Marty💛💛❤ mislim da je malo pocelo djelovati jer lakše dišem i nemam problema s udahom,al vjerujem da zalihama treba vremena da se popune. Bas mi je drago sto si uspjela malo fokus maknuti da ne razmisljas stalno o simptomima i T,jer covjek stvarno izgori. Kad god procitam tako nesto uvijek dobijem motivaciju da i kod sebe to jos vise dovedem u red💛 bas sam razmisljala danas kako bi si trebala u ova dva tjedna čekanja zaokupirati vrijeme nekim projektima,oko kuće, sebe i sl. Evo danas smo ponovo na bike išli i preko 2 sata vozili i super mi je bilo. Tako da za zadatak imam okupirati se necime u slijedeca dva tjedna. O je prošla, znam po cickama, već me bole tako da znam da je.😁
Curka ma baš mi je žao. Šaljem zagrljaj💝💝 kad da te na listu stavim?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mila.
("vjerujte mi sve se u zivotu desava s razlogom i zato sigurno postoji razlog zasto smo mi ovako mlade postale majke🙂")
Mislim da ti ova izjava nije trebala…
S time želis reć da postoji razlog zbog cega mi jos nismo uspjele postat majke… Vidi se sad s ovim zapravo da si jako nezrela ipak…
Ne želim dalje komentirati…
Sretno😊
E pa svatko ko je zreo sigurno nece to protumacit kao ti😉 jer ti da si "zrela" shvatila bi da se to odnosilo na cure koje su ostale mlade trudne i da postoji razlog zasto su, ali nema veze nemam sta sta objasnjavat povrsim ljudima🙃
👶❤
t.loza e kad se tipka 😂 nekad puknem post kad sve unatrag procitam pa ispadne da je netko vec odgovorio ili rijesio stvar🙊 a nekad znam jos kopirat na najnoviju stranicu pa i tu jos dopisati😁 nekak mi nije prakticno s foruma na biljeske na mobu tipkat jer onda moram traziti stranice gdje sam stala 🤷 ili? kak ti to radis?
eto vidis svi postovi su mi uzas, ispricavam se na esejima 😂 ali raspisem se kad me nest pitas kaj treba i kaj ne treba u detalj hahah
kak si mi tii? opet si me nasmijala 😂💖
...o temi vezano za godine: mislim da nema pravila, da ovisi o zeni koliko se koja "da" i snade u ulozi majke. imam svakakve primjere oko sebe i mlade i starije mame ono od 21 do 43 god 😊 odlicno se snasla ova s 21 isto kao i ova s 43.. moj jedini razlog zasto sam se tek sad s 30 odlucila za trudnocu je jer stvarno prije nisam bila spremna i nisam zeljela. muza drzi vec 2 godine i bas se nacekao dok se ne udobrovoljim eto.. a sad zelim bebu vise od svega 😍
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Mila.
("vjerujte mi sve se u zivotu desava s razlogom i zato sigurno postoji razlog zasto smo mi ovako mlade postale majke🙂")
Mislim da ti ova izjava nije trebala…
S time želis reć da postoji razlog zbog cega mi jos nismo uspjele postat majke… Vidi se sad s ovim zapravo da si jako nezrela ipak…
Ne želim dalje komentirati…
Sretno😊
E pa svatko ko je zreo sigurno nece to protumacit kao ti😉 jer ti da si "zrela" shvatila bi da se to odnosilo na cure koje su ostale mlade trudne i da postoji razlog zasto su, ali nema veze nemam sta sta objasnjavat povrsim ljudima🙃
😊😊
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
t.loza e kad se tipka 😂 nekad puknem post kad sve unatrag procitam pa ispadne da je netko vec odgovorio ili rijesio stvar🙊 a nekad znam jos kopirat na najnoviju stranicu pa i tu jos dopisati😁 nekak mi nije prakticno s foruma na biljeske na mobu tipkat jer onda moram traziti stranice gdje sam stala 🤷 ili? kak ti to radis?
eto vidis svi postovi su mi uzas, ispricavam se na esejima 😂 ali raspisem se kad me nest pitas kaj treba i kaj ne treba u detalj hahah
…o temi vezano za godine: mislim da nema pravila, da ovisi o zeni koliko se koja "da" i snade u ulozi majke. imam svakakve primjere oko sebe i mlade i starije mame ono od 21 do 43 god 😊 odlicno se snasla ova s 21 isto kao i ova s 43.. moj jedini razlog zasto sam se tek sad s 30 odlucila za trudnocu je jer stvarno prije nisam bila spremna i nisam zeljela. muza drzi vec 2 godine i bas se nacekao dok se ne udobrovoljim eto.. a sad zelim bebu vise od svega 😍
Sad sam vidila da smo isti dc... totalno se pratimo🙆♀️❣️🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Curka zao mi je, drzi se ❤😘
Bella odlicne vijesti sto lakse dises, nek ti to zeljezo dode u normalu samo i tako ostane da mi budes dobro❤
super i za cicke da po njima znas da je o bila 🤞 znaci definitivno pocinje nase odbrojavanjeeeeeee 😁😁😁 ajde moolim te radi sto god, zaokupi misli i nek nam ova dva tjedna do plusica produ sto prije u pozitivi 🤗 i onda 20. skupa s nasim ostalim piskilicama za taj datum popiskimo plusicee 😍
svaka cast na voznji s bicom, ma moram te hvaliti! ✌ mi smo vecinu dana bili kod nasih i sad smo jos rjesavali neke stvarcice, radili planove za tjedan i tako.. jucer sam cijeli dan cistila i prala/peglala pa je proletio vikend samo tako.
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
…o temi vezano za godine: mislim da nema pravila, da ovisi o zeni koliko se koja "da" i snade u ulozi majke. imam svakakve primjere oko sebe i mlade i starije mame ono od 21 do 43 god 😊 odlicno se snasla ova s 21 isto kao i ova s 43.. moj jedini razlog zasto sam se tek sad s 30 odlucila za trudnocu je jer stvarno prije nisam bila spremna i nisam zeljela. muza drzi vec 2 godine i bas se nacekao dok se ne udobrovoljim eto.. a sad zelim bebu vise od svega 😍
Sad sam vidila da smo isti dc… totalno se pratimo🙆♀️❣️🤗
daaaaa 😁😁 vec sam ti pisala to ali mozda si preskocila post 😜 jos malo pa ce pocet simptomi i ne-simptomi...
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sad sam vidila da smo isti dc… totalno se pratimo🙆♀️❣️🤗
daaaaa 😁😁 vec sam ti pisala to ali mozda si preskocila post 😜 jos malo pa ce pocet simptomi i ne-simptomi…
Ma mogućee,.. Mislim da nas ima vise pa sam se pogubila... Al svakako neka nas... Bas se radujem daljnjem ishoduuu i simptomima🤞🤞❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Haaaaj! Ne stignem sad sve citati i komentirati, budem sutra kad cu imati vremena na poslu 😂😂
Curka bas mi je zao zbog M.. 💔❤️ Drzi se!
.
Ja prijavljujem prvi put u zivotu, otkad znam za iscjedak - eggwhite!! Taman danas kad sam pitala danas vas 😂😂😂😂
Draga Mila, uopće ne znam cemu rasprava o mladim i "starim" mamama. Svatko živi svoj život onako kako najbolje zna. Nisam ni primjetila da bi netko ovdje negativno pisao bilo protiv mladih ili starijih mama, upravo zato što nas ima svih godina, međusobno se podrzavamo i razumijemo jer sve imamo istu zelju.
Ja ti od srca želim sve naj u trudnoci i da uzivas sa svojim najdrazima u ovom periodu 🤗.
Btw, budi sigurna da moje djete neće provodit dane na mobitelu ili ispred televizije, imam potpuno suprotno viđenje odgoja. Tako bi bilo i da sam rodila prije 10 godina.
Sretno 😊!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji