Tommy 😂😂😂 kako su oni teatralni. Sad sam se sjetila kad je mm bio začepljen nos pa si je išao nakapat nos 🤦♀️ to mora leć, podbacit nešto pod vrat da mu glava malo visi, ulit točno 1,2 kapi u svaku nosnicu, a onda je sve pošlo po zlu kad je malo više iscurilo u nos 🤦♀️ dramaqueen. Ali što bi moja kolegica rekla, nije nam ih općina dodijelila.
Marty pridružujem se klubu neplaniranih 🙋♀️ makar to moja mater voli zanjekati jer ću ko fol mislit da me ne voli i slično 😂
Ajme haha ja sam mislila da samo moj drami oko kapanja nosa hahah jednom sam mu ja spricnula jer on to nije nikad radiooooo i ne zna kaj ce bit i kud ce to otic😂
😂😂😂😂
btw 14dc si, moraš hopsat 😁😁😁
to sam.joj upravo ja krenula pisati 👌 lavanya aj na hopss😉😘 nemoj zeznut hehe
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommy 😂😂😂 kako su oni teatralni. Sad sam se sjetila kad je mm bio začepljen nos pa si je išao nakapat nos 🤦♀️ to mora leć, podbacit nešto pod vrat da mu glava malo visi, ulit točno 1,2 kapi u svaku nosnicu, a onda je sve pošlo po zlu kad je malo više iscurilo u nos 🤦♀️ dramaqueen. Ali što bi moja kolegica rekla, nije nam ih općina dodijelila.
Marty pridružujem se klubu neplaniranih 🙋♀️ makar to moja mater voli zanjekati jer ću ko fol mislit da me ne voli i slično 😂
Ajme haha ja sam mislila da samo moj drami oko kapanja nosa hahah jednom sam mu ja spricnula jer on to nije nikad radiooooo i ne zna kaj ce bit i kud ce to otic😂
😂😂😂😂
15.sam zapravo...ne znam zasto pise krivo...aliiii jucer je pao hopsic, dakle 14dc je pokriven😁😁
😂😂😂😂
15.sam zapravo…ne znam zasto pise krivo…aliiii jucer je pao hopsic, dakle 14dc je pokriven😁😁
onda dobro, ispoštovala si praznik među trudilicama 😁 hops na 14dc kao roštilj za 1 maj!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Heloou zenicee...
Menga mi kasni 5 dana . Na dan ocekivane sam radila test ispao negativan . Jutros prilikom brisanja primjetim sluzavi iscjedak s tamno smedjom krvi popracenom bolovima u ledjima. Medjutim tog iscjedka vise nema .. Grudi su mi narasle za dva broja vece ,staalno mogu jesti,ponekad me pecka u grudima . Zanima me dali sam mozda ipak ostala trudna ? Ne zelim jos raditi test da se ne bi razocarala
Heloou zenicee…
Menga mi kasni 5 dana . Na dan ocekivane sam radila test ispao negativan . Jutros prilikom brisanja primjetim sluzavi iscjedak s tamno smedjom krvi popracenom bolovima u ledjima. Medjutim tog iscjedka vise nema .. Grudi su mi narasle za dva broja vece ,staalno mogu jesti,ponekad me pecka u grudima . Zanima me dali sam mozda ipak ostala trudna ? Ne zelim jos raditi test da se ne bi razocarala
može biti da je ovulacija bila malo kasnije, ako je nisi ničim pratila 🤷♀️ vjerujem da će se i ostale cure složiti da bi ujutro mogla napraviti još jedan testić 😊🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
https://ibb.co/dKKSDzH curkice evo jedna slika za sve nas💪💪💪 sutra radim test pa kaj bude bude...laku noc💕💕💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Marty, plačem od smijeha🤣😂🤣
Moj je takav da želi slušati moju doktoricu, ali ne želi slušati mene.😄 Doktorica je rekla neka si damo vremena do 6. mjeseca, pa on ne želi na spermiogram prije nego je ona rekla da treba 😄
Plus, kako su njegovi frendovi bez problema postali očevi (tj. barem mi mislimo da jesu, naravno da ne pričaju ljudi o tome), moj muž je uvjeren da će se to"primiti" samo od sebe kad dođe vrijeme. 😁
Jedva sam ga nagovorila na te vitaminsko-mineralne dodatke jer je čuo da ih je njegov frend isto pio 3 mjeseca pa mu je žena ostala trudna.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pratila sam plodne dane jer su mi menge tocne tj redovitee .. Ja se nadam plusicu 🤭
Jutro☕
Ti naši muževi, ni ne znaju kako nam uljepšaju dan smijehom🤣😁❤
🤰
Lilimam22 ➕
⬇️🔜🤰
💞ODBROJAVANJE 2. MJESEC ➕:💞
Sunshine10 - 27.02. - 4 dana kasni❤️
🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻
Belinda 02.03. - 1 dan kasni ❤️
Curka93 - 04.03. - 1 dana ❤️
Anciooo 05.03. - 2 dana ❤️
Garava 06.03. - 3 dana ❤️
Marinci 06.03. - 3 dana ❤️
Monstera 10.03. - 7 dana ❤️
Sandricak11 12.03. - 9 dana ❤️
Gumbica - 13.03. - 10 dana ❤️
Buhtlica 14.03. - 11 dana ❤️
Ginny 14.03. - 11 dana ❤️
LazyO 16.03. - 13 dana ❤️
Wonderer 17.03. - 14 dana❤️
Bebolinoof93 17.03. - 14 dana❤
Inna 18.03. - 15 dana ❤️
Bella 19.03. - 16 dana ❤️
Marty 20.03. - 17 dana ❤️
Angel1991 22.03. - 19 dana❤
Zuzujalica 26.3. - 23 dana❤
Curka93 sretnoo za test😁🤞🤞
Garava123 na prvoj slici mi se cini da bi mogla biti sjena na mjestu di bi trebala biti,ali nisam sigurna, ponovi sutra svakako i nadamo se da je to to💕
Belinda di si nam?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dragi dnevnice,
Nadam se da ste mi sve dobro ❤️ Jucer mi je bio malo lud dan, pa sam u komadu procitala milijun stranica, oprostite ako preskocim nekoga.
.
Tommy zao mi je sto ti ovo produzuje proces, ali nekako mislim da je polip bio razlog biokemijskih, pa me nekako tjesi da sad imas “razlog”. Daj Boze da se bebica ugnjezdi prvi ciklus poslije operacije ❤️ Drzim ti fige najvece na svijetu ❤️
Marty ti si takva pozitiva 🙂🥰🥰 i mene je bas nasmijao miz 😂😂
LazyO razumijem te, nakupilo se.. grlim te jako! ❤️
.
Kod mene i dalje dosadno, ovo mjerenje temp mi je vrh, doslovno mi se mozak programirao da mjerim svako jutro u 6, alarm ne stigne zazvoniti 😂 danas sam 8dc, od 10dc cu poceti piskiti trakice, bas me zanima kako ce izgledati komba trakice+bazalna. Plan mi je i od sutra poceti svaki drugi dan hopsati, pa kak bude. Neka nam je ludara na poslu i meni i dragom, dodemo doma tako umorni, i onda se samo ususkamo na kauc i nista nam se ne da. Ali moramo naci energije za hopsanje 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji