Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2021. 10:59

Cure moje drage evo imam samo podilitt nešto s vama, znam koliko svaka jednako želi djete, koliko to dugo čekate i iščekujete.. Ne brinite se, sve ćete danas sutra ugledati svoje plusiće čvrsto vjerujem u to i to baš onda kad se budete najmanje nadale 🤗 🙏 
    Ja kad sam ugledala na trakici blagu sjenicu na 9dpo, znači test sam napravila doslovno iz zezancije jer nisam NIŠTA očekivala, zato što se u 2mj baš i nismo trudili, i tad kad smo imali odnos smo se baš opustili i uživali, pokušali smo ne mislit tolko na trudnoću. (Inače uvik bi nam to bilo forsirano u glavi i bili bi preopterećeni jer smo to baš jako želili, bacila sam para na testove)... I onda kad sam ugledala sjenicu, bila sam tolko šokirana, nisam mogla vjerovat tako da sam u danu tri testa napravila jer ono kako šta?! Kad smo se najmanje trudili paff eto ➕ .... Želim reć opustite se, vodite odnos s ljubavlju ne forsiranjem kao i mi... I možda onda kad se budete najmanje nadale ugledati ćete svoj lijepi ➕.. 🤗❤️🙏 
    Sori na dugom postu, ali ovu grupu sam toliko zavolila pratit, toliko sretna radi tuđih pluseva, toliko divnih novih stvari saznala koje uopće nikad nisam znala 🤷 tu je toliko divnih žena, budućih majki, oni nešto prekrasno ❤️ želim svima sreće, ljubavi, da postanu najsretnije majke na svitu, čvrsto vjerujem da hoćete kad bude trebalo desiće se! 🙏  Bacamm na vas sve malo trudničke prašine 🌺✨

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 11:03

Lozice mi smo sveukupno 9 mj aktivnog pokusavanja a godina je prosla od kada smo odlučili. Dragi je 3 mjeseca bio u vojnoj misiji nije bio doma pa se nisam mogla sama insemenirati  Od treceg mj neuspjesnog pokusavanja sam mu rekla aj ti na spermiogram (pisala sam jednom ovdje, vrazicak mi je sjedio na ramenu i saputao da nesto ne valja). I nalaz katastrofa majko mila pali smo u nesvjest haha.... Tako da od saznanja za nalaz i njegovog izbivanja poslovnog od kuce nije puno proslo, ali eto nemamo sto cekati. Ja sam to sve nabrzaka otkrila... Mozda bolje da sam zivjela u nezanju, 10 godina zivota mi je oduzeo njegov prvi spermiogram 

02. Ožujak 2021. 11:11

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

lavanya 🌷 🔜🤰

Bella🌟

Ginny

Ja se testirala a nalaz tek sutra popodne, pa ispalit cu do tad 🙄

Sretno,brzo ce to 😘
    Lavanya kako je kod tebe?

Ma nikako…mislim da nisam mi ovulirala ovaj mjesec. Bazalna mi je toliko niska da ne znam kako sam ziva uopce… mada sumnjam malo i u neispravnost toplomjera 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

tako sam i ja skontala da nista, bas je neka usrana al budemo mi, ja vam kazem ja sam iduci mjesec trudna tak neki osjecaj imam a ako me doktorica sutra ispali iz ordinacije bez onog sto zelim onda cu ja ispalit na mozak

Nadam se da ce ti dati uputnice...ne kuzim zasto nece🤦‍♀️ ja sa svojom stvarno nemam problema, divna je bas
    Vjerujem da hoces draga 💗 doci ce bebica 💗

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 11:30

Lindsay von Bica

Lozice mi smo sveukupno 9 mj aktivnog pokusavanja a godina je prosla od kada smo odlučili. Dragi je 3 mjeseca bio u vojnoj misiji nije bio doma pa se nisam mogla sama insemeniratiOd treceg mj neuspjesnog pokusavanja sam mu rekla aj ti na spermiogram (pisala sam jednom ovdje, vrazicak mi je sjedio na ramenu i saputao da nesto ne valja). I nalaz katastrofa majko mila pali smo u nesvjest haha…. Tako da od saznanja za nalaz i njegovog izbivanja poslovnog od kuce nije puno proslo, ali eto nemamo sto cekati. Ja sam to sve nabrzaka otkrila… Mozda bolje da sam zivjela u nezanju, 10 godina zivota mi je oduzeo njegov prvi spermiogram

Pffff šta bolje da si živjela u neznanju? Nikako... Vjerujem da je šok, nikome nije drago čuti takve vijesti, ali isto mi je tako grozmo gledat minus iz mjeseca u mjesec a ne znati što se događa... Naravno, nije to isto, sve ima svoju težinu. Ali gledam s te strane "jebeš ga, situacija nije dobra ali idemo je riješiti, samo tako ćemo ostvariti naš cilj". A ti si radila pretrage i tebi je sve u redu? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Ella123@
    02. Ožujak 2021. 11:35

Molim vas da neko pomogne ako je bio u slicnoj situaciji.
    Ovulacija kalendarski je trebala biti 19.02. Od tada tri dana partner i ja smo imali nezasticen odnos. Ubrzo nakon toga sam pocela osjecati lagane bolove u donjem dijelu trbuha.
    Osmi dan od ovulacije sam dva dana za redom imala na rublju nesto nalik smedjem iscjetku ali samo u tragovima na vesu.
    Grudi me inace bole pred svaku menstruaciju ali sada to ne osjetim tako intenzivno, bol je tu ali na momente osjetim peckanje, ponekad nekakvu bol koja kao da dolazi negdje iz dubine i zavrsava se u bradavicama. Testove sam radila one sto pokazuju trudnocu i do 6 dana prije ocekivane menstruacije i svi su negativni. 
    U ustima imam vec danima okus metala, kad jedem ne osjetim ali dok ne jedem je kao da u ustima imam ekser.
    Pocela sam da pijem folnu kiselinu i neke vitamine da nije mozda to uzrok okusa u ustima?
    Ocekivana menstruacija bi trebala biti 05.03.
    Ciklusi su mi redovni 26 dana.
    Napuhana sam, donji dio trbuha kao da cu svako malo dobiti, ledja me bole…
    Ima li neko slicno iskustvo a da je na kraju ipak zavrsilo trudnocom?
    Izludila sam samu sebe vec…
    Sta mi je ciniti?

zg123
    02. Ožujak 2021. 11:38

Lindsay, jako mi je žao što to čitam, jer točno znam kako sam se i ja osjećala. Mi smo u 4. mjesecu se naručili na postupak. Ne znam iz kojeg si grada, al da možda odeš kod doktora Vrčića, on radi u Petrovoj il ima svoju privatnu polikliniku. Il možda da mu mail pošalješ? Nas su drugi doktori odmah slali na ivf dok je on tražio uzrok i slao nas na dodatne pretrage.

02. Ožujak 2021. 11:39

Hej Ella123, meni tvoji simptomi zvuče jako dobro. Preporučila bih ti da piškiš test sutra ujutro. Kupi si neki osjetljiviji od 10miu/ml. Držim fige :))
    .
    Cure, kako mi je draga Leah dala trakice, možete mi dati kratki info kako i kad da krenem? Ovulacija mi je zadnji mjesec bila 15DC, koji bih DC trebala početi piškiti? I koju vi app koristite kojom slikate trakicu? I možete mi dati neki savjet kako općenito najbolje koristiti? 

• skategirl
    02. Ožujak 2021. 11:51

zuzuzujalica

Hej Ella123, meni tvoji simptomi zvuče jako dobro. Preporučila bih ti da piškiš test sutra ujutro. Kupi si neki osjetljiviji od 10miu/ml. Držim fige :))
    .
    Cure, kako mi je draga Leahdala trakice, možete mi dati kratki info kako i kad da krenem? Ovulacija mi je zadnji mjesec bila 15DC, koji bih DC trebala početi piškiti? I koju vi app koristite kojom slikate trakicu? I možete mi dati neki savjet kako općenito najbolje koristiti?

Ovo za trakice i mene zanima da znam kako iduci ciklus pratit, vidim da ste spominjale s njuskala Betty pa planiram od nje narucit lh trakice

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 11:54

Ella simptomi zvuče 🔝🔝🔝🔝😁 pošalji nam testić kad ga napraviš
    Zuzujalica i skategirl šta ja znam, ja sam prošli ciklus imala o na 20dc (kako mi je na kraju ff označio prema temp), a planiram sad početi piškiti na 15dc osim ako se ranije ne pojavi sluz ili bilo što drugo što bi upućivalo na o. Baš me zanima to zatezanje jajnika o kojem svi pričaju 🤔😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• bebolinoof93
    02. Ožujak 2021. 12:01

zuzuzujalica

.
    Cure, kako mi je draga Leahdala trakice, možete mi dati kratki info kako i kad da krenem? Ovulacija mi je zadnji mjesec bila 15DC, koji bih DC trebala početi piškiti? I koju vi app koristite kojom slikate trakicu? I možete mi dati neki savjet kako općenito najbolje koristiti?

hej zuzuzujalica, ovako, ja ti koristim LH trakice već 6 mjeseci, ovulaciju imam 14dc i krenem oko 7 piškiti jer eto (inače možeš 8/9) ali ja krenem ranije i pratim onda kroz dane i upisujem u ovia fertility, zakon aplikacija, meni točno u dan izračuna mengu, čak i kad mi je par puta kasnila i kad mi se ciklus pomjerio, znala je prije mene...

pokušaji od 10/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.