Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    02. Ožujak 2021. 17:38

Tommyfame jako mi je žao da su ti našli polip, ali vjeruj mi nije to ništa strašno 😊 Ja sam to napravila ovdje u De, pa ne znam kako ide onaj dio prije operacije u Hr, ali vjerujem da se isto zahvat odradi u danu. Nisam radila nikakve pretrage za anesteziju, osim razgovora sa anesteziologom o povijest bolesti itd. Ja sam krvarila 4-5 dana, dobila bolovanje tjedan dana i nakon sljedeće menga sam mogla odmah nastaviti raditi na bebi. Također kao i tebi su mi rekli da je polip mogući uzrok druge biokemijske, pa bi sad kao trebalo biti ok, ali još uvijek nisam dobila plus da bi mogla to potvrditi 😂 Uglavnom, vjerujem da te strah Ali biti će to sve ok, stvarno je piece of cake 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 17:43

Lozice hvala 👍 grlim te 🤗
    TIĆNU!!!!!
    buhtlice a ti nemas menstruacije redovite ili samo ovulacije? Nista, narucis se na razgovor sa doktorom i on ce te u sve uputiti. Mozes prije a i poslije razgovora s njim vaditi papu, briseve i hormone.

Tommyfame
    02. Ožujak 2021. 17:44

t.loza

Tommyfame 🔜🤰

t.loza

Tommyfame 🔜🤰

Hvala vam cure ne mogu vam opisat kako ste divne <3

grlim i ja vas sve da vas rebra zabole <3

znaci dr. mi je rekla da ona ne može potvrditi O.. znaci dali bi me cice bolile i nabujale da nije bila O? ja mislim da ne jel tako..

a ček, šta je onda s temp i trakicama? Nije moguće da je to "slučajnost" da su ti trakice potamnile i da ti je temp porasla sutra dan 🤔

pa upravo to.. velim ja njoj ali mjerim temp. i ona mi je potvrdila da je O bila, kaže ona na to Ovulacije se može jedino potvrditi vađenjem progesterona..Bitch plizz ja sam ovulirala hahah nek ona priča šta hoće

😲😲😲😲 sam komentara bez! šta onda radimo koji k svako jutro? Ne želim reći da ti doktorica nije u pravu il nešto, ali čisto sumnjam da bi iz toliko izvora našli tu info da temp raste nakon o, a nijedan izvor koji to demantira 🤷‍♀️🤷‍♀️

ma ja mislim samo da sere.. svi ti dr. si protiv i lh i mjerenje temp..pogotovo privatnici di možeš izvaditi progesteron za 150kn hahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 17:45

Tommy nije bila na desnom ali ako je bila na lijevom jajniku kojeg nije mogla naci ( jbt wotafak) jos sam u soku iza crijeva se sakrio ????!!!!!!!
    Da je nasla lijevi mozda bi na njemu bilo zuto tijelo sto potvrdjuje bazalna 🤞

Tommyfame
    02. Ožujak 2021. 17:46

Monstera

Tommyfamejako mi je žao da su ti našli polip, ali vjeruj mi nije to ništa strašno 😊 Ja sam to napravila ovdje u De, pa ne znam kako ide onaj dio prije operacije u Hr, ali vjerujem da se isto zahvat odradi u danu. Nisam radila nikakve pretrage za anesteziju, osim razgovora sa anesteziologom o povijest bolesti itd. Ja sam krvarila 4-5 dana, dobila bolovanje tjedan dana i nakon sljedeće menga sam mogla odmah nastaviti raditi na bebi. Također kao i tebi su mi rekli da je polip mogući uzrok druge biokemijske, pa bi sad kao trebalo biti ok, ali još uvijek nisam dobila plus da bi mogla to potvrditi 😂 Uglavnom, vjerujem da te strah Ali biti će to sve ok, stvarno je piece of cake 🤗

u cijeloj toj priči najviše me raduje odmor od tjedan dana hahahha 

jao držim fige ti da bude uskoro plus i da su oni stvarno bili u pravu 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 17:48

Tommy i ja se dopkamo preko whatsappa i napise butra nakon rutinskog pregleda: jajnik se sakrio iza crijeva nije ga mogla naci, bazalna i trakice nisu pokazatelj ovulacije, imam polip moram na operaciju. Ja gledam sta je ovo koji ja to film gledam . Nestvarne recenice kakva crijeva s jajnikom u klinču, kakva operacija... ne znam... jos sam pod dojmom.
    Tommy znas da sam tu kad god zaskripi 🙏

buhtlica23
    02. Ožujak 2021. 17:51

Lindsay von Bica

Lozice hvala 👍 grlim te 🤗
    TIĆNU!!!!!
    buhtlice a ti nemas menstruacije redovite ili samo ovulacije? Nista, narucis se na razgovor sa doktorom i on ce te u sve uputiti. Mozes prije a i poslije razgovora s njim vaditi papu, briseve i hormone.

Nemam redovne M zbog toga pijem tablete sad trenutno utrogasten, hormone sam privatno vadila prije par dana ok su, papu sam danas obavila. Ali ni O ne mogu uhvatiti. Tko je bolji dr. Abičić ili onaj doktor nisam zapamtila prezime?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 17:54

Tommyfame 🔜🤰

t.loza

Tommyfame 🔜🤰

t.loza

Tommyfame 🔜🤰

Hvala vam cure ne mogu vam opisat kako ste divne <3

grlim i ja vas sve da vas rebra zabole <3

znaci dr. mi je rekla da ona ne može potvrditi O.. znaci dali bi me cice bolile i nabujale da nije bila O? ja mislim da ne jel tako..

a ček, šta je onda s temp i trakicama? Nije moguće da je to "slučajnost" da su ti trakice potamnile i da ti je temp porasla sutra dan 🤔

pa upravo to.. velim ja njoj ali mjerim temp. i ona mi je potvrdila da je O bila, kaže ona na to Ovulacije se može jedino potvrditi vađenjem progesterona..Bitch plizz ja sam ovulirala hahah nek ona priča šta hoće

😲😲😲😲 sam komentara bez! šta onda radimo koji k svako jutro? Ne želim reći da ti doktorica nije u pravu il nešto, ali čisto sumnjam da bi iz toliko izvora našli tu info da temp raste nakon o, a nijedan izvor koji to demantira 🤷‍♀️🤷‍♀️

ma ja mislim samo da sere.. svi ti dr. si protiv i lh i mjerenje temp..pogotovo privatnici di možeš izvaditi progesteron za 150kn hahha

ahhhh... say no more 🙄🤦‍♀️
    enivej, žao mi je što to sve moraš prolaziti, aliiiii to će te približiti tvojoj bebici! Korak po korak i🤰🤱 tićnu naša ❤️
    za ovakve doktore kao što je tebi danas rekla da nisi ovulirala vrijedi i OIĆNU - ovulirala ili ću nekog ubiti 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    02. Ožujak 2021. 17:56

curke napeeet mi je dan i proletila sam vas na brzinu a vi se nasiroko raspisale o svemuuu i probat cu ovako napamet, bez zamjere koga sam preskocila nije namjerno..
    Bella uuu vidim pocela si s trakicama 👌 tamnit ce to sutra, prekosutra, taman na 14dc💜 😉
    Mia333 odlicno, sretnoooo ti! drzim prsticeeee🤞🤞🤞🤞 javi nam se obavezno❤
    Maja jako mi je zao zbog gubitka, zelim ti svu srecu dalje, da cim prije dobijes svoju mrvicu🙏❤
    Ella 🤞🤞🤞 simptomi su 🔝 jedva cekamo plusiiiic😍 joj znam da je jos neka zenica danas pisala za simptome, oprosti ne mogu se sjetiti nicka🙈 i tebi drzim prsticeeee 🤞🤞🤞🤞🤞😘
    Lindsay ti si jedna jaka i hrabra zena, a nikako kukavica, koju jos ove godine ceka sreca najveca! rijesit ces ti sve to s malim prstom, i doci do svoje bebice. ono ste te sad mora najmanje zabrinjavati je onih 30ak kolega. ko ih j kaj ce oni citati ili reci. ti ides svojim putem s glavom gore💪❤
    Nes odmori se i resetiraj, grlim te 💕
    Tommy ah jbm 😑 ajde nije nista nerjesivo i tako strasno iako ti vjerujem da te dobro sokiralo. nadam se da si dobro sad.. rjesavas to brzo a onda dalje samo jako💪🍀🍀🍀🍀 grliiiim!
    zuzuzujalice cure si vec rekle za trakice, ja bi dodala jos da se ne preporuca piskiti ih ujutro nego od 11 h na dalje. ja ih piskim oko 16 h kad dodem s posla, inkad pocne malo jace tamniti onda je dobro piskiti 2-3 trakice dnevno da lakse ulovis pik ako kratko traje. pratit cemo skupa i komentirati💜 meni je o inace 14-16 dc a s trakicama pocnem kako mi volja. prosli mj sam pocela vec 8dc i jedva docekala da pocne tamnit. sad cu mislim sutra piskit prvu znaci na 12 dc. 🍀
    t.loza samo te kissnem 💕😘😘😘 gdje nam je lazyO 🤔
    Inna drzim 🤞 da uspije cim cim prije i da uopce ne dodes do humane! 😘😘😘
    Anci ima da ti da uputnice, ne pustaj dok ne dobis! treba ih pritisnuti.
    Danas sam i ja nesto rjesavala, pisala i ja svojoj gini mail da hocu vadit sve hormone, eto dobila uputnicu odmah za sve kaj sam trazila! 💪😁 plus AMH, antitijela, stitnjacu i svasta sam nadrobila pa nek se nade. Muzu je dr ipak nasla neku bakteriju u ejakulatu pa ce dobiti penicilin, i dobio je preporuku za uzimanje Orthomol fertil plus pa danas odmah narucujemo. kaze da daje provjereno bolji nalaz spermio, usporedivali smo sastav s fertilup i almageom i zakljucili da cemo uzeti taj orthomol. nadam se da ce se svidjeti malcima 😜💪 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tommyfame
    02. Ožujak 2021. 17:56

Lindsay von Bica

Tommy nije bila na desnom ali ako je bila na lijevom jajniku kojeg nije mogla naci ( jbt wotafak) jos sam u soku iza crijeva se sakrio ????!!!!!!!
    Da je nasla lijevi mozda bi na njemu bilo zuto tijelo sto potvrdjuje bazalna 🤞

a možda je u šumi hahaha

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.