Eh da, citajuci vas, definitivno nemam sluzi 😂 zna mi biti jako malo, i u vrhuncu O.
.
Sandricakcucnuti ili dici na nogu na nesto vislje. Vazno je da uvijek istu pozu koristis kad provjeravas. E sad:
Poslije M- cervix je spusten i tvrd, zatvoren
Sto se vise blizi O - cervix je sve meksi i zna se dogoditi da se toliko otvori da “nestane” u stjenki rodnice. I otvoren je
.
Pregledavanje cervixa je nepouzdana metoda jer nije svakoj zeni “skolski”, ali ako jest, njime se moze utvrditi rana trudnoca jer ostane visoko (ali ne toliko kao kod O) i zatvori se
Joooj ja ne smem to da radiim 🙈 mozda probam nekaad . 😁
A sto se tice sluzi ,ja je imam kad su plodni dani za izvoz,i na vesu,i posle brisanja,a najvise kao sto neko rece kad idem na veliku nuždu. 🤭 i da,bude bas onako egg sluz,razvlaci se. Ovaj ciklus sam imala to cak od 9. Dc pa sve do 18. Dc
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Mene jedino zbog cega sam ponekad neopustena su samo njegove godine i strah dali ce on to moći🤷♀️🤷♀️ali i na to zaboravim i opet počnem vjerovati u sve!, ❣️❣️🤞🤞🤞
samo da se kratko nadovežem za godine što si rekla: osobno znam situaciju gdje su žena od 42 i njen muž od 49 godina napravili dijete. Sad imaju zdravo, pametno, sve tip top dijete 😁 malo razmaženo ali to nije poanta, samo mene iritira 😂😂😂😂
Enivej, ne vidim zašto bi onda vaše godine bile problem :) Nadam se da sam te sad malo utješila kao što si ti mene malo prije 😁🤗😘
Bit će to sve kad tad, znam da ćemo sve mi imat bebice, samo smo malo nestrpljive i to je to :)
💪💪Naravno da jesi.. Znam i ja dosta slucajeva samo eto.. Al samo ponekad ja to tako umislim... 😬🙆♀️❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Koristila sam lh trakice ali mi nekako blijeda crtica bila, problem mi je jer je ciklus duži pa se teško snalazim, nadam se da bude ova terapija to poravnala
Lisa, ja imam slicne probleme, mene je gin odlucila poslati na humanu da me se rjesi imam osjecaj,ali ja sam odlucila da necu ici. Uz neredovite M nemam ni ovulacije. Odlucila sam koristiti Jod, selen i vrkutu i probati time izazvati ovulacije i rijesiti se neplodnosti. Ako ne uspjem do kraja godine onda idemo u bolnicu. Za sada mi unutarnii glas kaze da je ovo ispravan nacin.
Buhtlica a terapiju si kakvu također dobila?
Pila sam duphaston cc godinu i pol, od 11/20. Pijem utrogasten (progesteron)
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mene jedino zbog cega sam ponekad neopustena su samo njegove godine i strah dali ce on to moći🤷♀️🤷♀️ali i na to zaboravim i opet počnem vjerovati u sve!, ❣️❣️🤞🤞🤞
samo da se kratko nadovežem za godine što si rekla: osobno znam situaciju gdje su žena od 42 i njen muž od 49 godina napravili dijete. Sad imaju zdravo, pametno, sve tip top dijete 😁 malo razmaženo ali to nije poanta, samo mene iritira 😂😂😂😂
Enivej, ne vidim zašto bi onda vaše godine bile problem :) Nadam se da sam te sad malo utješila kao što si ti mene malo prije 😁🤗😘
Bit će to sve kad tad, znam da ćemo sve mi imat bebice, samo smo malo nestrpljive i to je to :)
💪💪Naravno da jesi.. Znam i ja dosta slucajeva samo eto.. Al samo ponekad ja to tako umislim… 😬🙆♀️❣️❣️❣️
Ne pricaj mi za godine nista, u istom smo sosuu. 😁
Ali znas i sama da u principu za muškarce i nemaju velike veze godine. Bice to dobro, imaćemo i mi nase bekice.
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
💪💪Naravno da jesi.. Znam i ja dosta slucajeva samo eto.. Al samo ponekad ja to tako umislim… 😬🙆♀️❣️❣️❣️
Ali znas i sama da u principu za muškarce i nemaju velike veze godine. Bice to dobro, imaćemo i mi nase bekice.
Naravno da hoćemoooo i to već ovaj mjesec💪💪💪
Ma ono malo sam ptevise guglala pa svi tamo lažu da nakon 40-te muskarcima kao opada neki vrag... Al to naravno ne našima🤞🤞🤣🤣 ma samo lažu..
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Naravno da hoćemoooo i to već ovaj mjesec💪💪💪
Ma ono malo sam ptevise guglala pa svi tamo lažu da nakon 40-te muskarcima kao opada neki vrag… Al to naravno ne našima🤞🤞🤣🤣 ma samo lažu..
Pa lazuuu. 😂
Ne googlaj 🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ja imam ovulacijsku sluz, ali ni blizu kao prije 4-5 godina. Baš mi se čini da mi se drastično smanjilo u zadnje 2 godine. Dragi dnevniče jesam li postala prestara? 🤔🤔
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
jooooj nemojte o godinama hahha
znaci od mog muža roditelji su njega kasno dobili..sad dok on ima 35 godina oni imaju 70 i onak drže se tako da izgledaju ko da imaju 90
i veli njima muž pa ja ne želim svojoj djeci biti djed ko što ste vi sad meni, ko starkelji.
veli njegov tata šta misliš sa koliko godina sam ja tebe dobio? muž zastane i zbroji i skuži da su ga dobili sa 35godina hahhah
i onda se ubedirao i rekao da će bebu učiti da ga zove Dida a ne Tata da ga ne sramoti na ulici hahahha
no realno mislim da je sve kako se ti ponašaš prema sebi..npr. za mene nitko nikad nebi dao 32 godina, tak da ja kad budem imala unuče ja ću biti mlada baka od 70 godina hahah
a što se tiče same zrelosti za dobivanje beba, nekako bi rekla da smo mi 30+ više spremnije za bebu nego 20+ (čast iznimkama).
do sad sam odradila sve u životu. završila školu,faks. bila pijana tjedan dana, putovala. imala veze i vezice, zaposlila se,iživila se, smirila i udala. Dobivanjem bebe u ranijim godinama gubi se taj jedan dio traženja sebe.. no opet i trudnoća u ranijim godinama ima svoje prednosti..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja imam ovulacijsku sluz, ali ni blizu kao prije 4-5 godina. Baš mi se čini da mi se drastično smanjilo u zadnje 2 godine. Dragi dnevniče jesam li postala prestara? 🤔🤔
haaa mlađa nisi..to sigurno :D
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy sve si dobro rekla.
S 25 godina nisam ni imala pravu osobu s kojom bih mogla osnovati obitelj. Bila sam single 😄
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji