Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    03. Ožujak 2021. 07:51

Zuzujalice bit ce ti super ta kombinacija trakica i bazalne🤗 ma neki hops na brzaka nek padne ak ste umorni, ili cuvajte energiju za 14.dc😁
    Taj naš 14dc, 🤭 makar je u  prosloj T kod nas upalio 13. Il 15.dc ,14. Smo preskocili,ali cemo ga sad obilježavati 😁
    LazyO 💓💓💓
    Anci pjesma👌 ma pit ce ako je pio i prvi put. Jos par puta ponovi i poslusat ce. Tebi tempica izgleda bas dobro.
    Curka93 😖😖😖 zao mi je, grlim💕
    Monstera jesi bolje danas obzirom na svađu? Ne,ne trakica jos nije nista pokazala a pisnula sam samo tu jednu kao. Al sve se mislim da budem i danas jos jednu a rekla sam da necu ovaj ciklus😂
    Marty jesi pocela sa trakicama?
    T.loza joj bas mi je zao za taj bris da je pokazao. Ma nista, rjesit ces tl antibiotikom pa ce se povući. A muž,  bude on to, nema veze što malo kuka to zanrmari i ne obracaj pažnju 🤭
    Watson kako si nam?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    03. Ožujak 2021. 07:53

Garava 123

Jutro drage moje 😘
    Nadam se da ce tamnit i da je to to… 🤞🍀
    Nisam jutros piskila, strpit cu se bar do petka ili subote pa cu ponovit🤞🍀❤️

Ako mozes strpi se da pa da pokaze plus kako se spada😁❤🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 07:54

Dobro jutro cure. Zelim vam svima ugodnu srijedu :*

03. Ožujak 2021. 08:02

Jutro cure 🤗
    Curka žao mi je 😔
    Ancio nadam se da ipak nije vještica u dolasku 🤞🤞
    Super odabir pjesme 😁😁
    Kod mene tempica skočila, sigurno je jučer bio impl.pad na 3dpo 🤣🤣

Monstera
    03. Ožujak 2021. 08:07

Tloza super za urinokulturu, sad popijte taj antibiotik i kao novi ste 😊 A ovaj emoticon 🖕 ću morati malo više početi koristiti, za sve one koji mi dižu tlak 😂
    Bella ma dobro sam, ja prihvaćam da je ona takva, ali me svaki put ta njena indiferentnost iznenađuje. Svodi se sve na to da me ona uopće ne sluša kad ja nešto govorim i imam osjećaj da me uopće ni ne poznaje, I kad joj na to ukažem ona i dalje ne kuži u čemu je problem. I onda u istom danu mi kolega digne tlak zbog praktički iste stvari, ja, ja i samo ja i uopće te ne sluša kad nešto pokušavaš reći, nego on još iznad mene priča i nastavi držati svoj monolog 😡😡😡 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    03. Ožujak 2021. 08:10

Lindsay von Bica

Dobro jutro draga, tebe sam u prvom mahu zaboravila pozdraviti 🤗😘

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 08:17

Monstera

Lindsay von Bica

Pamti pa vrati :P <3

Anci je li danas pregled kod gin???

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 08:40

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Lindsay von Bica

Monstera

Lindsay von Bica

Pamti pa vrati :P &amp;lt;3

m ako ga je… pit ce on to samo sto toga jos nije svjestan
    je da, bojim se i tresem se od kad sam ustala, imam osjecaj da ce me odjebati samo tako a tko i nju jebe ak ne da vadit kriv, hvala Bogu ima laboratorija otici cu vec negdje
    neka sam nabrijana al to je pred svecani dolazak the bitch, pripremit cu crveni tepih za nju ovaj mjesec
    Ma nista od moje tempice tako je i prosli mjesec odjednom u nebesa skocila i paf
    bas sam nabrijana danas
    cak sam sinoc pomislila zamisli Bozjeg cuda dodem sutra kod nje kao na konzultacije onda ponudi pregled, rasirim noge kad bum trudni ste vidi se gest.vrecica ova zenska masta radi svasta

Svjedočile smo svakakvim čudima ovdje :) tako da koliko god se cini nemoguce ne znaci da je nemoguce :)

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 08:40

Samo kukaj kao godina je prosla od rada na bebi, pa spontani, pa bla bla.... To Njemica gin ili neka naša?

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 08:41

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Lindsay von Bica

Monstera

Lindsay von Bica

Pamti pa vrati :P &amp;lt;3

m ako ga je… pit ce on to samo sto toga jos nije svjestan
    je da, bojim se i tresem se od kad sam ustala, imam osjecaj da ce me odjebati samo tako a tko i nju jebe ak ne da vadit kriv, hvala Bogu ima laboratorija otici cu vec negdje
    neka sam nabrijana al to je pred svecani dolazak the bitch, pripremit cu crveni tepih za nju ovaj mjesec
    Ma nista od moje tempice tako je i prosli mjesec odjednom u nebesa skocila i paf
    bas sam nabrijana danas
    cak sam sinoc pomislila zamisli Bozjeg cuda dodem sutra kod nje kao na konzultacije onda ponudi pregled, rasirim noge kad bum trudni ste vidi se gest.vrecica ova zenska masta radi svasta

Jel tebi tommyfame što u rodu po tim scenarijima kod ginekologa? 😂😂😂😂 Aliiiii, mislim da je to zapravo puno ljepši scenarij za saznat nego ovi testovi 4 dana prije m pa gledaš jel tamni il ne tamni

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.