Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    07. Ožujak 2021. 13:17

Dobar dan zenice, hvala vam jos jednom svima na cestitkama malo su se slegli dojmovi, jos nekako nemogu vjerovati. VELIKI DEBELI PLUS JE TU, M kasni 3 dana, jedino me muci kaj povremeno osjecam kao neli lagani pritisak sa desne strane trbuha kao lagani grc al sma citala da je to normalno, inace sam panicarka pa jedva cekam d aprode jos par dana i da s uvjerim da M nece doci🙈🙈
    Ugl pitale ste me kad smo hopsali
    Znaci imam 23 godine odlucili smo se za bebu u 12 mjesecu i jedbostavno poslje uopce to nismo spominjali opustili smo se kao d ane radimo na bebi, plodne dane nismo bas pratili jer je od kožegice muz ginekolog i rekao je nek se cijeli mjesec hopasamo kad nam je volja, al ja bas osjecam kao lagane grceve i nervozu kad su mi plodbi dani tak da mislim da smo i to bas na dna potrefili tj dna prije O i nalpn toga se nismo par dana sigurno, tak da moj savjet vam je da se opustite i promate cim manje misliti na to i desilo bude se. Ja ovaj mjesec nikak nisam ocekivala, al drage moje CUDA SE DESAVAJU❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

07. Ožujak 2021. 13:17

Dobrodosle nove cure ❤️
    .
    Ja imam jedno blesavo pitanje. 😄 imam ocit nedostatak sluzi, jer je ni ne primjecujem. Kako vi pratite sluz? Prije piskenja, poslije piskenja, na gacicama ili prstima? 
    .
    Takoder, prati li tko svoj cervix? Ja sam pocela prije cca povremeno “opipati” i prvi put mi je visoko i osjetno mekan. Inace je uvijek nizi i full tvrd.

Angel 🌼
    07. Ožujak 2021. 13:21

zuzuzujalica

Dobrodosle nove cure ❤️
    .
    Ja imam jedno blesavo pitanje. 😄 imam ocit nedostatak sluzi, jer je ni ne primjecujem. Kako vi pratite sluz? Prije piskenja, poslije piskenja, na gacicama ili prstima?
    .
    Takoder, prati li tko svoj cervix? Ja sam pocela prije cca povremeno “opipati” i prvi put mi je visoko i osjetno mekan. Inace je uvijek nizi i full tvrd.

Ja pratim sluz prije pisanja. Na prstima. Jedino kad su plodni dani mi se razvlaci onako prozirna je i kad rasirim prste se razvuce kao bjelanjak od jaja 😆🤣

Tonxi
    07. Ožujak 2021. 13:22

Tommyfame 🔜🤰

Tonxi

Da li ijednoj od vas tako te upale zadavale muke?zar je tako tesko zatrudniti 🤣🤣🤣🤣?

Heeeej, dobrodošla :)

Meni se cini da ja stalno imam te neke upale sugice..
    Imala sam Ureaplasmu pa sad candidu..
    Koliko dugo pokušavate? Koje upale si imala?

Joj i ne sjećam se sad kad budem na pregledu vidjet ćemo iako mislim da se ja tog nisam rijesila 🥺

Tommyfame
    07. Ožujak 2021. 13:24

zoeeuzoee

Dobar dan zenice, hvala vam jos jednom svima na cestitkama malo su se slegli dojmovi, jos nekako nemogu vjerovati. VELIKI DEBELI PLUS JE TU, M kasni 3 dana, jedino me muci kaj povremeno osjecam kao neli lagani pritisak sa desne strane trbuha kao lagani grc al sma citala da je to normalno, inace sam panicarka pa jedva cekam d aprode jos par dana i da s uvjerim da M nece doci🙈🙈
    Ugl pitale ste me kad smo hopsali
    Znaci imam 23 godine odlucili smo se za bebu u 12 mjesecu i jedbostavno poslje uopce to nismo spominjali opustili smo se kao d ane radimo na bebi, plodne dane nismo bas pratili jer je od kožegice muz ginekolog i rekao je nek se cijeli mjesec hopasamo kad nam je volja, al ja bas osjecam kao lagane grceve i nervozu kad su mi plodbi dani tak da mislim da smo i to bas na dna potrefili tj dna prije O i nalpn toga se nismo par dana sigurno, tak da moj savjet vam je da se opustite i promate cim manje misliti na to i desilo bude se. Ja ovaj mjesec nikak nisam ocekivala, al drage moje CUDA SE DESAVAJU❤️❤️❤️❤️

ooo srečice :) baš mi je drago zbog tebe <3 ma normalno je imati grčeve i to sve..pa trudnaaa siiii :)

zuzuzujalica

Dobrodosle nove cure ❤️
    .
    .

također nekad nakon pišenja znam samo malo staviti prst da vidim jel ima sluzi.. rijetko kad imam sluzi na gačonerima

a cervix sam probala naci hahha no odustala sam..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    07. Ožujak 2021. 13:25

Tonxi

Tommyfame 🔜🤰

Tonxi

Da li ijednoj od vas tako te upale zadavale muke?zar je tako tesko zatrudniti 🤣🤣🤣🤣?

Heeeej, dobrodošla :)

Meni se cini da ja stalno imam te neke upale sugice..
    Imala sam Ureaplasmu pa sad candidu..
    Koliko dugo pokušavate? Koje upale si imala?

Joj i ne sjećam se sad kad budem na pregledu vidjet ćemo iako mislim da se ja tog nisam rijesila 🥺

zašto to misliš? jesi dobila kakve vaginalete ili antibiotike?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sandričak
    07. Ožujak 2021. 13:26

zuzuzujalica

Dobrodosle nove cure ❤️
    .
    .

Juuu,kako da pipnem too ? 😁😂
    Ja nisam probala,ne znam kakoo 😶

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 13:28

Sandricak11

zuzuzujalica

Dobrodosle nove cure ❤️
    .
    .

Juuu,kako da pipnem too ? 😁😂
    Ja nisam probala,ne znam kakoo 😶

Ohh vidis dobre ideje... Ja dosad prije piškenja pogledam... Al ocito cu morat malo prstiće angažirati👉👉👆👇

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 13:31

Angel…. 🤞🤞 Samo tako kralju. I ja sam full pozitivna iako imam jos diplit 2 tjedna do! M al nema vezee... Mi smo trudne dok s ene dokaze suprotno...
    Neće meni niko govorit kad cu ja bit trudna!, 🤣🤣🤣🤣❣️❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    07. Ožujak 2021. 13:34

zuzuzujalica

Dobrodosle nove cure ❤️
    .
    .

Cervix ne pratim. A sluzi imam na gaćicama i kod brisanja tijekom O. Ako je ima manje ona je manje na gaćicama ali je kod brisanja.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.