Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonxi
    07. Ožujak 2021. 13:34

Tommyfame 🔜🤰

Tonxi

Tommyfame 🔜🤰

Tonxi

Da li ijednoj od vas tako te upale zadavale muke?zar je tako tesko zatrudniti 🤣🤣🤣🤣?

Heeeej, dobrodošla :)

Meni se cini da ja stalno imam te neke upale sugice..
    Imala sam Ureaplasmu pa sad candidu..
    Koliko dugo pokušavate? Koje upale si imala?

Joj i ne sjećam se sad kad budem na pregledu vidjet ćemo iako mislim da se ja tog nisam rijesila 🥺

zašto to misliš? jesi dobila kakve vaginalete ili antibiotike?

Jesam dobila vaginalete ...ma meni moj osjećaj govori da smo se hopsali na neplodne dane i stim da mi je menzis bio 22.1 sad ga nema al ja sam u drugom misecu pocela raditi (konobar puno kilometara radim)🤣 odma se poremeti 👺...i sad me zanima il' ja ne stimam il mi nismo pogodili ..

Tommyfame
    07. Ožujak 2021. 13:40

Tonxi

Tommyfame 🔜🤰

Tonxi

Tommyfame 🔜🤰

Tonxi

Da li ijednoj od vas tako te upale zadavale muke?zar je tako tesko zatrudniti 🤣🤣🤣🤣?

Heeeej, dobrodošla :)

Meni se cini da ja stalno imam te neke upale sugice..
    Imala sam Ureaplasmu pa sad candidu..
    Koliko dugo pokušavate? Koje upale si imala?

Joj i ne sjećam se sad kad budem na pregledu vidjet ćemo iako mislim da se ja tog nisam rijesila 🥺

zašto to misliš? jesi dobila kakve vaginalete ili antibiotike?

Jesam dobila vaginalete …ma meni moj osjećaj govori da smo se hopsali na neplodne dane i stim da mi je menzis bio 22.1 sad ga nema al ja sam u drugom misecu pocela raditi (konobar puno kilometara radim)🤣 odma se poremeti 👺…i sad me zanima il' ja ne stimam il mi nismo pogodili ..

hmmm...a koliko ti dugo traje ciklus? jesi možda razmišljala da kreneš pišat LH trakice? one su ti super da se znaš orijentirati kad su ti plodni dani ai otprilike onda znaš kad treba ne doći vještica..
    a ovo hodanje ti je super :) maternica voli bolju cirkulaciju a to dobiješ hodanjem.. ja radim za kompom pa 8+ sati tako da se baš moram zešće naterat/organizirat da uspijem ostvariti dnevni cilj koraka (6000) 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Marinci
    07. Ožujak 2021. 13:46

Meni danas M završila, odmah smo počeli s poslom ,idem sad kupiti lh trakixe,rado bi ja svaki dan i dva puta al vidim da to ne pali pa ću probati ciljano, nisam pametna vise sta ni kad

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 13:53

Marinci

Meni danas M završila, odmah smo počeli s poslom ,idem sad kupiti lh trakixe,rado bi ja svaki dan i dva puta al vidim da to ne pali pa ću probati ciljano, nisam pametna vise sta ni kad

Ja bo ti ipak isla tkazikom sto vise to bolje... A sad.. Kao sto su i cure napisale svako ima svoju teoriju ali bas samo ici viljano na dane mislin da nije bas...samo vi hopsajte ženo.. ❣️🤞🙆‍♀️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    07. Ožujak 2021. 13:53

Zuzujalice ja sluz (ako je ima) uvijek vidim na papiru poslije piškenja. Nekad sam znala imat tako puno egg white sluzi da je to bila nemoguća misija obrisat papirom, a sad se ne sjećam kad mi je tako bilo zadnji put 🤷‍♀️
    Inače sam po tome uvijek znala da su plodni dani, ali tada ni nismo radili na bebi pa ono... 
    A cerviks sam svega jedan ciklus istraživala. Prvo sam par dana pipala a nisam znala ni šta pipam ni šta tražim, ali kad sam vidjela da je unutra svaki dan sve opuštenije i mekše onda sam shvatila da VALJDA to i tražim.

Zoeeee ❤️❤️❤️ uživajte :))

Zoe, Lovely, Leah i ne sjećam se jel bio još netko tko je rekao kako je taj dobitni ciklus bio onaj opušteni da nisu ništa pratile, ja ne znam zašto se mi opiremo toj opuštenosti 🤔 od sada umjesto da nekog pitam koja je bila strategija hopsanja u dobitnom ciklusu, pitat ću koja je bila strategija za opuštanje, očito je stvarno ključ u tome a ja to ne umijem! 😭

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

07. Ožujak 2021. 14:03

Hojla dok ja sve popratim od jučer.
    Curke koje su dobile vješticu žao mi je ali idući će biti plus ogormni.
    Curke koje hopsaju nek hopsaju i dalje.
    Nove curke dobrodošle i još brže otišle u grupu zimske bebe.
    Stanje je danas kod mene. Da sam se probudila umorno , miris kave mi nije bas prijao a na prvi gut sam grlila wc. Tako da sam se vratila nazad spavat idalje sam ko da me tenk pregazio. 🤔  tko će dočekati taj 13.3. 😁

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 14:09

Loza 🤔🤔 ja neznam strategiju kako se opustiti ali evo ja sam skroz opustena.. Idemo na taktiku hopsamo se ko zečevi stalno, ne koristim trakice, samo folna i vrkuta... I nekako sam si utuvila u glavu citajuci da stvarno većina kad se opusti i ne razmislja o tome upali...atvarno ne postoji strategija nego sam sa sobom u glavi... Mada je to najtezi zadatak zapravo...hzjela bi ti pomoć al vidim kako dalje pišem da ne uspjevam u tome🙆‍♀️🙆‍♀️😬
    Dadaa. Nadam se da ce to sve biti znak za jedan veliki plusss... Ti ono rekoh da nećeš test raditi prije nego zakasni? ?, 🤔hm hmm... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Ožujak 2021. 14:12

Mene jedino zbog cega sam ponekad neopustena su samo njegove godine i strah dali ce on to moći🤷‍♀️🤷‍♀️ali i na to zaboravim i opet počnem vjerovati u sve!, ❣️❣️🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

07. Ožujak 2021. 14:29

Eh da, citajuci vas, definitivno nemam sluzi 😂 zna mi biti jako malo, i u vrhuncu O.
    .
    Sandricak cucnuti ili dici na nogu na nesto vislje. Vazno je da uvijek istu pozu koristis kad provjeravas. E sad:
    Poslije M - cervix je spusten i tvrd, zatvoren
    Sto se vise blizi O - cervix je sve meksi i zna se dogoditi da se toliko otvori da “nestane” u stjenki rodnice. I otvoren je
    .
    Pregledavanje cervixa je nepouzdana metoda jer nije svakoj zeni “skolski”, ali ako jest, njime se moze utvrditi rana trudnoca jer ostane visoko (ali ne toliko kao kod O) i zatvori se

Loza 💙😇
    07. Ožujak 2021. 14:33

RiO MArE🐟😅❣️

Mene jedino zbog cega sam ponekad neopustena su samo njegove godine i strah dali ce on to moći🤷‍♀️🤷‍♀️ali i na to zaboravim i opet počnem vjerovati u sve!, ❣️❣️🤞🤞🤞

samo da se kratko nadovežem za godine što si rekla: osobno znam situaciju gdje su žena od 42 i njen muž od 49 godina napravili dijete. Sad imaju zdravo, pametno, sve tip top dijete 😁 malo razmaženo ali to nije poanta, samo mene iritira 😂😂😂😂
    Enivej, ne vidim zašto bi onda vaše godine bile problem :) Nadam se da sam te sad malo utješila kao što si ti mene malo prije 😁🤗😘
    Bit će to sve kad tad, znam da ćemo sve mi imat bebice, samo smo malo nestrpljive i to je to :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.