Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Helou
    03. Ožujak 2021. 08:47

Cure radila sam betu
    Sitgli su nalazi 19.40 s time da mi.je 11 dan poslije ovulacije
    Dali.je to oke sta mislite gledala sam vrijednostu na internetu i cini mi se da je oke

Monstera
    03. Ožujak 2021. 09:03

Anci sve je moguće i uvijek postoji nada da i bude tako 🤗 Ako ništa drugo da ti bar da uputnicu za vaditi krv 🤞
    Lindsay 🤗
    Helou ja se nažalost ne razumijem u betu, ali mislim da bi trebala opet vaditi za 2 dana, pa da vidiš ako se dupla 🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    03. Ožujak 2021. 09:04

Monstera

Tloza super za urinokulturu, sad popijte taj antibiotik i kao novi ste 😊 A ovaj emoticon 🖕 ću morati malo više početi koristiti, za sve one koji mi dižu tlak 😂
    Bella ma dobro sam, ja prihvaćam da je ona takva, ali me svaki put ta njena indiferentnost iznenađuje. Svodi se sve na to da me ona uopće ne sluša kad ja nešto govorim i imam osjećaj da me uopće ni ne poznaje, I kad joj na to ukažem ona i dalje ne kuži u čemu je problem. I onda u istom danu mi kolega digne tlak zbog praktički iste stvari, ja, ja i samo ja i uopće te ne sluša kad nešto pokušavaš reći, nego on još iznad mene priča i nastavi držati svoj monolog 😡😡😡

Da, da se zapitaš jel to zapravo pravi prijatelj🤔 ma grozan je to osjecaj.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

03. Ožujak 2021. 09:04

Hvala, drage, za premom screenshote. :) hrpa je tih fertility aplikacija, bas smo dobro trziste 😂😂
    .
    Sto se muzeva tice, apsolutno razumijem. I mene moj zna nazivcirat kad vidim da mu se nekad o tome ne da razgovarati. Ja mu ne govorim kad su mi plodni dani kako ga ne bih opterecivala, ali POBIJESNIM kad ne zeli hopsati kad sam ja na vrhuncu plodnosti 😂 onda on misli kako sam seks-frik jer se ljutim sto mu se ne da, a ja si mislim “aj ti mene oplodi, pa idi di oces”

▪Marty
    03. Ožujak 2021. 09:08

heej hej dame! dok ja natipkam svoje popijem kavu već 3 put
    LazyO misikaa ja mislim da tebi samo jaako fali tvoj mužić i da budeš pucala od sreće kad ti uskoroo stigne doma! još malo izdrži, grlim te  ja si ne mogu zamisliti da smo dulje vrijeme odvojeni, meni moj fali svaki dan kad ga čekam do 5 kaj dođe s posla, zato vjerujem da ti je već kriza.. jooš maaloooo
    Inna jooj baš.. ti naši muškarci, bome da su s marsa hehehe..u tvom slučaju mislim da je bolje da pričekaš taj 6. mj da mu ne radiš dodatni pritisak da vam rad na bebi ne ode u krivom smjeru i naruši vezu.. ali imam osjećaj da si se već tako nekako i posložila ❤️
    zuzuzujalice ja isto tu premom app koristim, ali si obavezno i lijepim trakice na papir da usporedim uživo vi još odmorite par dana i onda akcijaa hopsili možda nađete snage za jedan brzić hihi

Monstera ima kakvih simptoma? žao mi je da su te nanervirali jučer, ne daaj se kraljice! imam i ja takvu kolegicu, priča pola sata ja ovo, meni ono..pa opet ja, a ja, a menii… i onda konačno ja nešto kažem, pa ona odgovori: a jaaa, a meniii… aj daj biži ća kako bi naše južne rekle hehehe, a moram ju trpit kaj bum sadisključujem se na momente hehe

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    03. Ožujak 2021. 09:08

Curka grlim te!
    Garava 🤞da tamniiii
    Bella od danas počinjem s trakicama, al to će biti jako kasno jer idem u soping direkt s posla. čekam tvoju, nadam se da će danas biti tamnija
    Anci sretnooo na pregledu, e pjesma je toop top hehe tuc tuc ah yeah
    t.loza ajde kaj je to, rješavate vi taj streptićkokić samo tako! 🤞moj ti mora pit atb jer su njemu u ejakulatu otkrili bakteriju, da je zbog mene sigurno bi isto bilo 1000 pitanja a zašto.
    kaj se tiče rada na bebi, evo moram reći da je mm htio bebu još puno prije mene, ali ja nisam bila spremna. tako da je jedva dočekao da popustim, obožava djecu i sigurna sam da bude super tata. svaki mjesec u svemu sudjelujemo dogovorno, pratimo moj ciklus, kalkuliramo, smijemo se i tješimo, i nismo još hvala Bogu nijednom imali napetu situaciju u vezi rada na bebi.. s tim da je on puno strpljiviji i ne drami zašto još nema plusića, kaže da je samo pitanje vremena.. pretprošla menga me baš psihički satrala, tjedan dana sam bila u depri i suzama dok on nije uzeo stvar u svoje ruke i obavio sa mnom jedan informativni razgovor ovaj put kad je došla m sam samo pomislila: a očekivano. stvarno nijedna suza nije pala i to je za mene veliki uspjeh.  

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Ella123@
    03. Ožujak 2021. 09:10

Samo da javim, moj test dva dana prije ocekivane M je negativan 

Tommyfame
    03. Ožujak 2021. 09:18

t.loza

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Lindsay von Bica

Monstera

Lindsay von Bica

Dobro jutro cure. Zelim vam svima ugodnu srijedu :*

Dobro jutro draga, tebe sam u prvom mahu zaboravila pozdraviti 🤗😘

Pamti pa vrati :P <3

Anci je li danas pregled kod gin???

m ako ga je… pit ce on to samo sto toga jos nije svjestan
    je da, bojim se i tresem se od kad sam ustala, imam osjecaj da ce me odjebati samo tako a tko i nju jebe ak ne da vadit kriv, hvala Bogu ima laboratorija otici cu vec negdje
    neka sam nabrijana al to je pred svecani dolazak the bitch, pripremit cu crveni tepih za nju ovaj mjesec
    Ma nista od moje tempice tako je i prosli mjesec odjednom u nebesa skocila i paf
    bas sam nabrijana danas
    cak sam sinoc pomislila zamisli Bozjeg cuda dodem sutra kod nje kao na konzultacije onda ponudi pregled, rasirim noge kad bum trudni ste vidi se gest.vrecica ova zenska masta radi svasta

Jel tebi tommyfame što u rodu po tim scenarijima kod ginekologa? 😂😂😂😂 Aliiiii, mislim da je to zapravo puno ljepši scenarij za saznat nego ovi testovi 4 dana prije m pa gledaš jel tamni il ne tamni

Hahahaha show ,nadam se da nije 🤣 ja mantrala to a dobila govno 🤣🤣🤣 

Jutro cure moje :) di su nam testici? 
    Joj bome ja moram pohvaliti svoj muza..on bas sve zeli i bez pogovora radi..cak je trenutno moja stijena da ja ne padnem ❤ no nije bio ispocetka takav,sa vremenom je postao. Pogotovo nakon prve biokemijske..tu je bas zagrizao haha
    Tako da,ima nade za vase muzjake 💪

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Inna_92
    03. Ožujak 2021. 09:20

Marty jesam se nekako posložila, prestala sam se sekirati kao ranije.

Jučer oko 17h ulovila PIK, te sam ga navečer navukla na hopsić😄 Pik se zadržao i danas ujutro te mi aplikacija pokazuje da je danas ovulacija, ali nećemo nažalost se on i ja vidjeti danas.
    Tek sutra se opet vidimo kad prođe O.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

curka93
    03. Ožujak 2021. 09:20

Dakle cure bila sam sve do sada okej...moj 🧔 mi posalje poruku s riječima da se nis ne sekiram i da Ce uskoro doci nasa bebica...i stvarno poslozila sam si sve super u glavi zao mi je al idemo dalje...Bog ima svoje zasto...i sad javim frendici i ona me pita u cemu je problem kad nam ne uspjeva...i tu sam bila gotova rasplakala se...vjerujem da nije nista lose mislila al tu sam se slomila...oprostite na dugom postu ali etO morala sam to podijeliti s vama

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.