Marty srce nase hvala ti 😘💚
Buhtlice doktori imaju svi uspjeha podjednako, to ti je vise do biologa stvar a biologice su super i cuda rade. Jesu li ti dali da biras doktora?
Nisam jos otisla, malo sam se razocarala nakon pregleda. Ona kaze da te tablete ne omeetaju O tako da je moja volja za svadom pala ravno u ponor 😢
Rekla mi je dr. Abicic i dr. Pavlovic mislim. Rekla je nek si biram 🤔
E sad ja jos uvijek ne mogu vjerovati da moram ici tamo, nekako sam se potiho nadala da ce to sve biti okej i da ce reci da ce nesto biti, ali nista. Muz je konacno odlucio otic na spermiogram nakon sto me ugledo poslje pregleda. Totalno je odbijo to jer on eto ne moze to, kak da on to da 😅🤣 ne moze on to tamo dok svi znaju sta radi 🤣🤣 ali eto cini mi se da je shvatio da mora jer me pitao jel se on samo javi doktorici po uputnicu. Sad vidit cemo sto dalje. Njemu jako tesko pada to sve, a meni jos teze. 😪
Dr. Abicic je zena. Ja sam kod nje. A dr. Popovic i dr. Sijanovic su muskarci.
Naravno ne mozes u postupak dok nemas nalaz spermiograma. Ti nasi muski. Svijet bi izumro da je mpo na njihovim ledjima i rađanje... vec sam to pisala 😤
Marty srce nase hvala ti 😘💚
Buhtlice doktori imaju svi uspjeha podjednako, to ti je vise do biologa stvar a biologice su super i cuda rade. Jesu li ti dali da biras doktora?
Nisam jos otisla, malo sam se razocarala nakon pregleda. Ona kaze da te tablete ne omeetaju O tako da je moja volja za svadom pala ravno u ponor 😢
Rekla mi je dr. Abicic i dr. Pavlovic mislim. Rekla je nek si biram 🤔
E sad ja jos uvijek ne mogu vjerovati da moram ici tamo, nekako sam se potiho nadala da ce to sve biti okej i da ce reci da ce nesto biti, ali nista. Muz je konacno odlucio otic na spermiogram nakon sto me ugledo poslje pregleda. Totalno je odbijo to jer on eto ne moze to, kak da on to da 😅🤣 ne moze on to tamo dok svi znaju sta radi 🤣🤣 ali eto cini mi se da je shvatio da mora jer me pitao jel se on samo javi doktorici po uputnicu. Sad vidit cemo sto dalje. Njemu jako tesko pada to sve, a meni jos teze. 😪
Dr. Abicic je zena. Ja sam kod nje. A dr. Popovic i dr. Sijanovic su muskarci.
Naravno ne mozes u postupak dok nemas nalaz spermiograma. Ti nasi muski. Svijet bi izumro da je mpo na njihovim ledjima i rađanje… vec sam to pisala 😤
Pa eto, ne znam sto bi rekla jako je tezak oko odlaska kod doktora. On i kad umire od bolova, temp il nesto ne ide kod doktora uzasan strah ima. Pati od onog sindroma bijele kute. Ne znam kako cu to izvest sa njim🙄😒
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Tommy ovo za klimu 😂😂😂😂 stvarno se nekad loše osjećam kad situacija nije za zezanciju, a ti kažeš nešto poput toga pa se ja odvalim smijat 😂 onda malu puta iskuliram samo da ne pomislite "vidi ove loze, je bešćutna" 😱😱
Lindsay 🔝🔝🔝 za briseve 😘😘😘
Marty draga, žao mi za bakteriju, ali kao što sam rekla i Tommy - korak ste bliže bebici kad to riješite :)
LazyO je prije par dana već najavila svoje izostanke, ma da nisam sigurna do kada joj vrijedi ispričnica 🤔 bit će neopravdanih! Ako nas čitaš - fališššš 😘
.
Čini mi se kao da još samo moj muž nije napravio spermio 🤔 bila sam jednom to spomenila pa sam dobila odgovor da će otići... AKO MORA. Onak, ne moraš ništa s tim stavom. Tko je bio jednom napisao, msm zuzujalica ili Marty, gutaš šaku tableta dnevno a mama kaže "jadan on što mora odnjeti čašicu na analizu" a neće ni vidjeti doktora. Tako da sam malo ljuta na njega po tom pitanju, pogotovo kad vidim kako su vaši muževi to prihvatili a ovaj moj sere, da izvinete.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Buhtlica sad vidim tvoje komentare, i ti imaš nježan cvjetić kao i ja koji ne voli proći pored doma zdravlja a ne otići kod doktora... Super pa je otišao 👍👍👍
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tommy ovo za klimu 😂😂😂😂 stvarno se nekad loše osjećam kad situacija nije za zezanciju, a ti kažeš nešto poput toga pa se ja odvalim smijat 😂 onda malu puta iskuliram samo da ne pomislite "vidi ove loze, je bešćutna" 😱😱
Lindsay 🔝🔝🔝 za briseve 😘😘😘
Marty draga, žao mi za bakteriju, ali kao što sam rekla i Tommy - korak ste bliže bebici kad to riješite :)
LazyO je prije par dana već najavila svoje izostanke, ma da nisam sigurna do kada joj vrijedi ispričnica 🤔 bit će neopravdanih! Ako nas čitaš - fališššš 😘
.
Čini mi se kao da još samo moj muž nije napravio spermio 🤔 bila sam jednom to spomenila pa sam dobila odgovor da će otići… AKO MORA. Onak, ne moraš ništa s tim stavom. Tko je bio jednom napisao, msm zuzujalica ili Marty, gutaš šaku tableta dnevno a mama kaže "jadan on što mora odnjeti čašicu na analizu" a neće ni vidjeti doktora. Tako da sam malo ljuta na njega po tom pitanju, pogotovo kad vidim kako su vaši muževi to prihvatili a ovaj moj sere, da izvinete.
Sestro totalno te razumijem...ja jos nisam dosla do te opcije al vjerujem da bi i moj 🧔tako reagirao....dakle ja mislim da smo nas dvije srodne duše 🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Cao curice, evo da se i ja javim. Ove sto trebaju piškiti držim figeee. Curama koje čekaju zahvate, mislite pozitivno! Bolje sada da su primjetili pa Sta god da je, nego i u postupak da se uslo ili se nastavilo raditi na bebici bezuspješno. A sve kontajuci da je sve okej. Tako da-super sto se otkrio potencijalni problem! Biće to sve ok, svima nama, dočekati ćemo i mi bebice. Gledam sestrinu malu, volim je neopisivo, Lici strašno na mene, pa se zapitam pa jbt kolika bi to ljubav bila onda svoje žena kad ima? Jedva čekam! Nego, Nakon petka kad je Beta bila 14,44, uradim je jutros opet i sad je 59,10 😒
Nisam mogla posle dva dana, bila na moru, očekivala sam ili da se nije pomjerila ili da je barem 100 😔 mislim da ulazim u fazu agonije, nikako konkretno 🤯
Opet ovu doktoricu zovem, kaže sve je dobro dok se dupla i dok ne krvaris. Ponovi opet za 48h, pa opet za 48 h. Pa jel moguće da ovako malo raste? 14,44 pa za 4 dana 59.1?
Simptome sve moguće imam, vrtoglavice haos čim se naglo ustanem ili sagnem, mučnina, grudi će eksplodirati imam osjecaj..
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Oj oj TIĆNU ljepotice moje nema predaje mi smo LAVICE 🥰❤️🥰💪🏻💪🏻
Malo sam vas prelistala, žene moje ovo je ništa šta mi možemo sve, sve ćemo mi uskoro držat svoje mrvice! 🌸🌸
Ja i dragi išli trčati dakle jeb… korona zahrđala sam 😅😅 jedino od sporta mi je širenje nogu 🏃🏼♀️🏃🏽
Nisi sama sestro, samo siri nogice hop hop i bit ce kmeeeee kmeeeee. Maznila sam 4 palacinke a htjela sam 5, znaci li to da sam na dijeti?
Lozice, dobro pitanje za lazyo.
Ah ti muski samo im naredite i nema da nece.
Ja zbog ovog svog sterilnog idem na kopanje jajne stanice kroz rodnicu i setam po doktorima mjesecima ako zazelim 75 puta da donese spermu uz divan orgazam( jadan ne bio) ima da donese 75 puta!!!
Ja zbog ovog svog sterilnog idem na kopanje jajne stanice kroz rodnicu i setam po doktorima mjesecima ako zazelim 75 puta da donese spermu uz divan orgazam( jadan ne bio) ima da donese 75 puta!!!
😂😂😂
Tako je! I nema se tu o čemu raspravljati!
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji