Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 16:39

Generalko lindsay, molim vas bez takvih riječi "kukavica" i slično! Odmarširati ćeš lijepo po svoju bebicu, roditi ju zdravu i lijepu pa ćeš se smijati sama sebi što si govorila sad 😘😘
    Mia sretnoooo ❤️❤️
    Svenhanavid 🤞🤞🤞
    Tommy kao što si i sama rekla, sve je to jako tužno i teško za prihvatiti, a ujedno i utješno jer imate potencijalni uzrok problema koji ćete riješiti u petak. Šaljem ti najveći zagrljaj, što bi zuzujalica rekla "da te rebra zabole" ❤️❤️❤️❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Tommyfame
    02. Ožujak 2021. 16:42

Tonia

Tommyda te utješim, moja sestra je radila vađenje polipa, koji je bio mini neki, jedva su ga i vidjeli. Imala je opću anesteziju, isti dan nakon ručka išla doma, malo krvarila. Doktorica joj je rekla da odma od sljedeći ciklus mogu raditi na bebi. Prije toga godinama nije mogla ostati trudna a kao sve PS-u. Taj polip je bio par milimetara i doktorica je mislila da on ništa ne smeta, al čim ga je maknula, za par mj je ostala trudna. Evo sad doma imamo malu mišku od 2mj

ajmeee ne mogu ti opisati koliko me ovo sad podiglo  baš mi je drago zbog tvoje seke..nadam se da će i ti uskoro za njom :)

a bome i ja :) ma da, već si nekako slažem u glavi da je možda stvarno taj polip bio problem.. daj zamisli.. 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

curka93
    02. Ožujak 2021. 16:43

Tommyfame 🔜🤰

Bella🌟

Tommyfame 🔜🤰

Bella🌟

TommyJesam, imala sam i histerokopiju i laparoskopiju odjednom i ide opca anestezija, ali nakon histeroskopije bi koliko znam odmah isla drugi dan doma. E sad ne znam sto je na uputnici napisala jel pregled il? Ako je opca anestezija,a koliko znam trebala bi biti, trebat ces napraviti pretrage prije-krv,krvna grupa,anestezolog i mislim da za srce nesto, i onda ces ici na histeroskopiju. Bar je tako kod mene bilo. Monstera je nedavno bila i ona ce ti znati vise, jer od moje je proslo nekoliko god.
    Podgajski je koliko i znam subspec humane što je super.

Dada, na uputnici pise Pregled, tako da vjerujem da ce mi biti samo pregled i danji dogovor. Nadam se da necu morat dugo čekati za op. Ona ide nakon menge ili?
    E da,to sam i mislila da ce trebati to sve za anesteziju. to si sve radila tamo ili?
    Hahahha bas ti se svidio Podgajski,a? 🤣

Mislim da poslije M da.
    Haha ma nisam ni bila nikad kod njega ali znam iz grupa za endometriozu da ga cure jako hvale, a kad imas endo tesko je naci nekog kom vjerujes i ko zna kaj radi pa pretpostavljam da je dobar i za ostalu problematiku😁😁
    Bila sam operirana na sv.duhu pa sam tamo radila pretrage..
    Jedino zbog covida ti se moze sad mozda oduziti termina,al mislim da ces brzo na red😁

jaaao ženo hvala ti <3 malo si mi rašćistila um.. e kako nakon op. jesi bila u bolovima? na bolovanju?
    ma ja se nadam da sad već na sljedećem ciklusu na stolu hahah

Anchy sunce moje :***

Inna pa da, u tome i je problem. što sam ja morala otići kod privatnika da bi mi se nešto našlo..a bitno da placemo zdravstvo a oni imaju uređaje iz doba juge..

Tommy vjerujem da si u soku...ali gledaj to pozitivno..vjerojatno kad to rijesis stvari Ce krenuti u dobrom smjeru ❤️❤️❤️

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    02. Ožujak 2021. 16:44

Curke ja piskila trakicu za ovulaciju bijela da bijelija nemre bit...jel to istina da bi i ona pokazala crticu da sam 🤰

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Tommyfame
    02. Ožujak 2021. 16:48

Hvala vam cure ne mogu vam opisat kako ste divne <3

grlim i ja vas sve da vas rebra zabole <3 

znaci dr. mi je rekla da ona ne može potvrditi O.. znaci dali bi me cice bolile i nabujale da nije bila O? ja mislim da ne jel tako..

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 16:50

Tommyfame 🔜🤰

Hvala vam cure ne mogu vam opisat kako ste divne &lt;3

grlim i ja vas sve da vas rebra zabole &lt;3

znaci dr. mi je rekla da ona ne može potvrditi O.. znaci dali bi me cice bolile i nabujale da nije bila O? ja mislim da ne jel tako..

a ček, šta je onda s temp i trakicama? Nije moguće da je to "slučajnost" da su ti trakice potamnile i da ti je temp porasla sutra dan 🤔

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Angel 🌼
    02. Ožujak 2021. 17:02

Bella molim te dodaj i mene na listu.  22.03. 😊 

Tommyfame
    02. Ožujak 2021. 17:05

t.loza

Tommyfame 🔜🤰

Hvala vam cure ne mogu vam opisat kako ste divne &amp;lt;3

grlim i ja vas sve da vas rebra zabole &amp;lt;3

a ček, šta je onda s temp i trakicama? Nije moguće da je to "slučajnost" da su ti trakice potamnile i da ti je temp porasla sutra dan 🤔

pa upravo to.. velim ja njoj ali mjerim temp. i ona mi je potvrdila da je O bila, kaže ona na to Ovulacije se može jedino potvrditi vađenjem progesterona..Bitch plizz ja sam ovulirala hahah nek ona priča šta hoće

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

buhtlica23
    02. Ožujak 2021. 17:09

Cure, evo konacno sad stignem pisat, dobila sam uputnicu za humanu, ovulacija nije bila nije mi prepisala ni tablete za izazivanje. Jajnici mikrocisticni, endometri 1.01 cm 😒

Ima li ko iz Os da mi pojasni koje sve nalaze trebam ponet sa sobom ? 🙏

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 17:10

Tommyfame 🔜🤰

t.loza

Tommyfame 🔜🤰

Hvala vam cure ne mogu vam opisat kako ste divne &amp;amp;lt;3

grlim i ja vas sve da vas rebra zabole &amp;amp;lt;3

pa upravo to.. velim ja njoj ali mjerim temp. i ona mi je potvrdila da je O bila, kaže ona na to Ovulacije se može jedino potvrditi vađenjem progesterona..Bitch plizz ja sam ovulirala hahah nek ona priča šta hoće

😲😲😲😲 sam komentara bez! šta onda radimo koji k svako jutro? Ne želim reći da ti doktorica nije u pravu il nešto, ali čisto sumnjam da bi iz toliko izvora našli tu info da temp raste nakon o, a nijedan izvor koji to demantira 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.