Curkazao mi je😘
Znaci danas od kad se pricalo o iscjetku ja osjetim da sam mokra, iscjedak je gust, bjelkast i bez mirisa. I probada me u desnom jajniku.
Danas je 8 DC. Mislite da to moze znacit da se jajnici bude? Jer je jako rano za ovulaciju. Sutra krecem s trakicama🤞
Ja sam 9 dc i jučer i danas osjetim da me boli povremeno. S tim da se kod mene to otegne i traje po tjedan dana.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Martyć prije svega ne razumijem ovo ispričavanje za duge postove. Pa bar mi žene volimo brbljat 🙈 a ček pa kad izađeš iz preglednika jel ti ne zapamti sam gdje si stala? Ja to većinom sve napamet naštrebam ako ima po 3-4 stranice, sve više od toga se pale bilješke 😁
.
Bella ma proći će i ova 2 tjedna brzo, al ćeš nam se veselit onda 🤗
.
Mare no sikiriki, ne daj se izbacit iz takta 😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Martyć prije svega ne razumijem ovo ispričavanje za duge postove. Pa bar mi žene volimo brbljat 🙈 a ček pa kad izađeš iz preglednika jel ti ne zapamti sam gdje si stala? Ja to većinom sve napamet naštrebam ako ima po 3-4 stranice, sve više od toga se pale bilješke 😁
.
.
Svaka čast i za tih par stranica. Ja zaboravim sve što nije na zadnjoj stranici 😅😅 Otprilike znam o čemu se pisalo, ali okreni me naopačke, nemam pojma tko je pisao.
Uvijek sam bila loša s imenima... Lektire sam čitala, znala sam što se događa, ali imena - nula bodova.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A da ja opet hopsam? U slucaju da je sad O?! 🤣🤣🤣 Iako me bas boli... 👇👆👉🤪
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
A da ja opet hopsam? U slucaju da je sad O?! 🤣🤣🤣 Iako me bas boli… 👇👆👉🤪
misliš da ih nemaš dovoljno u zasjedi? 😂😂
.
.
Svaka čast i za tih par stranica. Ja zaboravim sve što nije na zadnjoj stranici 😅😅 Otprilike znam o čemu se pisalo, ali okreni me naopačke, nemam pojma tko je pisao.
Uvijek sam bila loša s imenima… Lektire sam čitala, znala sam što se događa, ali imena - nula bodova.
.
Zuzujalice joooj i ja sam bila najaktivnija na poslu, tad se forum najljepše čitao 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
🤣🤣🤣🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Idem i ja za svaki slucaj 🤣🤣🤣
Heey Marty, inače nemam tako krv iz nosa ,i sad je bilo onako malo,samo što sam izduvala nos i vise nije imalo. 😁 Test nisam htela da radim, tek ako zakasni,ali onda sam promenila mišljenje i možda budem radila jedan u sredu. Mada ne verujem da smo i sad uspeli,krenuli su pms simptomii. Ali sise me bole iz dana u dan sve vise ,a nisu me bolele odavno, videćemo 🙈
Dok sam vam ovo pisala sve ,u prekidima jer me muž non stop prekidao,isla sam u wc kad onoo krv , bebi roze iscedak i imam blage menstrualne grčeve 😶
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
misliš da ih nemaš dovoljno u zasjedi? 😂😂Martyć prije svega ne razumijem ovo ispričavanje za duge postove. Pa bar mi žene volimo brbljat 🙈 a ček pa kad izađeš iz preglednika jel ti ne zapamti sam gdje si stala? Ja to većinom sve napamet naštrebam ako ima po 3-4 stranice, sve više od toga se pale bilješke 😁
.
.
Uvijek sam bila loša s imenima… Lektire sam čitala, znala sam što se događa, ali imena - nula bodova.
Aaaa dogodi seeee, zato se trudim da ne budem puno u zaostatku :P
.
Zuzujalice joooj i ja sam bila najaktivnija na poslu, tad se forum najljepše čitao 😂😂
A vjerovatno imam hehehehhe... Jutros je bilo pa nema straha... U pravu si❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️