Belice, znas kad te strah obuzme pa se pitas hm… a mozda nismo ni kompatibilni. Ili… hm…. jedva zacmes dijete kroz nekoliko godina a ono spontani… Sve su to vrlo lako moguci scenariji koji više liče na noćne more nego na javu. Vidim ja da mnoge ovdje imamo strahove razlicitih tipova a neki su i slicni, zato smo tu jedna za drugu kao moralna podrska, a opet treba biti spreman na sve.
Tesko je zivjeti sa strahom. I slazem se da treba biti spreman na sve i objektivan. Ono što ti mene nekako tješi,pa mozda pomogne, je to da što god da bude, bit ću ok. Takav stav. Život piše razne priče,i ljudi svašta proživljavaju, i dobro i loše i onda nekako onaj osjećaj i povjerenje u samu sebe da što god da bude,mogu ja to. Jer već i brdo toga smo prošli i preživjeli i tu smo.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Zg123 vidi see,cestitam😁😁😘
Maja. Dobrodošla nam 🤗 zao mi je za sve što si morala proći i od srca ti želim da slijedeci put izgurate do kraja i da sve bude u redu💕💕
Lavanyice tek si 14.dc pa stignea jos imati O. Jesi piškila trakice?
SweetDream💕
Anci drzim🤞🤞🤞 za uputnice. Neka ti ih da kak god zna i umije.
Ella123 pricekaj jos dan dva i ponovi test🤞🤞
Zuzujalice meni je O oko 14.,15.,16. Dc i trakice pocnem 12. Ili 11.dc. Premom je aplikacija,ali nisam bas zadovoljna sto se tice ocitavanja trakica,nekako vjerujem vise svojim ocima.
Mia333 odlicno, super i sretno🤞🤞🤞
Lindsay ma kakva kukavica, zeno pa ti si zmaj,a ne kukavica💓💓
15. sam ali u sub navecer sam piskila i bilo je mrvica do pika, pravi pik zapravo nisam ulovila, al bilo je sluzi divneeee, bolovi u jajniku ko inace, jedan dan..na 8dc sam imala folikul vodeci od 17mm…zato je ovaj mjesec bila ranije nego inace, ako uopce je 🤷♀️
Hmmm 🤔 budeš kroz koji dan vidjela sa bazalnom kak će biti. A možda je i do toplomjera onda🤔
heeej cure, kako ste? nadam se da ste bolje nego ja..
znaci bila sam danas na pregledu, uvz i papa. I veli meni dr. 'vi idete na postupak? pa imate polip na meternici morate to prvo riješiti!' ja ostala PAF!!! nitko do sad mi nije vidio polip na maternici..doduše do sad sam isla samo soc.gin.pa valjda ni nemaju UZV za to detektirati..
Reko okej, aj idemo pogledat ovulaciju.. kaže ona 'Nop, nema ovulacije' na desnom jajniku def. nije bila ovulacija a lijevi nije mogla naci jer je negdje u crijevima (?????) evo meni došlo da plaćem (al to sam sačuvala sa sestru od gin), i tako nazvem ja svoju gin i veli ona kak joj je žao zbog polipa i da joj pošaljem to sve na mail a ona će mi dog.termin kod dr. I sad zove ona mene povratno, i veli da jel mi odgovara da idem u Merkur jer su tamo dobri sa dr.pa bi me ugurali za ovaj petak za operaciju da mi odstrane taj ubogi polip. Tako da u petak idem na operaciju.
Evo plaće mi se.
Naravno nazvala sam Betu i vele oni da dok se to ne riješi da ne mogu u postupak. No eto, svako zlo za neko dobro..napokon su našli nešto što bi moglo biti uzrok biokemijske..valjdaa
tako da smo se mm i ja dog, da ćemo sad 3mj. prirodno pokušavat pa ako ne uspijemo opet krenuti u postupak..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Nes, znam kako se osjećaš. 😘❤
Uzmi vremena za sebe koliko god ti treba, neka novo razdoblje donese mir i plusić. 😘
Nekako se počinjem miriti s time da ne dolazi trudnoća tako lako. Mirna sam jer znam da ću krenuti s obradom na ljeto i ima tko će mi pomoći ako ne uspijemo. Vjerujem doktorima na humanoj reprodukciji i vjerujem da će naći rješenje za mene.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Molim vas da neko pomogne ako je bio u slicnoj situaciji.
Ovulacija kalendarski je trebala biti 19.02. Od tada tri dana partner i ja smo imali nezasticen odnos. Ubrzo nakon toga sam pocela osjecati lagane bolove u donjem dijelu trbuha.
Osmi dan od ovulacije sam dva dana za redom imala na rublju nesto nalik smedjem iscjetku ali samo u tragovima na vesu.
Grudi me inace bole pred svaku menstruaciju ali sada to ne osjetim tako intenzivno, bol je tu ali na momente osjetim peckanje, ponekad nekakvu bol koja kao da dolazi negdje iz dubine i zavrsava se u bradavicama. Testove sam radila one sto pokazuju trudnocu i do 6 dana prije ocekivane menstruacije i svi su negativni.
U ustima imam vec danima okus metala, kad jedem ne osjetim ali dok ne jedem je kao da u ustima imam ekser.
Pocela sam da pijem folnu kiselinu i neke vitamine da nije mozda to uzrok okusa u ustima?
Ocekivana menstruacija bi trebala biti 05.03.
Ciklusi su mi redovni 26 dana.
Napuhana sam, donji dio trbuha kao da cu svako malo dobiti, ledja me bole…
Ima li neko slicno iskustvo a da je na kraju ipak zavrsilo trudnocom?
Izludila sam samu sebe vec…
Sta mi je ciniti?
Pozdrav!
Ja ju (ne) očekujem 6.3. Imam slične simptome kao i ti.
Okus metala već skoro tj.dana ako ne i duže. Mokraća mi ima čudan miris. Zapeckati me zna u grudima. Temperatura je povišena. Vrti mi se kad se naglo dignem. Glavobolju sam imala 3 dana za redom,čak sam i povraćala kolko me boljela. To su neki od simptoma. Iskreno,nikad nisam pila ništa ni prije trudnoće ni u trudnoći,al okus metala dolazi samo u trudnoći (bar po mojem). I ja imam cukluse na 26 do 28 dana.
Treba dočekati petak,pa napravi test. Najgore je čekanje…
Svaki dan čitam,ali se još nisam javila u ovu temu…al sad vidim sličnosti kod sebe…pa ajde da se javim.
Ja ne znam sta da mislim, kao sto sam rekla radila sam testove one sto reaguju i do 6 dana prije ocekivane mjesecnice, ali su pokazali negativan rezultat.
U trbuhu osjecam peckanje, nadutost, bole me ledja.
Piskim cesce nego inace, a sve se mislim da nije kakva upala mjehura, ali nema nikakvog peckanja kod mokrenja.
S tim da sam par dana nakon ovulacije i odnosa dobila groznicu ispod nosa, a to mi se desava samo kad sam prehladjrna i imam temperaturu. Neko vece sam imala blago povisenu 36,9
Mozda sam sve umislila...
A voljela bi da nisam...
Tebi takodjer zelim +++
heeej cure, kako ste? nadam se da ste bolje nego ja..
znaci bila sam danas na pregledu, uvz i papa. I veli meni dr. 'vi idete na postupak? pa imate polip na meternici morate to prvo riješiti!' ja ostala PAF!!! nitko do sad mi nije vidio polip na maternici..doduše do sad sam isla samo soc.gin.pa valjda ni nemaju UZV za to detektirati..
Reko okej, aj idemo pogledat ovulaciju.. kaže ona 'Nop, nema ovulacije' na desnom jajniku def. nije bila ovulacija a lijevi nije mogla naci jer je negdje u crijevima (?????) evo meni došlo da plaćem (al to sam sačuvala sa sestru od gin), i tako nazvem ja svoju gin i veli ona kak joj je žao zbog polipa i da joj pošaljem to sve na mail a ona će mi dog.termin kod dr. I sad zove ona mene povratno, i veli da jel mi odgovara da idem u Merkur jer su tamo dobri sa dr.pa bi me ugurali za ovaj petak za operaciju da mi odstrane taj ubogi polip. Tako da u petak idem na operaciju.
Evo plaće mi se.
Naravno nazvala sam Betu i vele oni da dok se to ne riješi da ne mogu u postupak. No eto, svako zlo za neko dobro..napokon su našli nešto što bi moglo biti uzrok biokemijske..valjdaa
tako da smo se mm i ja dog, da ćemo sad 3mj. prirodno pokušavat pa ako ne uspijemo opet krenuti u postupak..
💓💓💓💓💓
Histeroskopija je brzinska metoda, to ce ti ukloniti i odmah nakon M cete moci pokusavati. Jako ki je zao sto se uopce moras boriti s tim. Za Merkur sam isto cula da ima dobre doktore, posebice Podgajski. Sretno i super sto si tako brzo na redu i sto cete to rijesiti.❤
Vjerujem da ti je ogroman šok bio.
Jel veliki polip? Jesu ti još što rekli?
Ma tooo Bella to te ja pitam 👍🙏🤚🤞
❤❤
Dobar dan 🙋♀️
Da se i ja malo javim. Mi cemo vjerojatno uzeti malu pauzu od svega. Bas me taj rad na bebi poceo opterecivati psihicki jer ocekujem to odmah i sad, a to bas i ne ide tako. Nije tu pomogla ni ova karantena, zima i lose vrijeme, zatvorenost u kuci. Sad kako ide proljece, sve je nekako ljepse i vedrije, pa se nadam da ce i moje raspolozenje zivnuti. Imamo dosta obaveza ovaj mjesec pa nam mozda i to pomogne da se malo preokupiramo. Puno je i novih trudnica oko mene pa me to malo srozalo. Drago mi je zbog njih, ali znate kako je. Malo sam se okrenula zdravijoj prehrani i radu na sebi, planiranju nekih drugih stvari. Malo cu se odmaknuti i od citanja foruma pa ne zamjerite.
Sretno svima 😚
Draga Nes, meni je to pomoglo i nadam se da ce i tebi. Sretno, odmori i drzi se💕😘😘
Moja trakica od sad, jos se nis ne događa iako se na svjetlu mozda kao nazire neka crta, na kraju mozda i popratim ovaj ciklus😅🤣
https://ibb.co/MN9N8b2
Sortiraj odgovore
Najstariji