LazyO zastk placljiva?
P.s. 14dc si moras hopsati 🤞
Ma muz na putu do petka, nema hopsanja, mozda je to jedan od razloga plackavosti 😅. Sutra kad se naspavam javim se bolje volje. Sve me opralo, i vase vijesti i strahovi i dijagnoze i moje psihoze. Ce da bude bolje, nisam skolovala samovanje 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
LazyO zastk placljiva?
P.s. 14dc si moras hopsati 🤞
Ma muz na putu do petka, nema hopsanja, mozda je to jedan od razloga plackavosti 😅. Sutra kad se naspavam javim se bolje volje. Sve me opralo, i vase vijesti i strahovi i dijagnoze i moje psihoze. Ce da bude bolje, nisam skolovala samovanje 😂
Vrati nam se jaca nego ikada 🙏 naspavaj se, napuni baterije i onda dodji s nama ogovarati muzjake 😘
zene, kad vec razgovarate o muskarcima, sad cujte mojeg. umrlaaa malo prije 😂😂😂😂 znaci dobio mail od dr da je poslala antibiotik za njegovu bestiju. i sad rasprava kako on to mora piti, kad i koliko 😂 i ja njemu kazem znaci 2 put dnevno 8 dana u razmaku 12 h i izmedu treba piti probiotike zbog crijeva. kaze on kako znaas😂 a dr napisala: na 12 h/ 2x1/8 i nije mu jasno nikako. to je shoooow kod nas upravo🙊🙊🙈🙈😜😜 to mu je 1. atb u zivotu. ja sam taj isti pila u 9.mj (amoksicilin) i sad mu sjedne sta, kako. i zakljuci: pa ja sam bolestan. (legne i pokrije se dekom) kaze idem si obuci pidamu, i sigurno imam temperaturu. 😂😂😂😂😂😂😂 aaaaa MUSKARCIIIII ja umrla od smijeha skoro se popiskila
🤣🤣🤣🤣 e ovo mi je trebalo danas ❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
opet ja u 3735 postova al jbg…
to što kažeš da joj nije jasno zašto idete na pretrage i to jer misli da ćete brzo uspjeti. Iskreno, i ja bi tako mislila za sebe da nisam našla ovaj forum i vidjela neka iskustva. Priče nekih cura ovdje su me baš "uplašile" i natjerala da odem kod doktora da mi pogleda pod haubu. Tako da ako se nikad nije bavila ovakvim stvarima, apsolutno razumijem njen stav i vjerujem da žena ništa loše nije mislila
apsolutno se slazem s tobom! joj cuj nju kaj bi zamjerila loziceee T, pa sama sam to napisala kad me raspalila😁😘 da, mozemo ju razumijeti s te strane jer da, nagadas da smo se sestra i ja neplanirano desile😜 pa nije bila u ovakoj situaciji i ovakvim temama.. isto kao i mojih x frendica kojima nije jasno zasto se jednostavno ne opustimo 😑😑😑 jer sigurno bi se odmaaaah primilo da se opustimo 😂😂😂 aaaaa
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
zene, kad vec razgovarate o muskarcima, sad cujte mojeg. umrlaaa malo prije 😂😂😂😂 znaci dobio mail od dr da je poslala antibiotik za njegovu bestiju. i sad rasprava kako on to mora piti, kad i koliko 😂 i ja njemu kazem znaci 2 put dnevno 8 dana u razmaku 12 h i izmedu treba piti probiotike zbog crijeva. kaze on kako znaas😂 a dr napisala: na 12 h/ 2x1/8 i nije mu jasno nikako. to je shoooow kod nas upravo🙊🙊🙈🙈😜😜 to mu je 1. atb u zivotu. ja sam taj isti pila u 9.mj (amoksicilin) i sad mu sjedne sta, kako. i zakljuci: pa ja sam bolestan. (legne i pokrije se dekom) kaze idem si obuci pidamu, i sigurno imam temperaturu. 😂😂😂😂😂😂😂 aaaaa MUSKARCIIIII ja umrla od smijeha skoro se popiskila
Poslalo mi je prije nego sam zavrsila hahah
Moj isto trenutno pije antibiotik, 1 svakih 12 sati..e sad on si je uzeo da to bude 8 i 20..i sad drama je i panika ako zakasni. Neki dan je popio u 20:07 ajmeeee smak svijeta!! Pa to sad nece djelovati? Pa on ne moze vjerovati koliko je on neodgovorna osoba! Pa maco jel ti ne želiš da ozdravim? Ugl.MUSKARCIII 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
ajde curke drago mi je da sam vas nasmijala na racun mog muza 😁 sad lijepo tak vesele na spavanac, i zapamtite-samo pozitivne misli. sve ce se posloziti na najbolji moguci nacin 💜💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Poslalo mi je prije nego sam zavrsila hahah
Moj isto trenutno pije antibiotik, 1 svakih 12 sati..e sad on si je uzeo da to bude 8 i 20..i sad drama je i panika ako zakasni. Neki dan je popio u 20:07 ajmeeee smak svijeta!! Pa to sad nece djelovati? Pa on ne moze vjerovati koliko je on neodgovorna osoba! Pa maco jel ti ne želiš da ozdravim? Ugl.MUSKARCIII 🤣
😂😂 joooj 🙈🙈 vidjet cemo.kaj mene ceka s ovim mojim smijehom 😂 ugl tipkam vam, sigurno ce nest izvodit 😂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommy 😂😂😂 kako su oni teatralni. Sad sam se sjetila kad je mm bio začepljen nos pa si je išao nakapat nos 🤦♀️ to mora leć, podbacit nešto pod vrat da mu glava malo visi, ulit točno 1,2 kapi u svaku nosnicu, a onda je sve pošlo po zlu kad je malo više iscurilo u nos 🤦♀️ dramaqueen. Ali što bi moja kolegica rekla, nije nam ih općina dodijelila.
Marty pridružujem se klubu neplaniranih 🙋♀️ makar to moja mater voli zanjekati jer ću ko fol mislit da me ne voli i slično 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tommy 😂😂😂 kako su oni teatralni. Sad sam se sjetila kad je mm bio začepljen nos pa si je išao nakapat nos 🤦♀️ to mora leć, podbacit nešto pod vrat da mu glava malo visi, ulit točno 1,2 kapi u svaku nosnicu, a onda je sve pošlo po zlu kad je malo više iscurilo u nos 🤦♀️ dramaqueen. Ali što bi moja kolegica rekla, nije nam ih općina dodijelila.
Marty pridružujem se klubu neplaniranih 🙋♀️ makar to moja mater voli zanjekati jer ću ko fol mislit da me ne voli i slično 😂
Ajme haha ja sam mislila da samo moj drami oko kapanja nosa hahah jednom sam mu ja spricnula jer on to nije nikad radiooooo i ne zna kaj ce bit i kud ce to otic😂
Ajme haha ja sam mislila da samo moj drami oko kapanja nosa hahah jednom sam mu ja spricnula jer on to nije nikad radiooooo i ne zna kaj ce bit i kud ce to otic😂
😂😂😂😂
btw 14dc si, moraš hopsat 😁😁😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji