Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    07. Ožujak 2021. 18:41

Martyć jesi pisala sve ovo u bilješke? 😁 Čestitam na pamćenju ako nisi hahaha
    E pa nisam imala poslije ni sluzi ni krvi, sa sljedećim piškenjem sam pišnula lh i očekivano je bio negativan 🤷‍♀️ tako da ne znam ćemu da to pripišem osim - Martyć je rekla da to tako jednom mora 😁
    Kako si mi ti? Btw nadam se da ni nećeš dočekati da ideš vaditi hormone 🤗

I 🤗 je zagrljaj, nek ne lupetaju! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    07. Ožujak 2021. 19:07

t.loza

Martyć jesi pisala sve ovo u bilješke? 😁 Čestitam na pamćenju ako nisi hahaha
    E pa nisam imala poslije ni sluzi ni krvi, sa sljedećim piškenjem sam pišnula lh i očekivano je bio negativan 🤷‍♀️ tako da ne znam ćemu da to pripišem osim - Martyć je rekla da to tako jednom mora 😁
    Kako si mi ti? Btw nadam se da ni nećeš dočekati da ideš vaditi hormone 🤗
    .
    I 🤗 je zagrljaj, nek ne lupetaju!

ma je nemam ti takvo pamcenje😂 ni blizu. moja taktika je ovak: idem citat od zadnje stranice i ispod u rubriku za pisanje odmah pisem, pa idem na prethodnu i ovo napisano kopiram pa na prethodnoj dopisem i tako idem unatrag do mojeg zadnjeg posta 😂 kopiram s stranice na stranicu. iako nekad bas jaaako steka forum pa poludim dok to tipkam pa vrtim i tak. zato su moji postovi tak ogromni 🙄 osim dok ovako citiram 😁 
    ajde super da nije poslije vise bilo krvi, pa ja bi stvarno rekla da ne brines zbog toga.. eto ja se jesam ali sam i bome vec navikla da se odkad radimo na bebi svasta nesto novo i neuobicajeno javlja🤷 
    hvala ti na zelji da ne uspijem izvaditi hormone🤗🤗🤗 grlim grlim 💋vidjet cemo.. inace sam stvarno ok, super sam se poslozila u glavi zadnja 2 ciklusa tako da ne dramim vise oko svega, i bas sam se zaokupila raznim drugim stvarima pa ne razmisljam cijele dane o trudnoci, simptomima, trakicama i sl. bit ce preodlicno ako bude plusic, ali ne zelim si vise dozvoliti onakve padove kad dode m kao na pocetku.. znam da jednom bude, samo si mrvica bira kad ce se ugnjezditi💖

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Mila🌸
    07. Ožujak 2021. 19:20

Hej javljam se u vezi ove teme o godinama, smatram da ste dosta u krivu po pitanju toga.. ja sam prvo djete rodila sa 20 godine sad cekam drugo s 22 godine i smatram koliko god sam mlada sam puno zrelija od danasnjih generacija.. u zivotu nam nefali nistaa oboje stalna zaposlenja na jako dobrim poslovima jos uz to ja zavrsavam fakultet,  zivot nam se nakon bebe skroz poslozio roditelji su nam jos mladi i u najboljim godinama te  nam mogu maksimalno pomoc u sveemu i nebi se sad uopce mogla zamislit da rodim u kasnim 20 ili 30 godinama ali eto svako ima neku svoju teoriju mi smo jednostvo odrasli skupa i zeljeli bebu sto prije i tako je i bilo, nikad nismo pili pusili, naizlazili smo se cjelu srednju skolu tako da smatram da iako smo mladi  prosli smo i zivotu puno visee od vecine ljudi i tek cemoo sa svojom djecicom, nezelim da se nitko uvrijedi al zelim da razbijem te predrasudee o mladim mamama, jednostavno kako vama bude cudno gledat na nas mlade vjerujte mi nama bude cudno kad vidimo neku stariju zenu u parkicu s djetetom koja sam vice nemoj nemoj jer opcenito malo starije zene vise brane djeci i paze na sve zivoo dok mi mladji smo onako opusteniji po pitanju svegaa,  isto tako imamo vise snage trcat za njima pentrat se svuda dok u starijoj dobi uvale djetetu mobitel i crtane u ruke da nemoraju za njima trcat da se smire, toga sam se nazalost nagledala  dosta.. tako da ima i nekim prednosti i kod mladih mama, jos jednom nezelim da se uvrijede starije zene u grupi 🙂

👶❤

curka93
    07. Ožujak 2021. 19:33

Curkeee ja prijavljujem gospodju m da je stigla🤦🤦🤦😑😑😑

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 19:34

Mila🌸🤰

Hej javljam se u vezi ove teme o godinama, smatram da ste dosta u krivu po pitanju toga.. ja sam prvo djete rodila sa 20 godine sad cekam drugo s 22 godine i smatram koliko god sam mlada sam puno zrelija od danasnjih generacija.. u zivotu nam nefali nistaa oboje stalna zaposlenja na jako dobrim poslovima jos uz to ja zavrsavam fakultet, zivot nam se nakon bebe skroz poslozio roditelji su nam jos mladi i u najboljim godinama te nam mogu maksimalno pomoc u sveemu i nebi se sad uopce mogla zamislit da rodim u kasnim 20 ili 30 godinama ali eto svako ima neku svoju teoriju mi smo jednostvo odrasli skupa i zeljeli bebu sto prije i tako je i bilo, nikad nismo pili pusili, naizlazili smo se cjelu srednju skolu tako da smatram da iako smo mladi prosli smo i zivotu puno visee od vecine ljudi i tek cemoo sa svojom djecicom, nezelim da se nitko uvrijedi al zelim da razbijem te predrasudee o mladim mamama, jednostavno kako vama bude cudno gledat na nas mlade vjerujte mi nama bude cudno kad vidimo neku stariju zenu u parkicu s djetetom koja sam vice nemoj nemoj jer opcenito malo starije zene vise brane djeci i paze na sve zivoo dok mi mladji smo onako opusteniji po pitanju svegaa, isto tako imamo vise snage trcat za njima pentrat se svuda dok u starijoj dobi uvale djetetu mobitel i crtane u ruke da nemoraju za njima trcat da se smire, toga sam se nazalost nagledala dosta.. tako da ima i nekim prednosti i kod mladih mama, jos jednom nezelim da se uvrijede starije zene u grupi 🙂

😊😊 Slažem se Mila.. Upravo iz tog razloga je mislim tommy napisala "čast iznimkama" jer generalno je u pravu sta se tiče vecine... Naravno da sve u životu ima prednosti i mane...
    Mislim da je bedasto komentirat uopće dal ce netko bit bolja mama jer ima 20 ili 30... Sve smo uglavnom ovdje koliko vidim u mlađim godinama... Ne smatram ni one preko 30 da im je prošao voz...niti je itko rekao da mi ovdje gledamo u cudenju na mlade mame, isto tako nebi trebala imati predrasude o "malo starijim ženama"... 😊😊😊
    Svakako i dalje mislim da je bedasto pričati ko je "bolja" mama, netko u 20-ima ili 30-ima...❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 19:35

curka93

Curkeee ja prijavljujem gospodju m da je stigla🤦🤦🤦😑😑😑

Neeeeeee😔😔😔😔 ufff draga moja,bas sam se radovala da neće..
    Samo glavu gore i ne odustaj❣️
    Tu smo 😘😘

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    07. Ožujak 2021. 19:36

Martyć neću ni pitati što se dogodi ako se u međuvremenu natipka još koja stranica dok ti to čitaš u nazad? 😁 Kažeš da ti postovi nisu dugački kad citiraš a ja cj vrijeme scrollam da dođem do kraja odgovora 😂😂😂😂 zeeeeezam seee ❤️
    Drago mi je da si dobro :) mislim da svatko ima neki svoj period kad malo potone pa je malo hladnije glave. Npr ja se prvih 7mj kako nismo pazili uopće nisam sekirala i baš sam bila nekako opuštena, uz minimalna razmišljanja o t...

Mila vjerujem da su godine za imat dijete individualna stvar, svatko će si sam odrediti kad je spreman na to :) meni je baš super što nas ima različitih godina ovdje, ma da me danas šokiralo kako sam skoro najmlađa ovdje 😂😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    07. Ožujak 2021. 19:37

Curka sas mi je žao što sam te jučer nagovarala na test :/ i naravno, žao mi je što je stigla :*

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Mila🌸
    07. Ožujak 2021. 19:59

RiO MArE🐟😅❣️– E pa vidis bas s tom "vecinom" nisam upoznata a neznam ni koliko ste vi bas pa si dajete za pravo to komentirat, vecina mama s kojima se ja druzim je do 26 godinaa, isto tako u jaslicama mama su vecina ispod 33-34 godina i svee su predivne majkee i zenee  koje znaju sto zele od zivotaa, tako da nezwlim naravno dovodit u pitanje nicije majcinstvo jer svatko ima svoje mukee.. ali vi ga dovodite samim tim sto pisete vecina, onda je nas izuzetaka puno vise jer ocito niste dovoljno upoznati s danasnjim generacijama, ali vjerujte mi sve se u zivotu desava s razlogom i zato sigurno postoji razlog zasto smo mi ovako mlade postale majke🙂

👶❤

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 20:09

Mila. 
    ("vjerujte mi sve se u zivotu desava s razlogom i zato sigurno postoji razlog zasto smo mi ovako mlade postale majke🙂") 
    Mislim da ti ova izjava nije trebala...
    S time želis reć da postoji razlog zbog cega mi jos nismo uspjele postat majke... Vidi se sad s ovim zapravo da si jako nezrela ipak... 
    Ne želim dalje komentirati... 
    Sretno😊

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.