I cure jedna molba, mozete li mi poslati screenshot kako izgleda premom app za slikanje trakica? Kad trazim u app storeu, imam 500 aplikacija za skinuti. 🙏🏻
Dragi dnevnice,
Nadam se da ste mi sve dobro ❤️ Jucer mi je bio malo lud dan, pa sam u komadu procitala milijun stranica, oprostite ako preskocim nekoga.
.
Tommy zao mi je sto ti ovo produzuje proces, ali nekako mislim da je polip bio razlog biokemijskih, pa me nekako tjesi da sad imas “razlog”. Daj Boze da se bebica ugnjezdi prvi ciklus poslije operacije ❤️ Drzim ti fige najvece na svijetu ❤️
Marty ti si takva pozitiva 🙂🥰🥰 i mene je bas nasmijao miz 😂😂
LazyO razumijem te, nakupilo se.. grlim te jako! ❤️
.
Kod mene i dalje dosadno, ovo mjerenje temp mi je vrh, doslovno mi se mozak programirao da mjerim svako jutro u 6, alarm ne stigne zazvoniti 😂 danas sam 8dc, od 10dc cu poceti piskiti trakice, bas me zanima kako ce izgledati komba trakice+bazalna. Plan mi je i od sutra poceti svaki drugi dan hopsati, pa kak bude. Neka nam je ludara na poslu i meni i dragom, dodemo doma tako umorni, i onda se samo ususkamo na kauc i nista nam se ne da. Ali moramo naci energije za hopsanje 😂
Jutro ekipa idemo ko danas radi testove, cekam pozitivne vijesti, ja imam dobit za tri dana radila neko dan test koji je negativan, al eto nikad se ne zna ja se jos nadam iako imam sve simptome da ce M doc, da bar ne dodeeeeeee, evo ovo je drugu mjesec da pokusavamo, dogovor je ako ne uspije iduci mjesec da ide na spermiogram, imamo vec jednu veliku curu jako rano sam rodila, sad bi vise od icegaaaaaaa jos jedno ❤️❤️❤️❤️❤️znam da zvuci glupo jer smo tek poceli pokusavat, al smo se tako puno trudili da mi nije jasno ooo kako ne ide
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
https://ibb.co/0GScMfS. Jutroooo evo da malo gledate bijeli test 🤣🤣🤣nista od mene
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dobro jutro cure ☕ sretan 14dc svima koji slave i sve najbolje vama i vašim obiteljima ❤️
.
Zuzujalica https://ibb.co/2y1fyhF
Curka žao mi je ❤️❤️❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ma ovi nasi muski su blesavi skroz, meni moj dize isto zivce s opustenoscu, sve lako cemo🤔
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ancio dobar odabir pjesme 😂 predlažem da to bude pjesma koju ćemo pjevat nekom na 14dc, kao što ekipa uvijek pjeva onu pjesmu od Fantoma za rođendan 😂😁
Žao mi je zbog simptoma m, nek ti prođe što prije pa da kreneš dalje ❤️
A to za muža... Ja se nekad bojim da oni to ne shvaćaju dovoljno ozbiljno 🤷♀️ ne kažem da ne žele bebe i slično, ali barem ovaj moj nije toliko predan tome. Sjećam se kad je išao auto kupovat. Majko mila, nije se s njuškala skidao daaanima, opterećivao me sa svakim oglasom koji je našao. A onda kad bi se ja njemu onako napomenila nešto vezano za bebu, onda se taj razgovor brzo završi. Jedino kad bi baš razgovarali o tome jr kad dobijem m pa nmg doć k sebi od suza.
Ma da je to u neku ruku i dobro jer su oni onda mirniji i mogu bot glas razuma kad mi često uletimo "e čula sam na forumu da se piju prokuhana šišmiševa krila za bolju plodnost, pa ajmo pokušat", ali u trenutku kad nas takonorpile ili posprdno gledaju to baš boli 😕 glavu gore ancio moja ❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
tako otpile*
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Dobro jutro cure drage 🤗☕
Jučer se nisam baš javila, od jutra sam se posvađala s frendicom toliko da me rasplakala, kolega mi je dignuo isto tlak na 200, pa sam bila baš nabrijana na sve i bolje da nisam dolazila na forum 🤪 Pročitala sam sve, ali nisam baš sve zapamtila 🤔
Curka žao mi je zbog snješka 😔
Anci postoji šansa da ipak ne otpišeš ciklus? 🤞Ah ti muški i njihova glupa pitanja, kad bi se samo sjetili šutiti koji put 😖
Garava ja vidim sjenu 🤞🍀 Držim fige da je to to 🤗
Marty, tloza muževi i temperatura 37,ubitačna kombinacija
Bella trakica se budi polako, brzo će i ovulacija ili sam nešto pobrkala?
Sredina tjedna je, ajmo izdržati još 2 i po dana i onda opet vikend 🤗😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Zuzujalice, evo ja koristim ovu na slici https://ibb.co/pzVj7HK
Javi kako si se snašla snjom, nije loša app, ali ponekad zna zezati kod očitanja trakica 😊
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera 🤞 dati je jučerašnji dan bio pun simptoma, a između ostalog da svima koji te živciraju pokažeš gdje im je mjesto 🖕🤗😘
.
Meni stigli nalazi - brisevi streptokok, urinokultura uredna. Morat ćemo m i ja pit terapiju pa nakon tjedan dana od terapije ponoviti briseve. A muža sam jedva ubijedila da će morati piti terapiju. On kaže da njemu nije ništa, on nema problema nikakvih i da je doktor vjv krivo rekao 🙄 totaln suprotnst od Martyng
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji