Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 20:09

Mashkice baš sam se pitala gdje si. Stvarno ne znam što bi ti rekla 🤷‍♀️ nadam se da će ti netko znati nešto više reći o tome. Drži se 😘😘😘
    Curka baš!! Mi ćemo onda vjv zajedno na neke sretnije teme 😁
    Lindsay imaš pravo ovo za m. A za palačinke - čula sam da iza 19h kalorije ne postoje. Go gor it 💪
    Ancio dobar sport 👌👌 i ja treniram ali za tešku kategoriju 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    02. Ožujak 2021. 20:13

Monstera

Lindsay von Bica

Ja zbog ovog svog sterilnog idem na kopanje jajne stanice kroz rodnicu i setam po doktorima mjesecima ako zazelim 75 puta da donese spermu uz divan orgazam( jadan ne bio) ima da donese 75 puta!!!

😂😂😂
    Tako je! I nema se tu o čemu raspravljati!

Lako vama rec, nemate vi ovog mrguda pored sebe 😆🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 20:13

Mashkice treba to popratiti svakako. 😐😟

• mashkica
    02. Ožujak 2021. 20:27

Već sam sebi rekla koji sam klinac uopće vadila betu 
    Sad mi je jedino to i ciniti, propratiti. Ma mene je strah vanmaterične i takvih problema

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 20:32

Znam da, kod vanmaternicne skace gore-dolje zato i trebas to popratiti. Javi nam 🤞🤞🤞🤞

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 20:44

Garava ja vidim sjenicu na prve tri slike 🤞🥰🥰

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    02. Ožujak 2021. 20:53

zene, kad vec razgovarate o muskarcima, sad cujte mojeg. umrlaaa malo prije 😂😂😂😂 znaci dobio mail od dr da je poslala antibiotik za njegovu bestiju. i sad rasprava kako on to mora piti, kad i koliko 😂 i ja njemu kazem znaci 2 put dnevno 8 dana u razmaku 12 h i izmedu treba piti probiotike zbog crijeva. kaze on kako znaas😂 a dr napisala: na 12 h/ 2x1/8 i nije mu jasno nikako. to je shoooow kod nas upravo🙊🙊🙈🙈😜😜 to mu je 1. atb u zivotu. ja sam taj isti pila u 9.mj (amoksicilin) i sad mu sjedne sta, kako. i zakljuci: pa ja sam bolestan. (legne i pokrije se dekom) kaze idem si obuci pidamu, i sigurno imam temperaturu. 😂😂😂😂😂😂😂 aaaaa MUSKARCIIIII ja umrla od smijeha skoro se popiskila

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    02. Ožujak 2021. 21:07

Bellchy 💜💜 hvala! drago mi je da ste ti i muz aktivni, lajkammm 👌💪🤗 svaka cast za promjene koje si uvela, ima da urode mrvuskom💕
    Lindsay ne damo see draga 💜💪
    Anci prenosim tvoje zelje i pozdrave Anabelci, sad ce ti se ona javit 😉
    t.loza 💙💙💙 da moja madre je to skomentirala. isto mi jucer na prvu kaze za moje zahtjeve dr za hormone 😁 al ok ona to misli kao zakaj se mi tolko mucimo s pretragama i uvjerena je da cemo brzo uspjeti. inace ju obozavam i uvijek je tu kad treba pomoc, razgovor ili bilo sto❤ ono prije je tak nespretno ispalo jer me u trenutku raspalila s izjavom koju sam ja na svoj nacin u krajnost protumacila😊 moram ju sad opravdati, mene je lako u sekundi raspaliti

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 21:09

Marty 😂😂😂😂😂😂😂 pa ovaj tvoj je onaj pravi primjer muškarca iz udžbenika 😂😂😂 moj tata je straaaašan čovjek kad je bolestan, samo što oporuku ne počne pisati... a svog dragog još nisam vidjela u takvom izdanju otkako živimo zajedno, ali spremna sam na najgore 🙄

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 21:10

▪Marty

Bellchy 💜💜 hvala! drago mi je da ste ti i muz aktivni, lajkammm 👌💪🤗 svaka cast za promjene koje si uvela, ima da urode mrvuskom💕
    Lindsay ne damo see draga 💜💪
    Anciprenosim tvoje zelje i pozdrave Anabelci, sad ce ti se ona javit 😉
    t.loza 💙💙💙 da moja madre je to skomentirala. isto mi jucer na prvu kaze za moje zahtjeve dr za hormone 😁 al ok ona to misli kao zakaj se mi tolko mucimo s pretragama i uvjerena je da cemo brzo uspjeti. inace ju obozavam i uvijek je tu kad treba pomoc, razgovor ili bilo sto❤ ono prije je tak nespretno ispalo jer me u trenutku raspalila s izjavom koju sam ja na svoj nacin u krajnost protumacila😊 moram ju sad opravdati, mene je lako u sekundi raspaliti

Ma da da, jasno. Iskreno ne sjećam se koja je tema bila tad da sam se tog sjetila, ali nisam mislila ništa loše, samo me je podsjetilo na to. Nadam se da ne zamjeraš 😘😘

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.