cure pozz,
nakon pozitvnih testova danas sam otisla kod ginekologa da mi potvrdi trudnocu,po njegovoj racunici je 4 tjedan tj od prvog dana menstracije,pa za sada nije vidio nista osim da je endo zadebljan, kaze da je rano jos da bi se vijedlo nesto gestacijska vrecica.
Što vi mislite dali je jos rano s time da mi je i ovulacija bila kasno 18.2
cure pozz,
nakon pozitvnih testova danas sam otisla kod ginekologa da mi potvrdi trudnocu,po njegovoj racunici je 4 tjedan tj od prvog dana menstracije,pa za sada nije vidio nista osim da je endo zadebljan, kaze da je rano jos da bi se vijedlo nesto gestacijska vrecica.
Što vi mislite dali je jos rano s time da mi je i ovulacija bila kasno 18.2
pa da, naravno da je još rano da se vidi.. nije ti još ni menga zakasnila a već si otišla na pregled.. pomalo :)
na pregled se ide sa 7tj.
eventualno, ako si toliko nestrpljiva ja bi ti onda predložila da odeš izvaditi betu HCG, trenutno ti jedino ona može potvrditi trudnoću
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommyfamejako mi je žao da su ti našli polip, ali vjeruj mi nije to ništa strašno 😊 Ja sam to napravila ovdje u De, pa ne znam kako ide onaj dio prije operacije u Hr, ali vjerujem da se isto zahvat odradi u danu. Nisam radila nikakve pretrage za anesteziju, osim razgovora sa anesteziologom o povijest bolesti itd. Ja sam krvarila 4-5 dana, dobila bolovanje tjedan dana i nakon sljedeće menga sam mogla odmah nastaviti raditi na bebi. Također kao i tebi su mi rekli da je polip mogući uzrok druge biokemijske, pa bi sad kao trebalo biti ok, ali još uvijek nisam dobila plus da bi mogla to potvrditi 😂 Uglavnom, vjerujem da te strah Ali biti će to sve ok, stvarno je piece of cake 🤗
u cijeloj toj priči najviše me raduje odmor od tjedan dana hahahha
jao držim fige ti da bude uskoro plus i da su oni stvarno bili u pravu
Biti će i kod mene i kod tebe, sad kad neće biti polipa ima taman mjesta za jednog ili dva bebača🤗😊
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Marty srce nase hvala ti 😘💚
Buhtlice doktori imaju svi uspjeha podjednako, to ti je vise do biologa stvar a biologice su super i cuda rade. Jesu li ti dali da biras doktora?
Marty odlicno za nalaze sad ce prstati dobre brojke, sigurna sam.
Ja dobila sve negativne briseve. Cak nemam ni kuju ureaplasmu sto znaci jbg lindsay moras na postupak za 2 tjedna 🤣😂
Salim se, poludila bih da mi se odgodi sada 😁
Tommyfamejako mi je žao da su ti našli polip, ali vjeruj mi nije to ništa strašno 😊 Ja sam to napravila ovdje u De, pa ne znam kako ide onaj dio prije operacije u Hr, ali vjerujem da se isto zahvat odradi u danu. Nisam radila nikakve pretrage za anesteziju, osim razgovora sa anesteziologom o povijest bolesti itd. Ja sam krvarila 4-5 dana, dobila bolovanje tjedan dana i nakon sljedeće menga sam mogla odmah nastaviti raditi na bebi. Također kao i tebi su mi rekli da je polip mogući uzrok druge biokemijske, pa bi sad kao trebalo biti ok, ali još uvijek nisam dobila plus da bi mogla to potvrditi 😂 Uglavnom, vjerujem da te strah Ali biti će to sve ok, stvarno je piece of cake 🤗
u cijeloj toj priči najviše me raduje odmor od tjedan dana hahahha
jao držim fige ti da bude uskoro plus i da su oni stvarno bili u pravu
Biti će i kod mene i kod tebe, sad kad neće biti polipa ima taman mjesta za jednog ili dva bebača🤗😊
pa znaš šta..sve više sam nekako za te blizance.. neznam zašto :D možda ono da se tog riješim pa nek ide život haha
muž se totalno nabrijao da je taj polip stvarno uzrok i da ćemo uspijeti prirodno, toliko se nabrijao da već planira kupiti novu klimu za te pare koje su bile za Betu hahahah budala
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy bas mi je zao...ali budes to brzo i bezbolno rijesila... i ja sam imala polip, bila sam u petrovoj, opca anestezija, isti dan isla doma... trebas obavit sve sta i inace prije operacija, krvna grupa, kardiolog itd... polip se salje na analizu pa su kasnije rezultati...i da morala sam nazvat prvi dan menstruacije da mi daju termin operacije
Tommy Nakon toga jesam bila na bolovanju i to neka 2 tjedna(mogla dobiti 40 dana,ali ne znam zasto to nisam iskoristila), ali sam ja imala i laparoskopiju. U bolovoma nisam posebno bila. Nakon anestezije mi je bilo jako muka, i brzo bi se uspuhala i ramena su me boljela. Trbuh je bio ok. Menga je dosla normalno i nije tu bilo nekih problema. Nakon mjesec dana sam dosla na kontrolu i dozvoljeno mi je odmah da idem na trudnocu,iako tad nismo jos uopce bili u tome.
Hmm. A sto se tice O, moze ju potvrditi zutim tijelom koje vidi na uzv na jajniku iz koje je bila O i vađenjem progesterona 7 dana nakon O.
Angel1991 moze🤗🤗
Buhlice zelim ti svu srecu❤❤ da taj endometrij je tanak dosta.
Marty odlicno da imate rjesenje za nalaze muža, samo neka pije sve što treba👌 i svaka čast za sve uputnice, sve izvadi i sretnoo💪💪čekamo nestrpljivo😘😘
Lindsay super za dobre nalaze, uhuuuu💓👌👌
Helou je prerano je da se jos vidi. Kad ce slijedeci pregled?
Anci draga ,kako si?
Muž i ja se prije pola sata vratili s bicikliranja, bilo nam je super, bas mi je trebalo to. Ovih dana samo treninzi, s jednog treninga na drugi😝🤭
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Marty srce nase hvala ti 😘💚
Buhtlice doktori imaju svi uspjeha podjednako, to ti je vise do biologa stvar a biologice su super i cuda rade. Jesu li ti dali da biras doktora?
Nisam jos otisla, malo sam se razocarala nakon pregleda. Ona kaze da te tablete ne omeetaju O tako da je moja volja za svadom pala ravno u ponor 😢
Rekla mi je dr. Abicic i dr. Pavlovic mislim. Rekla je nek si biram 🤔
E sad ja jos uvijek ne mogu vjerovati da moram ici tamo, nekako sam se potiho nadala da ce to sve biti okej i da ce reci da ce nesto biti, ali nista. Muz je konacno odlucio otic na spermiogram nakon sto me ugledo poslje pregleda. Totalno je odbijo to jer on eto ne moze to, kak da on to da 😅🤣 ne moze on to tamo dok svi znaju sta radi 🤣🤣 ali eto cini mi se da je shvatio da mora jer me pitao jel se on samo javi doktorici po uputnicu. Sad vidit cemo sto dalje. Njemu jako tesko pada to sve, a meni jos teze. 😪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Tommy Nakon toga jesam bila na bolovanju i to neka 2 tjedna(mogla dobiti 40 dana,ali ne znam zasto to nisam iskoristila), ali sam ja imala i laparoskopiju. U bolovoma nisam posebno bila. Nakon anestezije mi je bilo jako muka, i brzo bi se uspuhala i ramena su me boljela. Trbuh je bio ok. Menga je dosla normalno i nije tu bilo nekih problema. Nakon mjesec dana sam dosla na kontrolu i dozvoljeno mi je odmah da idem na trudnocu,iako tad nismo jos uopce bili u tome.
Hmm. A sto se tice O, moze ju potvrditi zutim tijelom koje vidi na uzv na jajniku iz koje je bila O i vađenjem progesterona 7 dana nakon O.
Angel1991 moze🤗🤗
Buhlice zelim ti svu srecu❤❤ da taj endometrij je tanak dosta.
Marty odlicno da imate rjesenje za nalaze muža, samo neka pije sve što treba👌 i svaka čast za sve uputnice, sve izvadi i sretnoo💪💪čekamo nestrpljivo😘😘
Lindsay super za dobre nalaze, uhuuuu💓👌👌
Helou je prerano je da se jos vidi. Kad ce slijedeci pregled?
Anci draga ,kako si?
Muž i ja se prije pola sata vratili s bicikliranja, bilo nam je super, bas mi je trebalo to. Ovih dana samo treninzi, s jednog treninga na drugi😝🤭
jako tanak, s obzirom da mi je 22 dc😪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji