bice je ,ne gubim nadu. 😇
Prijavljujem sukrvicu iz nosa ,znacu TIĆNU 😂Sandričak daaa daaaasamo neka pršte simptomi!!… Neka te bombardiraju samp da je pozitivno(nenoj krivo shvatit) ❣️❣️❣️
🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahaha jaoo Rio Maree , ne bi mi nista pogrešno palo na pameet 😇🥰❤💋
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Prijavljujem sukrvicu iz nosa ,znacu TIĆNU 😂Sandričak daaa daaaasamo neka pršte simptomi!!… Neka te bombardiraju samp da je pozitivno(nenoj krivo shvatit) ❣️❣️❣️
🤣🤣🤣🤣🤣
Samo ti javljaj nama a mi cemo navijati i iscekivati skupa s tobom... Jos samo par dana... Al tebe je tesko nagovorit na piš piš...🤗🤗🤗Možda, ovih dana ha? 💪💪💪
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bas sam citala o sluzi dok ste pocele razgovor. I svugdje pise da je potrebno mnogo tekucine pit. Jer ako je organizam dehidriran da se sluz u malim kolicinima proizvodi. A za trudnocu je bas potrebna kako sam skuzila. Tako da... Uz vrkutu sad se jos vodom moramo opskrbit 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
Samo ti javljaj nama a mi cemo navijati i iscekivati skupa s tobom… Jos samo par dana… Al tebe je tesko nagovorit na piš piš…🤗🤗🤗Možda, ovih dana ha? 💪💪💪
Jooj ne znaam. Možda u sredu pišnem jedan test. A tako me mrzi vise bacati pare na testove. 😐
Uvek kažem cekacu da bar zakasni i nikad to ne ispostujem 😅
Bas sam citala o sluzi dok ste pocele razgovor. I svugdje pise da je potrebno mnogo tekucine pit. Jer ako je organizam dehidriran da se sluz u malim kolicinima proizvodi. A za trudnocu je bas potrebna kako sam skuzila. Tako da… Uz vrkutu sad se jos vodom moramo opskrbit 🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Evo pročitala sve od jutros do sad odjednom, samo ću se nadovezat na temu godina.
Ja sam do 30. sve bila lako ćemo, puni fokus na posao i uživanje, u skladu s tim, napredovala do vjerojatno najviše pozicije što mogu u firmi, a privatno proputovala pola kugle zemaljskei radila što god mi je padalo na pamet.
E sad, s nekih 31-32 sam stvarno bila spremna smirit se i zasnovat obitelj, međutim jednostavno mi vrijeme prebrzo prolazi. To je moj sindrom 30-tih, idu mi mjeseci a da se ne okrenem.
Tek sam tijekom prošle godine prikočila, u vrijeme korone se sabrala i fokus prebacila na ono što mi je najbitnije, a to je da se realiziram kao mama.
Nekad sam mislila do 35. dvoje djece, sad će bit dobro bude li i prvo 🙏.
Dakle, pouka priče, iza 30. vrijeme juri, ali svatko od nas ima idealan trenutak kada poželi proširiti obitelj. Nikad ne treba odustati, dok god nam priroda daje barem malu šansu 😊.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Bas sam citala o sluzi dok ste pocele razgovor. I svugdje pise da je potrebno mnogo tekucine pit. Jer ako je organizam dehidriran da se sluz u malim kolicinima proizvodi. A za trudnocu je bas potrebna kako sam skuzila. Tako da… Uz vrkutu sad se jos vodom moramo opskrbit 🤣
Jaooo ja i tekućina smp ko pas i mačka... 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Uglavnom se samo vrkutom natacem.. A ovobostalo hmmm... Hvala na savjetu.. ❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Evo pročitala sve od jutros do sad odjednom, samo ću se nadovezat na temu godina.
Ja sam do 30. sve bila lako ćemo, puni fokus na posao i uživanje, u skladu s tim, napredovala do vjerojatno najviše pozicije što mogu u firmi, a privatno proputovala pola kugle zemaljskei radila što god mi je padalo na pamet.
E sad, s nekih 31-32 sam stvarno bila spremna smirit se i zasnovat obitelj, međutim jednostavno mi vrijeme prebrzo prolazi. To je moj sindrom 30-tih, idu mi mjeseci a da se ne okrenem.
Tek sam tijekom prošle godine prikočila, u vrijeme korone se sabrala i fokus prebacila na ono što mi je najbitnije, a to je da se realiziram kao mama.
Nekad sam mislila do 35. dvoje djece, sad će bit dobro bude li i prvo 🙏.
Dakle, pouka priče, iza 30. vrijeme juri, ali svatko od nas ima idealan trenutak kada poželi proširiti obitelj. Nikad ne treba odustati, dok god nam priroda daje barem malu šansu 😊.
Naravno nikakvo odustajanje...smatram da dok nisi spreman ni ne treba se forsirati na to ako bas osjetiš da nisi spreman..
Iskreno se nadam da cemo se sve ubrzo ostvarit🤞🤞💪💪❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bella drago mi je da te veseli sto ces si izvaditi nalaze, osjeti se da si zivnula i bas si pozitiva 💖 dal osjecas da ti zeljezo vec radi svoje? nadam se da ce nalazi biti dobri i da ce se ovaj ciklus pahuljica uloviti..tako samo ostani vesela i mirna, i vi ste lijepo pokrili, sad nam je samo drzati prstice 🤞 da se to sve poslozi kako mora😘
wonderer ma slijedeci ciklus ti napadas i to se looovi! 🤞🤞🍀 meni isto gin rekla ili pijem folnu ili prenatale, da nije potrebno oboje. iako citala sam da se smije kod planiranja trudnoce unositi do 800 onih nekih jedinica folne dnevno, a u prenatalima ih obicno.ima 400 sto je sasvim dovoljno, ja osobno pijem samo prenatale, ne unosim dodatno folnu..
Sandrica pa ovo je jako dobar simptom🤞 krv iz nosa. dal ti i inace zna krvarit ili je ovo nesto novo? kad planiras piskit?
Dada opaa i kod tebe dobar znak 🤞 drzim prstice da se nesto kuhaa..
Angel 🤞🤞🤞 drzim figee da se pozitivne misli ostvare!
Inna tak je i kod mene situacija s sluzi.. 🙄
Mare da, ok je hopsat svaki dan ako je spermio uredan, iako ginekolozi ugl preporucaju i u tom slucaju hopsat svaki drugi dan da se vojska ipak oporavi.. mi probali obadvoje pa nije upalilo nijedno😜 ali i nas spermio nije idealan 🤷 svaki dan nikako nije opcija za nas.. drzim 🤞 da vama uspije! 🍀
zujalice ni ja bas nemam preobilnu sluz kod o, tj jest malo.obilnija nego ostale dane ciklusa al ne pretjerano. i nije mi uopce tak egg kao sto cure pisu neg bjelkasta, zuckasta.. eto ne znam🤷 jos malooo i oicnuuuu kod tebe😁😁😁
t.loza heheh i ja sam na recenziraju vidjela to za emotikon, ono wtf.. meni je isto to emotikon za molitvu 😜 ovi klinci se malo pogubili mislim 😂 cak je i za ovaj 🤗 bilo da je i taj "daj pet" a meni to znaci kao pruzam nekom ruke, grlim i sl. 🙄🤷 jesi kasnije imala jos kakvo krvarenje?
Lisa dobrodosla! ja tek s ovom mengom (ako ju, ne daj Boze, dobijem) idem vadit hormone pa eto ne znam ti odg..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hej!
Čitam vas, samo nekako ništa da napišem.
Anci odtuguj koliko treba i onda još jača u nove pobjede ❤️
Tekućina i ja smo kao pas i mačka 😑 Ali ima smisla. Kad sam prvi put ostala trudna sam baš dosta tekućine pila.
Godine... Ja se i dalje osjećam kao da mi je 20 😅 Samo me dijete podsjeti da nemam toliko. Nekako sam uvijek imala zacrtano da želim završiti faks, zaposliti se, udati, skućiti, imati djecu. Bilo je tu malo komplikacija, stalan posao sam dobila tek kad je curka već stigla, pa sam žrtvovala porodiljni. Ali zato je mm imao priliku provesti više vremena s njom 😊 Zato sam rekla da s drugim ne idem raditi do zadnjeg dana.
Svako doba ima neke svoje prednosti i mane, ali treba i uživati u životu 😁
Kod mene krenuli bolovi, ne jako, ali osjetim. Taman je prošla M, tako da sam i očekivala. Sad još nek dođu trakice prije nego prođe O 🙈
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji